Automatisch antwoord: artikel

Vanaf 6 januari weer leesbaar

Dit artikel is momenteel niet leesbaar. Vanaf 6 januari is het weer mogelijk dit artikel te lezen. Voor dringende zaken kunt u mailen naar [email protected] of een ander artikel lezen.

De tekst en eventueel beeldmateriaal is uitsluitend bestemd voor de lezer. Mogelijk bevat dit artikel vertrouwelijke informatie die beschermd is door auteursrechten. Indien u dit artikel niet wilde lezen, wordt u verzocht dit scherm weg te klikken en de geschiedenis van uw browser op te schonen.

De Speld kan de veiligheid en betrouwbaarheid van dit artikel niet garanderen en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het lezen van deze tekst.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Daar was ik al bang voor: de 6e is al voorbij en nog steeds is dit artikel niet leesbaar. Twee redacteuren om dit in goede banen te leiden en ze weten er met z’n tweeën niets van te bakken. Ik zal eens navragen bij de NSA of die het origineel kunnen achterhalen. Moet een peulenschilletje voor ze zijn.
Dit slaat natuurlijk wel een fikse deuk in mijn vertrouwen in De Speld …

En alweer excuses mevrouw Annie, maar zo te zien is uw reactie weer een plaatsje opgeschoven. Misschien moet u eens uw beklag doen bij de Nerd, dreigen met ontslag of zo …

Reageer
gravatar

Dus omdat ik 7 jaar eerder zat tegen de lamp was gelopen kwam er 7 jaar later zo een cipierwijf de veters uit mijn schoenen trekken in de Geerworst. Je kunt er tot 7 uur in de morgen TV kijken. BY NO MEANS RAAK JE ERUIT. Het was allemaal gratis en het eten was goed voor een gevang.

Reageer
gravatar

Klopt, Geachte heer de Gebelgde Belg,

Het is eten is nog best te doen in het gevang en als je je ervaringen maar wazig genoeg verteld, wordt binnen 2 dagen vastgesteld, dat je niet hoeft te werken, zoals de andere maar heb je alleen een paar Euro zakgeld minder per week. Je komt dan ook op een andere afdeling en die mensen hoeven vaak ook niet te werken. Je kunt alleen niet internetten, dat is wel een beetje lastig moet ik zeggen. Vooral als je onschuldig bent of niet toerekeningsvatbaar was.

gravatar

Toch indrukwekkend: twee redacteuren om de lezers te vertellen dat een artikel wat vertraagd geopenbaard wordt. En dan nog niet eens wat kunnen zeggen over de kwaliteit van het artikel. Laat staan over de betrouwbaarheid ervan. Als ik redacteur van De Speld zou zijn, zou ik me wellicht enigszins opgelaten voelen …

Mevrouw Annie (@23 of 24)
Excuses, maar zo te zien ligt de boel weer door elkaar en worden er allerlei reacties tussendoor geschoven, waardoor uw reactie weer opschuift …

Reageer
gravatar

Amice, nu ik al een poosje 2 inhoudelijke reacties van uw hand in mijn mailbox kan lezen doch niet hier in de Speld, out in the open so to speak, gaat er bij mij toch een lichtje branden, nee, een alarmbel rinkelen zelfs.

Ook ik heb een vieze smaak in de mond gekregen na deze ervaring, ben ook heel benieuwd of deze rellerige reactie van mij wél geplaatst gaat worden…
Zo niet weet ik genoeg en ben dan genoodzaakt de nodige stappen te ondernemen.
In dat geval is het niets meer of minder dan volksverlakkerij en D. is daar dan zonder twijfel helemaal van op de hoogte.

Dat lezen we maandag dan wel, hoewel…. ik moet het eerst nog zien!
Als ze er tenminste niet mee wegkomen, die jongens M/V van de Speld; ook geen lieverdjes tenslotte.
Ok, kijken of dit de site haalt. Spannend!

