Vermeer vervangt Cillessen: titelstrijd ligt weer helemaal open

Door een blessure van Ajax-doelman Jasper Cillessen, staat Kenneth Vermeer de komende duels op doel bij de Amsterdammers. De titelstrijd in de eredivisie ligt daardoor weer helemaal open.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Commentaar vanavond van een verslaggever van fcupdate.nl bij Ajax – FC Groningen over het spel van Ajacied Ricardo van Rijn:
“Van Rhijn zorgt voor veel balverlies, nu al, en is soms te laat met het meelopen met zijn man. (…) Weer een fout van Van Rhijn.(…) Van Rhijn, daar ben je weer te laconiek in je actie. (…) Vooral Van Rhijn loopt enorm te klungelen (…) Van Rhijn schiet de bal nu zelfs over de zijlijn. Onvoorstelbaar, de passing van enkele Ajacieden vandaag. (…) Van Rhijn. Dramatisch. Het is niet anders te omschrijven. Overal te laconiek en te laat. (…) Als Van Rhijn een euro zou krijgen voor elke slordige pass, kan hij vanavond acht broekzakken vullen.”.

Na het laatste fluitsignaal merkte hij op:
“De aanwezige Ajax-fans werden niet vermaakt. Wel drie punten: 2-1, en Vermeer was belangrijk.”.

Reageer
gravatar

Haha ik zou eerst zelf maar eens op je spelling letten. Het is namelijk alstublieft, wat je afkort met a.u.b.. En dan nog die samenvoeging met s.v.p., daar klopt natuurlijk helemaal niks van. Snel terug naar school jij!

gravatar

Maar mensen, laat die taalkundige beschouwingen toch en reageer op het boeiende onderwerp zelf. Ik heb alles over voor weer een nachtje met deze lekkere bink.