Toch rondvaart door de grachten voor Ajax

'Bijna een unieke prestatie geleverd’

Hoewel Ajax woensdag net niet de achtste finales van de Champions League bereikte, krijgt de ploeg toch een rondvaart door de Amsterdamse grachten. De gemeente Amsterdam biedt de spelers de boottocht aan. 

Aanvankelijk zou Ajax alleen een rondvaart krijgen als het de groepsfase zou overleven. Na de 0-0 in Milaan besloot de gemeente echter anders. Volgens locoburgemeester Carolien Gehrels hebben de spelers het eerbetoon verdiend: “Ze hebben er echt voor gevochten. Sinds 2006 heeft geen enkele Nederlandse ploeg meer de achtste finales bereikt. Ajax heeft dus bijna een unieke prestatie geleverd. Dat mag gevierd worden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Misschien een ideetje voor “riskante wedstrijden” in Nederland? Men trekke een blik ‘wilde wijven’ open en de harde kern van hooligans van ‘uit’ en ‘thuis’ staan meer in de rij voor de toiletten dan dat zij nog oog te hebben voor het povere voetbalspel dat volgens afspraak met matchfixers en goksyndicaten op de mat wordt gelegd. Draait niet de hele Westerse ‘cultuur’ vandaag de dag alleen op graaien, snaaien en skyboxen in de hoogste inkomensgroepen en op ‘Bloot en Spelen’ in de onder- en lage middenklasse? Het verbaast me dat John Talpa de Mol nog steeds niet met een nieuw ‘wip-format’ als ‘Big Brothel’ op de proppen is gekomen. Er is immers niets dat een man zó op de tenen kan doen lopen als een laag decolleté.

Reageer
gravatar

Hebben ze toch nog iets!!!!!!!!!!!!

Alle gekheid op en Sto(l)kje.
Het is toch jammer, we waren er zo dichtbij

Reageer
gravatar

“We”? Wie zijn “we”? En waar waren “we” dichtbij? Uitschakeling in de volgende ronde? Net als PSV?

Misschien zouden die voetbalcoaches eens in de leer moeten gaan bij ijshockeycoaches: daar wordt namelijk regelmatig met een man minder gespeeld, zodat de tactiek moet worden omgegooid van aanval en verdediging.
Daar kun je op trainen.

gravatar

Nou Jeettje,

Soccer is nu meer een wijvenspel en daar komen echte American guys niet op af. Daarom wil ik de oefenmeesters van gladiatoren aanbevelen voor meer geweld op het veld.

gravatar

Heer Jeettje

Klonen ze in de V.S. dit soort rondborstige geile blonde meiden special voor dit doeleind? Of zijn het au pairs uit Zuid- en Midden Amerika, zeg maar seksslavinnen, die door loverboys naar de V.S. zijn gelokt?

gravatar

Geen idee, heer Viesman. Het valt me wel op dat dat gehops zorgt voor grote .. ehhh .. longen, zeg maar; het moet behoorlijk inspannend zijn.

gravatar

Dat is toch fantastisch! Dat een dergelijk bekrompen en kleingeestig land als de VS er een tot in de diepste binnenlanden gevierde traditie op na houd, die werkelijk uit elkaar spat van ero-vulgariteit!

Slavinnen? Welnee, er is in het land van de letterlijke bijbelinterpretatie geen grotere eer voor een jonge dame dan in glitterpakje, zwabberend met de tieten zich symbolisch aan te bieden als sekstrofee. Hoeveel knapen zullen hun eerste knapen kwaad wel niet geïnspireerd hebben op deze zegetochten van de lust?

*** Give it up for the team baby! ***

gravatar

Kom jongens,

Het is feest want:

Jeremy is er ingetuind! Jeremy is er ingetuind! Jeremy is er ingetuind! Jeremy is er ingetuind! Jeremy is er ingetuind! Jeremy is er ingetuind!

Reageer
gravatar

Invitatie

Ik stel voor om dit keer niet de spelers, maar de hooligans van Ajax op een grote platte schuit door de Herengracht te laten varen.

Ik heb een partijtje van zo’n honderdduizend rotte eieren overgenomen. (Ze lagen nog in een pakhuis dat al tien jaar niet meer wordt gebruikt.) Ze worden gratis en voor niks uitgedeeld door Milanesen, die speciaal daarvoor over zullen komen.

Komt allen!

Reageer
gravatar

Is het dan de bedoeling dat die hooligans die eieren naar de spelers op de walkant gooien of andersom..?

gravatar

Goh, Jongendinges,

Wat ben jij toch ontzettend dom.
Vandaar dat de intelligentie onder voetballiefhebbers zo laag is.

Doeg,
Paulusje

gravatar

Hoi Paulusje,

het zou wat zijn hè, dat ik zo dom ben dat daarmee de gemiddelde intelligentie onder voetballiefhebbers omlaag gaat. Nu ben ik de laatste om te beweren dat ik niet dom ben maar wel zou ik willen benadrukken dat ik geen voetballiefhebber ben.
Ik vraag me overigens wel af wat jij nog zo laat achter je computer doet…

Doeg,
Jongendinges

gravatar

Zucht, tweede poging…

Hoi Paulusje,

het zou wat zijn hè, dat ik zo dom ben “dat de intelligentie onder voetballiefhebbers zo laag is”. Ik zal de laatste zijn om te beweren dat ik niet dom ben, maar wel wil ik benadrukken dat ik geen voetballiefhebber ben, dus een causaal verband lijkt me onwaarschijnlijk.