Reageer
gravatar

……??????? Van 23 naar 28. Snapte ik al niet.
Maar nu op 30? Ik ben in de war…

Nerd? NERD?? Als deze reactie ook steeds verplaatst gaat worden word ik boos en dat wil je niet.
Geloof dat nou maar gewoon.

Ik ben geen wandelende tak!
En dat artikel… tsss… ik had het al gelezen, slecht geschreven, onvolledig en vol taalfouten.
Ik overweeg overstappen naar Facebook als dit zo doorgaat.
Ja echt. Serieus.
En kom hier terug met een valse naam haha, met een vals email account en valse streken en opmerkingen.

Nou ja.. zelfstandig reageren mag ook niet meer; alleen nog reageren op een reactie lukt misschien, we gaan het nu beleven: (of niet…)

gravatar

Tnx Erik, maar ik krijg nu al 10 min. de boodschap dat de lijn overbezet is en ik de tv-pastor maar moet bellen of moet wachten op het moment dat bepaalde tv-zenders hun mediums weer loslaten voor slechts 80 centjes p.min.

Die hebben alle tijd voor me, en anders mag je in de wacht, nooit zullen ze je afschepen met een bandje maar krijg je persoonlijke hulp en aandacht, nou dat wil ik.
Maar dat duurt tot na 00.00!!! Ik heb NU hulp nodig!

De tv-pastor blijkt met pensioen te zijn, en wenst nimmer telefoongesprekken meer te voeren. Wat nu?

gravatar

Waarmee beste Annie? Dat hoor je toch niet zo vaak dat mensen reikhalzend uitkijken naar de maandag, wellicht kan ik je de biecht afnemen?

gravatar

Trendvolger, zie #12 en #24, laat me er als extra info bijvertellen dat ik al uren geleden 2 boodschapjes van Mirk D. heb mogen ontvangen via WordPress.
Op de site zijn ze nog steeds niet te lezen… nog nooit meegemaakt!

Dan begrijp je toch wel dat ik in een paranoide schizofrene psychotische waan terechtkom die ik zonder medicatie en/of een gesprek met iemand die op de hoogte is van mijn dagbesteding niet kan bestrijden en zonder die hulp echt kansloos ben..
Me ook een beetje voel alsof ik mezelf moet verdedigen tegen wiki-freaks slechts bewapend met een vork en lepel?

Waar de klepel hangt, en bij welke klok hij hoort lezen we immers maandag pas..
En het is nog voor twaalven dus hoe ik het ook draai en keer, nog steeds zaterdag.
Twee dagen wachten is gewoon te lang!! Daarom dus.

Is u bevoegd biecht-afnemer? Ik wil wel een biechtvader met de juiste papieren. Geen ZZP-er die erbij klust; biechtvader is geen beschermd beroep.
Ik wil diploma’s zien en niet van In-Hollandijee of In-Hollandijaa.

gravatar

Inderdaad Annie, de sleuteltjes passen niet meer op de deurtjes en men schijnt de code van het cijferslot te zijn vergeten. En de zaak open kijken werkt ook niet, ben jij ook inmiddels achtergekomen. Helaas ben ik geen gediplomeerd slotenmaker, maar mij geheel belangeloos opwerpen als luistergoeroe bij extreem urgente zaken doe ik graag voor je. An, jij praat – ik luister, is het devies, en gratis wel te verstaan. Hoewel ik tot antwoorden niet ben verplicht, kan het zijn dat er eentje tussendoor schiet, een poging wagend om het opdringerige mysterie te duiden. Tot maandag, de dag dat de kluis opengaat. Daarna is het business as usual en gaat het tellertje weer lopen.

gravatar

Met die volupteuze Sonia zou ik best apart in een box willen voor een persoonlijke reading, ondanks het verwerpelijke werk (mensen oplichten) dat ze doet.

gravatar

Mijn beste JNWLWK, meent u dat nou?
Ik weet eerlijk gezegd niet wie Sonia is, toch wil ik wel helpen bij gebrek aan Sonia.
Voloptueus ben ik niet helaas.. maar dat zie je niet in zo’n box joh, ze gaat echt niet met je skypen voorspel ik je.

