McDonald’s komt met Bitcoinknallers

Tweeduizend kipnuggets voor één bitcoin

McDonald’s voert het komende jaar de bitcoin in als erkend betaalmiddel. De fastfoodketen viert dit met een unieke aanbieding in de maand januari.

Voor slechts één bitcoin krijgt de klant zeshonderd hamburgers, driehonderd Big Macs, driehonderd quarter pounders, tweehonderdvijftig Big Tasty’s met bacon, driehonderd McKrokets, tweehonderdvijftig dubbele cheeseburgers of tweeduizend kipnuggets.

De eerste honderd klanten die met bitcoins betalen, krijgen een medium milkshake banaan cadeau.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik hoop ook dat ze litecoins gaan verkopen, ik bestel litecoins altijd op litebit.nl en die zijn altijd binnen 5 minuten binnen. Bij bitcoins duurd het altijd veel langer

gravatar

Drugstoeristen doen nogal eens beroep op Mc Donalds. Voor een hamburger en een cola. En de wc. De wc van de Mc Donalds in Rotterdam Zuid is echt een ramp. Tsjonge. Al zeker 5 weken. Er staat niet eens een slot op. En zolang niemand daar wat over zegt gaat dat gewoon zo blijven. Ik vind het niet eens erg.

Het ergste is dat je 200 km moet omrijden om een zakje wiet, wat op een jaar toch op meer dan 20.000 km uitkomt. Mijn Peugeot diesel houdt dit al 80.000 km vol. Nu is het ding 25 jaar geworden en TAKSVRIJ.

De kans om een ongeval voor te krijgen is op Noord-Zuid verbindingen 8 keer minder dan op Oost-West verbindingen. Sommige Bulgaren en Roemenen rijden met 2 waggelende auto’s HELEMAAL terug van waar ze komen mag ik hopen. Tegen 70 per uur en zonder lichten. En andersom tegen dik 250 met valse platen.

Het probleem met ‘inhechtenisneming’ = in het land van herkomst gaan ze moeilijk doen. Waarom doe je dat? We konden niet anders.

Reageer
gravatar

Het zou gezonder zijn als je er virtuele burgers voor zou krijgen.Bedoel met de opgegeven hoeveelheden kun je een hele familie zich invalide laten vreten.

Reageer
gravatar

Lieve Speld, waarom mag ik niet meer meedoen? Mijn reacties zijn na 2 minuten weer weg, gedelete, foetsie sinds gisteren.
Ook sturen jullie me -via WordPress- geen boodschapjes meer; ik dacht dat de site eruitlag maar zie nu dat er volop reacties zijn geplaatst.
Met fouten en alles. 🙁

Heb ik soms een ernstige Speldfout gemaakt??? Een fout waarvan men zegt ja ho, er zijn grenzen, dit gaat te ver.
(d waar een t had moeten staan of zoiets…)
Het laatste wat ik nog geplaatst kreeg ging over Baron H. Hop.

Al heb ik nog niet gecheckt of dat er nog staat; mijn bijdrage over de bitcoins was na 2 minuten verdwenen.

Sorry lieve lezertjes, dit is natuurlijk helemaal off-topic maar toch even testen…

Reageer
gravatar

…en nu staat ie er weer….. op #11… ik voel me opeens een beetje Algereins… heb verzoek om verwijderen gestuurd; dat is succesvol verlopen staat er.

Nu maar hopen dat mijn verzoek gehonoreerd wordt… spannend hoor!

gravatar

Dat krijgen ze in die Mac filialen nóóit voor elkaar.

Een simpel menuutje met vier onderdelen kunnen ze nu al niet in één keer compleet uitserveren.

Gaat Mac tenten opzetten om de wachtenden op te vangen?

Of wordt de boel drie dagen later – koud – thuisbezorgd?

Ik wacht liever de Ikea aanbieding van de Zweedse balletjes nog even af!

Reageer
gravatar

Ruilhandel ? Interessant concept. Dat noemend daar eerder is opgekomen.
Ik heb nog zouteloze praatjes. Iemand interesse?

gravatar

@ Sery Eus….’k Wil wel ruilen met laffe hap.
Honderdvijftig porties.
Tegen de houdbaarheidsdatum aan.
Af te halen in Den Haag.

gravatar

@Sery Eus: Uw praatjes zullen ongetwijfeld enorm opknappen van een snufje Himalayazout, te bestellen voor 24,95 per kilo.

