Gemengde reacties op nieuw uittenue Oranje


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mit die holländisches kampfgeist, schwalbes und laufpensum sollen wir siegen und Willie Weltmeister werden!

Reageer
gravatar

Zolang we het den Oosterbuur in de tweede strofe van hunne Nationalhymne toestaan om delen van ‘s Nederlandsch grondgebied (tot aan de Maas) te claimen, kunnen we hier moeilijk wat op tegen hebben.

Reageer
gravatar

Beste abonnees,

Nu we bijna aan het eind van het hysterische jaar 2013 zijn gekomen, geeft elke zelfbenoemde autoriteit wederom zijn lijstje van vaderlanders die een topprestatie hebben geleverd. Ik wil daarbij niet achterblijven.

Ik draag drs E. Zel vanwege zijn adequate voorspellingen van de monetaire crisis voor als reageerder van het jaar 2013. U kunt uw stem uitbrengen op: [email protected]

De Hoofdreacteur mede namens de Reactiecommissie

Reageer
gravatar

Van Duitse bloede? Gewoon meezingen hoor met ‘onze jonges’.

Reageer
gravatar

Bij deze Belgische bovenarmband zijn de kleuren duivelsrood en mayogeel gewisseld. Dat gebeurt vaker, vooral Duitsers maken die fout.

Reageer
gravatar

Als Nederland de Kampfgeist van de Duitsers had waren we vijf keer wereldkampioen geworden. Als we de sluwheid van de Italianen hadden zes keer.

Reageer
gravatar

Breek me de bek niet open over het laatste woord ‘Man die altijd het laatste woord wil’. Maar inderdaad een grap op een mislukte grap versmaad ik eveneens niet. Fijn dat uw dag weer goed is. De mijne ook.

gravatar

Zonder dollen, die Belgische aanvoerdersband kan natuurlijk niet, want in de finale gaan de Rode Duivels gehakt maken van Oranje, en ik kan het weten want vier jaar terug had ik exact de juiste uitslag van de finale voorspeld, alleen bij de rode kaart voor Heitinga zat ik er naast; dacht natuurlijk aan Nigel de Jong
Deze keer zal een exercitie van het strafschoppenpeloton de beslissing moeten brengen, met een jammerlijke misser van de Nederlandse doelman bij de vijfde en laatste penalty…..

gravatar

Dit valt nog mee. Het prototype bevatte een hakenkruis waar het KNVB-logo zit. Overigens is statistisch bewezen dat in Duitse shirts de meeste WK-titels worden gewonnen.

Reageer
gravatar

Aangezien Brazilië, als gastvrij vakantieland voor Duitse oorlogsveteranen geld, komen de meeste WK titels toch aan Duitsland toe! Neemt niet weg dat Argentinië deze titels ook claimt !!

gravatar

De KNVB houdt hier bijzonder goed rekening met de afkomst van ons Koningshuis, zoals gisteren weer bleek bij de herdenking van de Eerste Staart Tussen De Benen Uitwijking aka de terugkeer van Prinz Wilhelm Friedrich in Scheveningen, Scheveningen, Scheveningen, lul…….Soldaten von Oranje….

Reageer