Niet uit de losse pols: gelukkig ben ik ook behoorlijk helderziend!
Hierbij wat gratis(!!) voorspellingen:

Als u met Sonia in een box gaat zitten staat u een financiele tegenvaller te wachten.
Het gaat ook dit jaar weer regenen.
Achter de wolken schijnt de zon, kop op!
U zult in gesprek raken met iemand, ik denk nog voor september!! Fijn hé?
Eet dagelijks veel groente en fruit, loop ook een uurtje in een stevig tempo buiten.
Laat alcohol en frisdranken onberoerd; drink liever water of vers vruchtensap, u zult zich al snel stukken fitter voelen!
Sms-en op een drukke weg met een baby los op de achterbank is gevaarlijker dan u denkt! Pas daarmee op, een ongeluk zit in een klein hoekje.

Dan mag ik u nu nog doorgeven van de engelen/doden/geesten dat u eind mei de financiële meevaller waar u op rekende ook krijgt; gebruik het geld voor een welverdiende vakantie!

Of betaal uw telefoonrekening ermee af, mocht u Sonia te pakken krijgen (of is het andersom!?!?) en samen in een box belanden..

gravatar

van Mirk aan Annie • 4 januari 2014, 22:37
Toch heb ik na het lezen van dit artikel een nare nasmaak in mijn mond, want de vraag die maar blijft hameren en door dit artikel nergens beantwoord wordt is: mág dit allemaal wel van Europa??? Juist Dijsselbloem blijft hier ontzettend vaag over.
en de Speld laat hem daarmee wegkomen.

Reageer
gravatar

Speldlezers aller landen, verenigt U !

De Speld aanvaard geen aansprakelijkheid voor de schade ontstaan door het lezen van dit artikel.
Dit pik ik niet, het is hun site en zijn dus verantwoordelijk voor de tekst die er op staat.
We dienen dan ook een proces aan te spannen, want straks zeggen ze nog: we hebben het niet geweten.
Het vertrouwen is nu volledig weggevallen, dus de enorme schade is zowel emotioneel gezien als potentieel gezien niet te overzien.
Wordt wakker en……

Verenigt U !

Hier bovenop komt nog dat ze zo brutaal geweest zijn om deze aansprakelijkheidsontwijking pas aan het einde van de tekst mede te delen, als de schade reeds toegebracht is, juridisch gezien, een volstrekt onhaalbare kaart.
Het verantwoordelijkheidsgevoel ontbreekt hier niet alleen volledig, maar ook het respect dat ze voor ons moeten hebben ontbreekt hier werkelijk totaal. !
We dienen dit rücksichtslos aan te pakken want argeloze, potentiële Speldlezers dienen beschermt te worden.
Wordt wakker, sta op, ga douchen en…..

Verenigt U !

Overal waar schade is, is geld nodig.
Overal waar bedrijven zijn, is geld.
Overal waar bedrijven schade veroorzaken, is dus ook geld.
Dit geld noemt men smartengeld.

Verenigt U !

Samen mag u dit geld voor mij binnenhalen.
.
Ik zie geld.
Ik ruik geld.

Verenigt U !

Overal waar Speldlezers zijn, is geld.

Stort dit geld op het bankrekeningnummer dat vermeld wordt op reactie nummer 10 van deze link :

http://www.speld.nl/2013/09/18/geen-subsidie-meer-voor-staatssecretaris/

Van dit geld kan ik bepalen of hier een traditionele rechtszaak of een Arbitragezaak voor gehouden moet worden.
Eindelijk maakt u kans op een deel van wat er nog meer voor mij bij kan komen, na de rechtsgang.
Ze maken geen enkele kans, we hebben niet op een disclaimer voor akkoord geklikt en ook geen lezersvoorwaarden getekend, daar moet dus wat op verzonnen worden en dat is dus onvermijdelijk.
Van de opbrengst laat ik de mensen op deze wereld ervaringsdeskundiger worden over hoe ik mijn geld kan uitgeven.

