Onno Hoes is uit het nieuws

Woordvoerster belegt extra persconferentie

Onno Hoes is uit het nieuws. Dat maakte zijn woordvoerster vandaag bekend op een persconferentie. De burgemeester van Maastricht overleefde in de laatste maand van 2013 een publicitaire storm, maar lijkt ondertussen geheel uit het zicht van de media verdwenen. Het is onduidelijk wanneer Hoes weer in het nieuws komt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ocharm, Onno Hoes uit het nieuws en voor één keer wil de iconische Boulevardier, wedding- en reputatiecrasher, bamboucheur en brilmodel Albert Verlinde dit graag zo houden. Want nét toen hij echt genoot van zijn echtgenoot kwam een Lachende Derde de Maastrichtse idylle verstoren. Weliswaar geen formeel geregistreerde ménage-à-trois, maar op trio’s en driehoeksverhoudingen rust geen langdurige zegen; ze zijn niet congruent. Two is a company, three is a crowd. Ik wens de hele familie Hoes (Johnnie, Isa, Onno en Albert) een voorspoedig electoraal herstel “in de luwte”, hét erkende huismiddeltje van de VVD om onwelgevallige zaken onder een dekbed van stilte intern te smoren. Want horen we nog wel eens wat nieuws over Ton Hooijmayers, over Jos van Rey of over een van de vele andere succesvolle VVD-scandaleurs? Nou dan?

Reageer
gravatar

Waarde Jeettje

Nadat ik jaren voor criminelen heb gewerkt, zit ik er nu midden tussen in. Het echte verschil is, dat ik nu mijn mond moet houden. En dat valt waarachtig niet mee. Als ik teveel praat, zoals vroeger, wordt dat hier op praktische wijze afgekapt met een totaaloplossing. Daarom hoort u zo weinig van mij.

Een voordeeltje is dat ik nu af en toe de Solex van collega Willem [Holleeder Red.] mag lenen, als ik mijn mond maar hou.

Reageer
gravatar

O jee, heb toch teveel gezegd. Het is trouwens moeilijk schrijven met gebroken vingers. Een collega tandarts wil mij wel zwart aan kronen helpen. Het geld moet natuurlijk in een kistje wijn ergens in een donker steegje onopvallend worden overgereikt.

Jongens hou op. Au… Ik zal het nooooooooooit meer doen. Auwwwww… ###@@@&&&***??? pang !!!!

gravatar

Het is nog geen acht uur. De kinderen zijn verdorie nog op. Waar is verdomme de rooie knop als je hem nodig hebt?

gravatar

Er schijnt inmiddels een foto van dhr. Hoes in omloop te zijn met een pijp in zijn mond? Kan iemand dit bevestigen of is dat maar een roddel??

Reageer
gravatar

Hij zou mee kunnen doen aan scheveschaatsrijden in Sotsji.

Reageer
gravatar

Dat betekent in ieder geval, dat er één kast minder in het Olympisch dorp behoeft te worden geplaatst.

gravatar

Beste Moderator,

Wilt u dit walgelijk bericht van een zielige hoopje homofobie die homofilie niet kan onderscheiden van pedofilie, zo spoedig mogelijk verwijderen.

Een rode knop wordt node gemist.

gravatar

Deze “grap” heb ik in de afgelopen tijd al minstens honderd keer gelezen/gehoord en de “bedenkers” maar geloven dat ze een originele vondst hebben gedaan.

Ik wordt daar zo moe van…

gravatar

Ho ho heer Paljas, u bestaat het om het levenswerk van dhr. S. Gaaikema en zijn volgelingen te minachten????

gravatar

Precies, Mw B Sinclair is vandaag weer in het nieuws, morgen mijnheer Teeven. Alle belangwekkende zaken graag één voor één behandelen anders raken we het overzicht kwijt.

gravatar

Wat u zegt, Heer Jeettje. Hij schijnt een boek te willen schrijven. Dat is toch minder verdienstelijk dan zijn eerdere stiel, want de meeste mensen hebben al een boek. Het is dan overdreven om een tweede exemplaar aan te schaffen; het doet dan immers snel denken aan de kluis van Hans Breukhoven waaruit zijn liefhebbende stiefdochter maar liefst (onder meer) een 10-tal horloges stal. Uiteraard heeft ook heer Breukhoven het recht om te weten hoe laat het is, maar hij vertoont hierin een zekere neiging tot overdrijven. Kortom: al men reeds een goed boek heeft – bijvoorbeeld de handleiding bij het ontkolen van de Solex – dan doet de behoefte aan de schrijfsels van Bram M zich niet snel gevoelen.

gravatar

Henk,

Die meid was echt niet bij de tijd.

Niet in het bezit van een horloge gaat ze rommelen in stiefpa’s verzameling van versleten klokjes. Niet een stond haar aan of werkte nog. Neem ze dus alles mee om naar de stort te brengen. Dat noem ik nou echte liefde.

gravatar

Lieve oma,

Wie bij de tijd wil zijn, koopt bij Aldi een horloge met drie jaar garantie. Ruimschoots binnen de garantietermijn is het batterijtje op. Dan doe je een beroep op de service. Het resultaat is een nieuw, werkend exemplaar met weer drie jaar garantie, want reparatie is te duur voor Aldi.

Dat alles in lengte van jaren voor slechts eenmalig zes,vijfennegentig.

gravatar

Ach nee, Heer Jeettje. Met het oplepelen van wetsteksten komt men er niet omdat de kunst er wel in gelegen is om de rechter tot het einde van de zitting wakker te houden. Dat is geen geringe opgave, want zo’n man opent de zitting en sluit de ogen en hij opent de ogen en sluit de zitting. U moet als pleiter de spanning er dus een beetje inhouden. Als u als pleiter bekend bent bij de rechtbank moet de rechter zich dus (bijvoorbeeld) vanaf uw binnenkomst afvragen hoe u het in dit gevalletje kinderporno weer gaat aanpakken om uiteindelijk toch weer te uit te komen op het smikkelen van sjekladebollen. Met enige creativiteit houdt u hem tot het einde van de zitting op het puntje van de stoel.

gravatar

O maar, Heer Spaland, een goed getimede wraking op het juiste moment houdt de spanning er wel in toch?
Een sneer naar het O.M., een verdachtmaking naar de Deken van de Orde, het gebruik van woorden als diffamatie en affreus op onverwachte momenten: een pleitrede van de heer M. is theater, een circusact waarbij men gespannen wacht of de acrobaat wellicht toch slipt of glipt; de inhoud doet er niet zo veel toe.

Dat alles ontbreekt in een boek, en dan doet de inhoud er wel toe juist vanwege het ontbreken van visuele en auditieve effecten, denk ik zo.

In ieder geval wacht ik wel tot het in De Slegte ligt om te zien of het lezenswaard is.