IJshockey opnieuw pucksport van het jaar

Een record; 94e keer op rij

De Nederlandse Pucksport Bond (NPB) heeft ijshockey opnieuw uitgeroepen tot pucksport van het jaar. Het is de 94e keer dat ijshockey als winnaar uit de bus komt. De sport verbetert daarmee het eigen record, dat pas een jaar staat. De prijs wordt sinds 1920 uitgereikt.

Voorzitter van de Nederlandse IJshockey Bond (NIJB) Ruud Vreeman is blij met de eretitel: “Het is een beloning voor ons harde werken om de sport op de kaart te zetten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Toch weer jammer van dit stukje zg. “journalistiek”. De speler op de foto speelt overduidelijk bij de Montreal Canadians en heeft dus niets met de Nederlandse ijshockey te maken.

Hier in Montreal heet het trouwens “hockey”, want het is overduidelijk dat er geen andere soorten van hockey bestaan. IJshockey hebben ze dus sowieso nooit van gehoord.

Fijne Kerst vanuit -25*C en 60cm sneeuw!

Reageer
gravatar

Ik hoor net dat de fusie tussen verschillende verenigingen van activiteiten en sporten die gebruik maken van platte ronde schijven niet doorgaat. De pucksportconglomeratie, damschijvenstichting, vereniging vrienden van de kleiduiven en KBNS zijn al jaren in het geheim aan het vergaderen over een fusie. Onenigheid over de jaarlijks uit te reiken awards en over de nomenclatuur hebben nu definitief een einde gemaakt aan de onderhandelingen. Dhr. Fleuten van de KBNS meldt anoniem dat vooral de pucksportconglomeratie de onderhandelingen keer op keer frustreerde.

Reageer
gravatar

Waarom moet Puck toch altijd weer de klappen opvangen? Waarom niet een keer Irene, of Martha, of voor mijn part Henk? Gezien de plattitudes die de laatste tijd weer in het rond vliegen komt zelfs de heer Hoes uit Maastricht in aanmerking…. Dus doe in 2014 mee met de verkiezing van de Onnosport van het jaar…….. Driewerf Alaaf!

Reageer
gravatar

Beste abonnees,

Nu we bijna aan het eind van het hysterische jaar 2013 zijn gekomen, geeft elke zelfbenoemde autoriteit wederom zijn lijstje van vaderlanders die een topprestatie hebben geleverd. Ik wil daarbij niet achterblijven.

Ik draag de heer Viesman vanwege zijn ongeëvenaarde gewiekstheid voor als reageerder van het jaar 2013. U kunt uw stem uitbrengen op: [email protected]

De Hoofdreacteur mede namens de Reactiecommissie

Reageer
gravatar

Ach heer Hoofdreacteur, in het verbindend reglement is toch de bepaling opgenomen dat familieleden uitgesloten zijn van deelname?

gravatar

En ik tel als puckie natuurlijk weer niet mee. Blééééééééééééééér*

* Ik bedoel dus dat ik vreselijk een keel op zet.

Reageer
gravatar

Jammer dat in 1937 voetbal wel genomineerd werd, maar niet heeft gewonnen als pucksport. De nominatie was vanwege de prestaties van Puck van Heel in het Nederlands Elftal.

Reageer
gravatar

Mobertje,

Wat heb jou nou gezegd? Leer eens luisteren, verrekkese, slaapverwekkende kwajongen!

gravatar

U vergist zich, het gaat hier over puksporten. De uitverkiezing voor kutsport van het jaar laat even op zich wachten vanwege problemen met de techniek, maar ijshockey zit niet bij de genomineerden. Volgens ingewijden zouden paardrijden, vrouwenwielrenner en diepzee-fisten een grote kans maken. De bestuur voorzitster heeft toegegeven dat het ronduit klote is dat de uitslag op zich laat wachten.

gravatar

Fransientje alias Mobertje alias enz.,

Willen jullie jezelf inhouden met dat dom, maar vooral slaapverwekkend gelul. Anders rotten jullie maar op naar GeenStijl.

Gaap

gravatar

De heer Fleuten,

Onze welbekende Schijf van vijf staat al tientallen jaren aan de top 2000 van de schijvenhitparade. U doelt wellicht op de schuifsporten. Kleine schrijffout; het zij u vergeven.

gravatar

Mevrouw weledelgeleerde Paulussen,

Ik ben zo ondeugend om u weledelgeleerde tegen te spreken, als het mag.

De bovenste plaatsen van de schuiventophonderd worden ingenomen door lokale en provinciale politici, met name uit Limburg. Daar ben ik als Limburgse oud-politica in spe uit katendrecht maar wat trots op.

Ik zou zeggen laat ze maar schuiven, de kerels.