Reageer
gravatar

Vreemd, Lodewijk, je lijkt zo toch wel een beetje op een zekere filosoof van Noord-Afrikaanse afkomst. Wellicht de naweeën van de Oud- en Nieuw viering? Of frustratie door onleesbare berichten …

gravatar

Beste Tsja ,Ja heel vreemd, ik heb gezien dat het aanspannen van een proces tegen de speld, wegens het niet aanvaarden van haar aansprakelijkheid, goed is voor extra naamsbekendheid voor de Speld en dat levert extra advertentie inkomsten op en meer lezers onder het gewone volk. Omdat ik deze mogelijkheid gezien heb, wil ik dus geld, geld, geld,geld en nog eens geld. Dat ik het gelezen heb dankzij de schrijver, doet niet ter zake. Het artikel was namelijk onleesbaar, de tekst was voor mij bedoeld, want ik was de lezer en zag dus deze mogelijkheid.
Men is altijd verantwoordelijk voor wat men opschrijft, dus omdat te ontkennen op het eind is journalistiek gezien, een zeer twijfelachtige zaak. Daar kan een slaatje uitgeslagen worden, middels een showproces als ik dat de moeite waard vindt. Alles draait in het woord om verantwoordelijkheid, tenzij iets satirisch bedoeld is, maar ik zag geen enkele waarschuwing.

gravatar

Geen idee hoe en waarom, maar ik kan dit artikel gewoon lezen. Er staat bij mij het volgende:

Dit artikel is momenteel niet leesbaar. Vanaf 6 januari is het weer mogelijk dit artikel te lezen. Voor dringende zaken kunt u mailen naar [email protected] of een ander artikel lezen.

De tekst en eventueel beeldmateriaal is uitsluitend bestemd voor de lezer. Mogelijk bevat dit artikel vertrouwelijke informatie die beschermd is door auteursrechten. Indien u dit artikel niet wilde lezen, wordt u verzocht dit scherm weg te klikken en de geschiedenis van uw browser op te schonen.

De Speld kan de veiligheid en betrouwbaarheid van dit artikel niet garanderen en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het lezen van deze tekst.

Reageer
gravatar

Hm, het eerste slot is inmiddels gekraakt, en aan het tweede wordt gewerkt. De Speld ligt op schema, en zal maandag a.s. feestelijk de open deur intrappen.

Reageer
gravatar

Verstandig dat u middels de afbeelding duidelijk maakt dat de zaak even op slot zit door een gevalletje van constipatie aan de poort. Wellicht dat enkele deskundige lezers wat tips voor u hebben om de verwachte duur wat te bekorten want nog bijna twee dagen zo rondlopen, dat moet toch niet hoeven…

Reageer
gravatar

..en hoeft ook helemaal niet……

Met de regels die per 1 jan. 2014 van toepassing zijn JUIST op artikelen zoals dit zit er niets anders op.
Te gek voor woorden; ik hoor het u zeggen maar ja, wat mot mot.
Vorig jaar was dat soort zaken heel anders geregeld.
Ook niet perfect maar ach, probeer een ander artikel, ook leuk.

Ik heb net gekeken of mijn Speldhoroscoop van vorig jaar klopte.
Ik was met stomheid geslagen kan ik wel zeggen…

Dat ga ik nu met álle horoscopen op het www doen, voor je het weet is het 6 januari. Of met lucifers Maduradom namaken? Ook leuk hoor!
Ik heb de M van Madurodam al bijna af, heel mooi geworden.

gravatar

Geachte heer Bokhoven,

Is de normale uitstel/afstelclausule van toepassing?
Geen addertjes onder het gras of lettertjes zo klein dat ze met het blote oog niet waarneembaar zijn?

