Vitesse verplaatst trainingskamp naar fractiekamer PVV

'Gezocht naar een plaats waar iedereen welkom is'

Vitesse keert per direct terug uit de Verenigde Arabische Emiraten. De Arnhemse voetbalclub verplaatst het trainingskamp naar de fractiekamer van de PVV.

Over het tripje naar de VAE ontstond politieke ophef omdat speler Dan Mori het land niet in mocht vanwege zijn Israëlische nationaliteit. PVV-leider Geert Wilders bood de club daarom aan zijn fractiekamer te gebruiken: “Ik vind het belangrijk dat die jongen gewoon meekan. Normaal gesproken zou ik het kabinet gevraagd hebben hem een dubbele nationaliteit aan te bieden, maar dat zou tot na de winterstop gaan duren.”

Vitesse-woordvoerster Ester Bal is opgelucht: “We hebben lang gezocht naar een plaats waar iedereen welkom is, ongeacht zijn afkomst. Toen dat niet op tijd leek te lukken, zijn we toch maar afgereisd. Prachtig dat we nu alsnog een tolerante en veilige omgeving voor ons trainingskamp hebben.”

Inmiddels hebben de tegenstanders van Vitesse, VfL Wolfsburg en Hamburger SV, zich bij de Arnhemmers in de fractiekamer gevoegd. Daar zullen de oefenwedstrijden zoals gepland dinsdag en vrijdag worden afgewerkt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Uithoeveelnationaliteiten bestaat het Nederlands oebulteam? En gaat blonde geert nu een bijbaan nemen als internationaal voetbaltrainer?

Reageer
gravatar

In Apelfoort vragen we ons af wie of wat de PVV en Wilder zijn? Wij denken niet de moeite van aandacht waard dus het zal wel net zoals bij Vitesse een tijdelijk bevlieging zijn van een aantal superrijken en/of pluchezitters. Dat waait gelukkig wel weer over.

Reageer
gravatar

Och, en ik maar denken dat het elftal atletische mannen daar van de Mossad was..

Reageer
gravatar

Geert ziet er al een stuk beter uit zo in het blauw en met dat haar er af. Wat is ie eigenlijk nog jong he? En krachtig ook. Beslist een leider. Maar, met mijn allervolste respect, om khalief te worden moet er heus echt wel die baard komen.
Die onderdanen vind ik niet zo goed gecast. Zien er zo raar ongewapend uit en ze buigen zo helemaal niet één kant op.

Reageer
gravatar

Het is begrijpelijk dat er hier vragen worden gesteld over het soort wedstrijden die gespeeld gaan worden in mijn “Kamerfractiekamer”. Door de vele spelletjesautomaten is er immers geen plaats voor zaalvoetbal.

Mijn Kamerslaven noemen die kamer trouwens “Het Blonde Speelhol”. Vergaderen heb ik afgeschaft, want voor het afsteken van mijn monologen heb ik geen fractievergaderkamer nodig. Dat kan net zo goed via Twitter. Uiteraard mogen ze bij mij wel verzoeken indienen voor de aanschaf van nieuwe computerspelletjes.

Ik zal u onthullen wat we gaan doen met Vitesse, alhoewel mijn trouwe aanhangers dat natuurlijk wel weten. Uiteraard wordt het honderd centimeter koranscheuren zonder hindernissen.

Reageer
gravatar

Geert, hoewel u de enige bent in het peeskamertje van de partij met een rol Rang in uw broek, zult u dus wel weten dat voetballers hun arbeid beginnen met drukken. Erop, er tegenaan, maakt niet uit: drukken. Fleur d’r wangetjes kleuren als rode appeltjes, hevig op zoek naar Pelle, die onvindbaar blijkt. Te druk. Grat, gooi dus die Kamerslaven de deur uit, lekker met z’n allen huilie huilie op de gang laten doen, en u in het midden om het rondootje te completeren. U zult er wat van opsteken, en niet alleen die rol Rang!

gravatar

Het zal eens een keer in De Speld niet over voetbal gaan.
Vrouwen zoals ik komen hier bijna nooit aan de beurt! Het is een meer dan grote schande.

Reageer
gravatar

Lieve oma,

Ik vrees, dat u op uw leeftijd moet leren aanvaarden dat uw beurten voorbij zijn.

gravatar

Zo’n mirakel is natuurlijk geen wonder als je Jezus2 heet.
Het gemurmel is trouwens Rooms-katholieks. De zuigeling is duidelijk de ervaringen van gisteren aan het verwerken. Ik zal het even vertalen:
“Caspar Melchior Balthasar”

gravatar

Een (anonieme) woordvoerder van de PVV meldde dat de oranje-blanje-bleu cornervlaggetjes ondersteboven gehangen zullen worden opdat de partijbelangen niet geschaad zullen worden.
“Wij werpen bij voorbaat alle demoniserende kritiek verre van ons”, volgens de hoogblonde woordvoerder, “maar stemt op ons voor het behoud van het joodsgristelijk erfgoed dat voetballen heet, dat is bij dit afschuwelijke linkse kabinet niet in goede handen.”

Reageer
gravatar

Zeg Bralletje,

Bekijk het effe. Een zogenaamd “fractiebestuur” van mijn eenhoofdige firma PVV? Mijn Kamerhorigen heb ik voor de laatste verkiezingen geselecteerd op onderwerping aan mij. Ik laat mij NOOIT EN TE NIMMER de les lezen door die leeghoofden! Het moet niet gekker worden!

Mijn aanhangers zijn op zoek naar die naamkapende idioot op #2. Ik ga hem niet bedreigen, maar hij is gewaarschuwd.

gravatar

Er zijn speciaal drie tafelvoetbaltafels geplaatst.

Reageer
gravatar

Ik hoop dat ze nu eens eindelijk eens voetbaltafels gaan maken waarbij ook de coach zichtbaar is, dan lopen die spelers tenminste ook eens naar voor en achter in plaats van naar links en rechts. Trouwens de dag dat er tijdens het tafelvoetbal met het hoofd gescoord is, kan ik me niet eens meer herinneren. Ook de scheidsrechters durven nu al meer dan 48 jaar niet meer mee te doen. deze sport dient dan ook gemoderniseerd
te worden.

gravatar

Au, dat doet zeer. Ik ben geen PVV aanhanger. Integendeel, maar ik moet toch nadenken of ik dit leuk mag vinden.

Reageer
gravatar

Naar verluid doet ook minister Dijsselbloem mee om zijn transferwaarde te bewijzen. ‘Een verkoop aan FC Knudde zou een deel van het gat in de begroting kunnen dekken’, aldus Wilders.

Reageer
gravatar

Maar hoe moet Wilders nu zijn haar doen nu er allemaal voetballers in zijn kleedkamer zitten. Reken er maar niet op dat Pechtold zijn spiegel beschikbaar stelt. Crisis!

Reageer
gravatar

Gaan ze dan dammen in plaats van voetballen? Ook leuk!

Reageer
gravatar

Helemaal mis, beste meneer Modder. Ik heb zojuist alle spelers met tatoeages uitgenodigd voor een spelletje “Ik-zie-ik-zie-wat-jij-niet-ziet”. De naaktversie welteverstaan. De overige spelers doen met Peter Bosz een toernooi mens-erger-je-niet….. hetgeen bij Vitesse best moeilijk is!