Anonieme Kamervoorzitter levert kritiek op Buma

Fractievoorzitter wil opheldering over 'laffe actie'

CDA-fractievoorzitter Sybrand van Haersma Buma voelt zich zwaar in zijn eer aangetast door de persoonlijke aanval van een anonieme Kamervoorzitter. De Kamervoorzitter leverde felle kritiek op de manier waarop Buma de CDA-fractie leidt.

Buma wil met de betrokkenen onder vier ogen in gesprek. ‘Anders zit ik in mijn eentje tegenover alle Kamervoorzitters. Dit soort zaken moet je niet één op twee willen bespreken.’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een anonieme D66 lijsttrekster voor de Haagse gemeenteraad wist via een medium te melden dat als de PVV aldaar de grootste partij wordt bij de gemeenteraadsverkiezingen, de anonieme klager over Buma waarschijnlijk de geest van oud-kamervoorzitter Ernst Rost van Tonningen was, alsmede de treinen naar het Oosten weer gaan rijden, ook die naar Zutphen en Arnhem.

Reageer
gravatar

Zo zie je maar weer hoe correct onze Sybrand is ! Hij noemt geen namen, maar is wel positief kritisch. Keimooi van hem en echt CDA.
En nee, hr/mw Scheisse, Stemra heeft hier niets mee te maken !

Reageer
gravatar

Ik denk dat het uit de hoek van mevrouw Stemra komt.

Reageer
gravatar

Ha roddel en achterklap, daar vaart de democratie wel bij. Wat zeg ik? daar is zij uit ontstaan! Of met de woorden van Leonard Cohen:

“It’s coming from the sorrow in the street,
the holy places where the races meet;
from the homicidal bitchin’
that goes down in every kitchen
to determine who will serve and who will eat.
From the wells of disappointment
where the women kneel to pray
for the grace of God in the desert here
and the desert far away:
Democracy is coming to the U.S.A.”

Geen zorgen dus, beetje poken hoort er bij..

Reageer
gravatar

Grappig, en dat van een Canadees. Maar dat paste natuurlijk niet in het rijmschema.

Overigens worden we heden ten dage anoniem geregeerd -dus ik zou teleurgesteld zijn iets anders te horen te krijgen- maar dat krijg je er nu van als je anoniem stemt als kiezer.
Man en paard: de buurman afrekenen op zijn verkeerd uitgebrachte stem, zo moet dat voortaan.

gravatar

De aanval kwam indirect van glibber Alexander Pechthold die Anoushka van onder haar voorzitterstafel via fistfucking als een poppenkastpop bedient. Buma doet net alsof zijn neus lekt, maar hij weet er alles van, hij is alleen jaloers op Anoushka.

Reageer
gravatar

Ik weet zeker dat die lieve schat, Anouchka (van Miltenburg, Redactie) niet de anonieme Kamervoorzitter is, die kritiek heeft geleverd op het functioneren van Sybrand (van Haersma Buma, Redactie). Ik durf daarvoor zelfs mijn handen in het vuur van een stapel brandende kerstbomen te steken.

De reden waarom ik daarin zo stellig ben, zal ik hier niet onthullen. Dat zou namelijk mijn alom geroemde discretie in intieme aangelegenheden ernstig in gevaar kunnen brengen.

Reageer
gravatar

Anonieme acties zijn een groot probleem.
Zo kreeg ik vandaag een folder in de bus van de Blokker. Zonder adressering! Anoniem door iemand in mijn bus geschoven. Dit gebeurt vaker. Ik ga morgen naar de betreffende winkel en roep: Hee Lafbek. Eens kijken wie er opkijkt. Die krijgt dan meteen een curverkratje in z’n nek.

Reageer
gravatar

Ik denk dat de voorzitter eens wat meer de Speld moet lezen: dan gaat haar gestresste houding ongetwijfeld veranderen tegenover al die anonieme presidiumleden.

Reageer