Vergeef me mijn wantrouwende houding, maar met de mentaliteit die heerst bij sommige lieden in uw vakgebied leek het me toch goed er even bij stil te staan en zonodig aanvullende vragen te stellen over uw uitstel.
We leven nu eenmaal in een parlementaire democratie en….. ach, dat hoef ik u niet uit te leggen.

Met de grootst mogelijke hoogachting,
Annie Zelluf

gravatar

Wat een gedoe over een artikel dat alleen nog even geëpibreerd moet worden zou Simon Carmiggelt geschreven hebben.
Wie weet had hij er ooit zelfs een column over geschreven, zoveel gedoe om niks.
Had hij er nog iets leuks van gemaakt ook, wedden?

Reageer
gravatar

Geachte ceo van de De Speld,

Namens de Reactieraad moet ik protesteren over een onleesbaar artikel, vooral omdat de meeste artikelen dat zijn.

Maar zelf denk ik daar anders over.

Ik wil u bij deze nog bedanken voor het mooie kerstpakket.

De Hoofdreacteur

Reageer
gravatar

Uw artikel is wel leesbaar en nog uitstekend ook, al is het inhoudelijk even zwak als anders. Ik snap alleen uw bewering niet dat de crisis in 2016 voorbij zou zijn, waar stoelt u dit op en vindt u nu echt dat Dijsselbloem de nodige bagage heeft om zulk een boute bewering te kunnen staven?

Reageer
gravatar

Ja kijk eens Mirk, zelden heb ik iemand zo helder uit de doeken zien doen waar zijn stelling op gestoelt is, zelf noemt u het artikel ook, ik citeer: ‘wel leesbaar en nog uitstekend ook’.

Zo is het maar net, messcherp en voor de goede orde mijn mening op uw vraag:
JA! Zeker wel!! Meer dan genoeg zelfs; zeker na wat er over het tweede kwartaal van 2015 geschreven is. (Een eye-opener, trouwens).

Na het lezen van het artikel kan ik geen andere conclusie trekken; hoe vreemd het ook klinkt af en toe.

(ik dacht ook even nou, die fietst wel héél ver weg maar ja, it makes perfect sense zoals de Duitsers zeggen..).

gravatar

Mirk, er gaat van alles mis…. echt hele vreemde dingen en uit angst voor mannen met grijze pakken die me op komen halen voor een ‘babbeltje’ en ik vervolgens over 39 jaar in de Biesbosch gevonden ga worden door de dan nog immer bestaande padvinders ga ik niet meer reageren, sorry.

Tenminste wat er van me over is (ik denk schedel met tanden, harde kop en glazuur) en men aan het betonnen blok aan mijn voeten een schatting maakt hoelang ik daar al lig zie ik van verdere reacties af..

Er staat er nog een, geheel per ongeluk en tegen mijn wil op #23 terechtgekomen.
Ik bedoel maar.. maar nu: shhhhtt…..

(p.s. ik ben wel heel blij dat mijn drone, begint al te wennen hoor, maar toch blij dat hij boven de voordeur of het raam buiten blijft hangen en niet naast me staat te kijken of er nog iets lekkers in de koelkast ligt!)

gravatar

Mirk D.: inmiddels is mijn reactie diverse malen verplaatst, nu naar #28.
Sinds vanochtend het artikel leesbaar is geworden zoals je kunt zien heb ik 2 drones boven me hangen….

Ik ben het méér dan zat en verdwijn onder de radar; ik heb godzijdank een gesloten keuken, beide deuren en ramen zorgvuldig met alufolie beplakt, de randen dichtgespoten met purschuim en heb nu blaffende honger.

