Ook Rutte gaat niet naar Sotsji

Premier komt 8 seconden tekort voor kwalificatie

Mark Rutte heeft zich tijdens de wereldbekerwedstrijd in Den Haag niet kunnen plaatsen voor de Olympische Winterspelen van volgend jaar in Sotsji. De Nederlandse premier kwam slechts 8 seconden tekort.

Rutte bleef positief ondanks zijn mislukte kwalificatie. “Mijn sporthart huilt, maar op deze manier zet ik mijn statement tegen het Kremlin wel extra kracht bij. Het is verschrikkelijk wat daar met homo’s gebeurt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Uit twijfel achtige kringen heb ik vernomen dat Mark last heeft van een kringspierverrekking en daarom niet naar Sjotsie gaat. Wie zou daarachter hebben gezeten. Die aspergesteker uit Maastrig misschien?

Reageer
gravatar

ja, ‘t is lastig als je net te vroeg over de finish gaat…
8 seconden te vroeg zijn kan gewoon niet! Nog erger dan een valse start, dat moge duidelijk zijn.

Reageer
gravatar

8 Seconden tekort.. Volgens Ma Rutte de reden dat zoonlief nog steeds door haar wordt verzorgd. Moeder Rutte rept inmiddels over mantelzorg bij het invullen van de aangifte.

Reageer
gravatar

8 seconden te vroeg óf te laat. De Ruttetjes vertellen zich nog wel eens. Maar dan tijdens: 8 seconden links, 8 seconden rechts; dát is waar moeders zo de pest aan heeft.

gravatar

Maar eigenlijk geeft het niks of Markje wel of niet naar Sotsji gaat: uit wat ik zo om me heen hoor, gaan de meeste Nederlanders naar Sjotsie, en dat ligt toch een end verderop

gravatar

Ja, dat zei ik ook al …. plagiator. Het is trouwens welingelichte – één woord; zeker niet aan het dictee meegedaan?

gravatar

Bokito, er is sprake van wel ingelichte kringen en van niet ingelichte kringen. Het woord welingelicht betekent goed ingelicht en dat was in deze uitstekende zinnen van Miernicht niet het geval.

gravatar

Dan is het nog altijd oningelichte kringen, maar uit uw nick’s en uw onvermogen om namen juist weer te geven plus beledigende toon mag ik opmaken dat u er ook zo een bent die GS een warm hart toedraagt?

gravatar

Jeettje, het is mij onmogelijk je te plagiëren omdat ik na het zien van de apenkop de rest al niet meer lees. Wie of wat is GS nu weer? Gemeentelijke Sufferds, Groene Sla, Geen Sjoege, Geile Slang, Grote Sof? Leg je nader uit, a.j.b.

gravatar

Mark Rutte is tenminste eerlijk waarom hij niet mag. De Franse en Duitse president verschuilen zich achter of beter gezegd op de rug van homoseksuelen. Terwijl het een publiek geheim is hoe slecht Gauck en Hollande fietsen.

Reageer
gravatar

Hoezo eerlijk? Met al die commotie over die Limburgse burgemeester is het voor Markje niet verstandig nu uit de kast te komen, en Onno mag toch niet mee van Albert.

gravatar

Geert,

Jij gaat natuurlijk op kerstavond naar een rechtse kerk, waarin vooral de mirre, de wierook en uiteraard het goud van de drie bankiers wordt bezongen.

gravatar

Kale leider! Juist jij bent van harte welkom. Je wilt niet weten hoeveel socialisten of ex-pvda prominenten er bij ons rondlopen in streepjespak. Bij ons mag je rood staan!

gravatar

Inderdaad, Kappertje, in een recordtijd, want ik moet nog wat tijd overhouden voor het schrijven van opruiende en hatelijke tweets.