Ik vraag me overigens wel af wat jij zo laat nog achter je computer doet…

Doeg,
Jongendinges

gravatar

Wel spannend altijd of, en zo ja wanneer een reactie geplaatst wordt. Zelf vind ik de tweede beter. Maar daar kon ik ook wat langer over nadenken…

gravatar

Jongens en meisjes van de redactie,

Alweer over voetbal! Hebben jullie niks beters te doen?

Als dat gezeur over dat domme, agressieve balspelletje niet ophoudt, zal ik zo nodig niet aarzelen over te gaan tot
dreigen, dat ik mijn abonnement weleens zou kunnen opzeggen!

O zo, het is dat jullie dat weten.

Reageer
gravatar

Ja redactiejongens,

Dat dreigement is niet mis, want een e-blad kan niet zonder een alwijze oma. Het zou ook zo maar kunnen dat verreweg de meeste abonnees weglopen, als oma hun hier de weg naar Senioren.nl zou wijzen. Een stek die beter past bij de oudenvandagen hier.

Dus pas maar op, hoor!!!!!!!!
Paulusje

gravatar

Misschien kunnen ze beter een rondvaart door de Rotterdamse grachten organiseren. Wordt het tenminste een echt feestje…

Reageer
gravatar

Ik wil er wel een liedje bij komen zingen. Op de magere brug staan, en dan zingen van “kedeng, kedeng” terwijl die losers op die bootjes met tomaten en eieren worden bekogeld….. Nóg mooier als staan blèren in een vol PSV-stadion!

Reageer
gravatar

Ben benieuwd naar het ‘feest’ in Eindhoven vanavond.. Chornomorets, daar moet je wel bijna van kunnen winnen toch? En Feyenoord viert vanavond natuurlijk ook feest na hun Europese overwinning, in dromenland weliswaar..

Reageer
gravatar

Benieuwd wat Amsterdam gaat aanbieden aan de meegereisde supporters van de club. Een dancefeest op zaal?

Reageer
gravatar

Belachelijk. Een rondvaart omdat ze bijna een unieke prestatie hebben geleverd. Je gaat toch ook geen feestje vieren als je tweede op het WK voetbal bent geworden.

Reageer
gravatar

Ja…echt erg he -_-

gravatar

Boehaatje,

We gebruiken hier geen kindertaal met woorden als trol, reaguurder en oeps.

Nog een keer en ik stuur je voor straf naar GeenStijl.

gravatar

Joee… !! Haha prachtige satire… alhoewel ik me kan herinneren dat sommige teams wel iets vieren als bij het net niet halen toch Bokito..!

Reageer
gravatar

Bijna terecht! Ze hebben bijna goed gespeeld, bijna gescoord, bijna waren ze zelfs slim en af en toe was het zelfs bijna aan te zien.

Ik wil bijna wel op de kant komen staan juichen.

Reageer
gravatar

Hoewel de receptioniste van het gemeentelijk loket ‘Klachten’ het niet lukte om alle klachten in het nieuwe softwaresysteem kwijt te kunnen, krijgt ze toch een rondvaart door de Amsterdamse grachten. De gemeente Amsterdam biedt de receptioniste de boottocht aan.

Hoewel Bussemaker het net niet lukte om haar leenstelselvoorstel door de kamer te krijgen, krijgt ze toch een rondvaart door de Amsterdamse grachten. De gemeente Amsterdam biedt Bussemaker de boottocht aan.

enz enz

Reageer
gravatar

9e op het songfestival, komen tot de 8ste finale: steeds meer blijkt dat de wereldmacht die de 16 miljoen Nederlanders uitstralen door Chinezen en Vlamingen wordt weggestraald. In ieder geval het moet een gepavoiseerde boot zijn voorafgegaan door de fanfare uit Giethoorn.

Reageer
gravatar

De Vlaamse deelnemer aan de Champions League had 1 punt van de 18 die er te verdienen waren. Maar Anderlecht zou natuurlijk ook als Brusselse of Waalse voetbalclub gezien kunnen worden.

gravatar

Eeehhh ….. zitten ze dan IN die bootjes of worden ze erachter door het water getrokken?
Met zijn 11-ven tegen 10 van het derde elftal: een grootse prestatie, dat net niet verliezen ….

Reageer
gravatar

Nou zeg Jeettje. Carolien zegt nergens dat het draait om grootsheid. Bijna unieke prestaties dienen gevierd te worden. Laatst liet ik het avondeten aanbranden. Dat was bijna nog nooit eerder gebeurd en dat heb ik uitgebreid gevierd door een overheerlijke pizza te bestellen.

gravatar

Balotelli, Kaka, Abiatti etc. een derde elftal? Ach jij bent een aap, je kan er ook geen verstand van hebben…

gravatar

Alleen in Rotterdam vieren ze een feestje als ze iets net niet halen.
Derde elftal! Ik adviseer je om een keer voetbal te volgen. Misschien dat je er dan iets van leert snappen. Ajax mistte meer spelers dan MIlan maar dat terzijde. Supporters van andere clubjes die al jaren niks presteren die kan ik niet serieus nemen wanneer ze Ajax proberen belachelijk te maken….. laten we het maar houden op; afleiding van de eigen wanprestaties bij je eigen cluppie. Karagandy uit….altijd lastig.

gravatar

Kom jongens,

Het is lachen geblazen, want Jeremy is er ingetuind!

Sliep uit

Jeremy is er ingetuind! Jeremy is er ingetuind!
Jeremy is er ingetuind! Jeremy is er ingetuind!
Jeremy is er ingetuind! Jeremy is er ingetuind!

Die Jeremy

gravatar

De rondvaart heeft inmiddels afgelopen nacht onder water plaatsgevonden in een oude U-Boot. Spelers en trainer waren vermomd als wielrenners.