Die tweede, extra drone spreekt alleen Engels, ik hoop dat het gewoon een toerist is, die waaien altijd zo weer weg.
Over afluisteren praat ik niet meer; overal waar ik afluisteren zeg (of typ) beginnen de drones heftig heen en weer te schommelen, vooral die nieuwe.
Nu ook weer, ik ben weg, de keuken in waar het aanrecht geruststellend aanrecht staat te zijn zoals altijd.
Daar hou ik van!

gravatar

Toch wil ik wedden dat er op 6 januari geen steek is veranderd aan dit artikel. Niets. Niente. Nulla. Ninguno. Nichts. Want wat krijg je met dit soort dingen? De eeuwige digitale leegte.

Reageer
gravatar

Geachte Jeetje,

Heeft U zelf de SOLEX test test?
De NSA en het NS spelen onder een hoedje voor een banaan om SOLEX uit de publieke media te 404’en.
Misschien wilt u me geldt trug voor het milieu om lessen Nederlands te desnoodsen?
Hopelijk maakt u geen uitglijder met uw SOLEX test test en loopt u geen verdere vertraging op voor uw tegoedbon.

Met vriendelijke groeten,

Kees Anker.

Reageer
gravatar

Laten we die deken van negativiteit toch eens afwerpen. Dit artikel, dat toch al weer een paar uur niet leesbaar is: koop toch dat nieuwe artikel!

gravatar

Zeer juist, en een goed idee Matjan75! Het ligt inmiddels al jaren op zolder. De briefjes bewaard in een geitenwollen sok. Alles op hypo, behalve Utrecht en Den Haag, en de zaak wordt vlot getrokken. Zou men wat vaker moeten doen, wat u?

gravatar

mijn nieuw ontwikkelde keybord is domweg uitgerust met een hangslot zodat beschermde artikelen niet langer opgezocht kunnen worden. Dat men niet eerder op dit simpele idee is gekomen !

Reageer
gravatar

Dat is toch standaard voor iedereen hier?
Bedoelt u dan dat mensen zelf reacties en artikelen typen?
Wie heeft daar nou tijd voor?
Ik heb er gewoon een script voor wat zichzelf constant aanpast met een algoritme voor deze site, een paar keywords per gegenereerde post injecteert afhankelijk van welke andere buzzwords het script detecteert om de context te benaderen zoals bijvoorbeeld: ‘NS’, ‘vertraging’, ‘Bokhoven’, ‘Solex’, ‘Viesman’ ‘NSA’ ‘Geert’ ‘Snowden’ ‘islam’ etc. Volledig zelf onderhoudend, veel voorkomende nieuwe gedetecteerde termen komen in de lijst, de reacties waar ze in stonden gaan in een gedessineerde grabbel ton en het script bakt er wat moois van.

De ironie?
Deze kwam in de spam box.

Reageer
gravatar

Trendvolger,

Maakte u een uitglijder?

gravatar

Nee hoor, hij zit op slot. Potdicht, en geen speld tussen te krijgen. Maandag nog eens proberen.

gravatar

NL,

Desill wil me geldt trug. Het is tekent voor jou, dat je alleen aan geld voor Nederlandse lessen kunt denken.

gravatar

NL’etje,

Welke lessen van Nederlanderse oorsprong bedoel jij, domkop dat je er bent? Bedoel jij misschien lessen in de Nederlandse taal of desnoods lessen Nederlands?

Dat wordt nablijven tot jouw pappie jou komt ophalen en nu de hoek in!

gravatar

Beste Tom Aadt,

Weet u me misschien te vertellen wat een “me geldt trug” is, dat of die meneer Sionist wil?

gravatar

Desill, mijn beste,

Dat zegt niks, want twee reacties komen uit de fruitschaal van de familie Paulussen en één van een onder-het-paard-getild lid van die opdringerige familie.

gravatar

Nog maar net 2014 en nu al vertragingen, slechte service en het ontbreken van garanties.
Gaat het hele jaar zo worden of wat?

Ik heb er geen vertrouwen in zo!

Reageer