(bij mijn oma te koop, online en voor 23.00 uur besteld de volgende week in huis, bij een bestelling v.a. 30,- euro geen verzendkosten)

Echt, het verschil met gewoon keukenzout, dode zeezout of alpenzout is meteen merkbaar; men hangt gegarandeerd aan uw lippen!!

gravatar

Ja, goed bedacht hoor!…Die dingen gaan binnenkort vast weer snel stijgen van €300 naar €900 in waarde. Geen wonder dat ze er zo’n belangstelling bij hebben.

Reageer
gravatar

Dan maak je dikke winst!
1 bitcoin is nu iets minder dan 400 euro 😛

600 euroknallers is al 600 euro!

Reageer
gravatar

Ik vermoed dan ook dat dit een grapje is. Anders kan dit toch niet? Ze zijn geen sinterklaas bij Mcdonald. Trap er niet in mensen! Het is net zoiets als je inloggegevens doorgeven aan een mailtje van [email protected] We zijn niet van het lotje getikt hoor. Keep calm and carry on.

gravatar

Even serieus, vinden jullie van de Speld dat nou echt leuk die link-tokkies die al hun vriendjes in blauwe letters verwittigen op Facebook dat er weer een leuk stukkie voor demense op de Speld staat????

Reageer
gravatar

Even serieus, wat bedoelt u precies? Jullie van de speld? Doelt u op de redactie van de Speld, die dagelijks heel hard haar best doet om ons van relevant nieuws te voorzien. Of bedoelt u de mensen die onder het bericht de nodige duiding in de reacties plaatsen?

Uit uw taalgebruik maak ik op dat u normaal gesproken vertoeft op websites als Geenstijl en Pownews, waar u en de uwen aangeduid wordt als reaguurder. Over “linktokkies” gesproken.

Vort! scheert u weg

gravatar

Je vraagt erom! Zoals zovelen zovaak. Even Sery Eus dan maar. Een beetje coin is van hard metaal. Klinkt! En een beetje eten komt niet bij de Mac vandaan. Het enige van enige waarde dat ze hadden was de milkshake BANAAN. En die hebben ze niet meer. Prutsers.

gravatar

Consument, gaat u nu uitmaken wat Goed en Slecht is? Huplakee, terug in uw moralistische bakje met kipnuggets. Alleen kippen zeggen Tok.

gravatar

Even serieus, het is jij d’r uit of ik d’r uit!

gravatar

Zotheid, eensch! Ik ben er ook zo goed als uitgegooid, kreeg gistermiddag- én avond de boodschap dat ik het een ander keertje maar moest proberen.
Reageren kon niet meer na 14.00 uur, en ik heb helegaar geen Facebook.

Ik wil ook geen Facebook, dus ik eruit? Das niet eerlijk, soms snap ik heus wel dat het satire is en hullie niet..
Krijg van WordPress ook alleen nog maar aankondiging van artikel, aanklikken levert op: deze pagina bestaat niet meer.

Ik had al complottheorieën bedacht over McDonalds, dat ze het artikel verboden of zo wegens teveel toeloop en telefoontjes wat een bitcoin is maar nee, ik moet kennelijk Facebook.
Doe ik niet; dus ik eruit.

Met mijn laptopje is alles prima verder, die treft geen blaam.

Hoe zit dat; jullie van de Speld?

gravatar

Maar ze hebben helemaal geen milkshake banaan meer :-p

Reageer
gravatar

Jawel jawel, gister in Veenendaal hadden ze ze weer! 🙂
In Den Haag de laatste tijd vaak goed moeten zoeken voor de bananenshakes.. 🙁

gravatar

Helemaal niet, de echte variabele en vaste kosten die ze eraan hebben zal niet veel meer zijn dan een paar cent per product. Op het moment zijn bitcoins €300 per stuk waard, maar zullen waarschijnlijk weer stijgen naar €900 per stuk. Goede deal voor McDonalds.

gravatar

Dit bericht kan niet kloppen. Voor tweeduizend nuggets heb je immers een kip van pakweg drieëneenhalve meter hoog nodig. Zo’n beest zou dan ongeveer tweehonderd kilo zwaar zijn. En zoals iedereen met verstand van bio-industrie weet, ploft een beetje kip al bij drie kilo, dus…. dit is duidelijk een McHoax!!

Reageer
gravatar

Niet eens een McFlurry. Tssk.

Reageer