Rolf Wouters al tien jaar levend thuis

Ex-presentator jarenlang onopgemerkt

Ex-televisiepresentator Rolf Wouters bevindt zich al ongeveer tien jaar een groot gedeelte van zijn tijd in zijn huis in Blaricum. Dit ontdekte de politie na een inval.

De zaak kwam vorige week aan het rollen toen op een forum van RTL.nl de vraag werd gesteld hoe het toch met Wouters zou zijn. Onderzoek op Wikipedia wees uit dat hij sinds 2005 niet meer op televisie gesignaleerd is. Een zoektocht van de politie leidde naar Blaricum.

Fons ter Steeg, woordvoerder van de politie: “Hij kwam vrij ontspannen over toen wij de voordeur openbraken en hij verklaarde al tien jaar in het huis te wonen. We proberen nu te achterhalen of hij familie heeft.”

Inmiddels is een hevige maatschappelijke discussie ontstaan over de vraag hoe het zover kon komen dat de tv-presentator tien jaar onopgemerkt levend in zijn huis verbleef. “Alle tekenen wezen op leven en bewoning. Meneer Wouters betaalde keurig zijn rekeningen en was een graag geziene gast op vergaderingen van de bewonerscommissie.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kwam hem toevallig weer tegen op youtube vond hem een begenadigd presentator, veelbelovend, flamboyant en voor mij onbegrijpelijk dat hij dit vak niet meer (kan/mag) uitoefenen ???

Reageer
gravatar

Ben nooit een fan geweest van Wouters maar het bericht raakte mij wel toen ik het hoorde. Zijn die programma’s van hem toch belangrijker geweest voor mij dan verwacht.

Ik wens de familie veel sterkte!

Reageer
gravatar

Grote kans dat dan de laatste 12 Lapzwansen (van de Groepsreis via Boabab) ook nog annuleren; dan kan de hele Laplandse toeristenindustrie gelijk in de lappenmand.

Reageer
gravatar

Dat dit in een tijd als deze nog kan gebeuren roept bij mij vragen op. Het kan toch niet in een tijd als deze, dat die man zich jarenlang verborgen heeft weten te houden.
——————————————————————————————–
NB: Critiaster? Wat doe je hier dan?

Reageer
gravatar

Er is nu wel een kettingreactie op gang gebracht, iedereen heeft nog wel een 50’er, 60’er of 70’er jaren held op sterk water staan. Zo heb ik nog een gave Fred Oster van een goed jaar in mijn vinotheek, een nog pruimbare Theo Eerdmans&Maud voor een Kwartje per Seconde en een bijna overjarige Rudy Carrell die echt nog dit jaar ontkurkt moet worden. Idem dito een Lou von Burg die ooit Meesterschoten vanuit West-Duitsland loste. Allen hebben gemeen dat zij eigenlijk in onze nationale canon zouden moeten worden opgenomen en vervolgens feestelijk afgeschoten. Ik heb alvast een mooi plaatsje gereserveerd voor het dynamisch/dubieuze duo Joop van den Ende en John de Mol (Sr.), mét het Va Banque Trio, bestaande uit Gerrit Zalm, Jan Hommen en Sjoerd van Keulen. Allen zijn zij koninklijk erkende Hofleveranciers en (dus) belastingvrije mecenassen van onze nationale dwerg-cultuur, niettemin: zij allen zijn jongens die onder de kurk een ruig bouquet en een hevige afdronk beloven.

Reageer
gravatar

Iedere hond moet altijd Rolfie heten ook al kan hij jongen schijten.
(De Dorpsboom, Vlaskoorts, De Kift)

Reageer
gravatar

Willem Bol laat in een persbericht weten ondanks het verlies van 60 kilo in orde te zijn en een dak boven zijn hoofd te hebben. Jan Ten Hoopen is het laatst gesignaleerd in een documentaire op TV Rijnmond over de werknemers van het bedrijf Jobscore.

Reageer
gravatar

Goedenavond, dit is Tante Paulien rechtstreeks vanuit Blaricum, waar nooit iets gebeurt maar nu wel,

Doorgaans welingelichte kring (Julian Assange red.) meldt mij zojuist, dat de zoekgeraakte man, Rolf Wouters, in zijn woning blijkt te zijn aangetroffen tussen 21.378 kunstwerken. Een groot deel daarvan is na de oorlog door zijn vader gevorderd van voormalige nazi’s (hun partij is na de oorlog enkele jaren opgeheven geweest bij gebrek aan belangstelling), voormalige NSB’ers (de ideologie is weer in ere hersteld dankzij wijlen Janmaat, wijlen Fortuijn en Wilders) en toenmalige collaborateurs (waarvan de kinderen nu hoge functies in politiek en bedrijfsleven bekleden).

Een groot deel van de collectie is van zeer bekende schilders. Hun kunstwerken kosten heden ten dage vele miljoenen, omdat er niet veel van op de markt waren. Daar zou na deze vondst wel eens kunnen veranderen, ware het niet dat de schoonmoeder van Rolf gisteren direct na de ontdekking er 21.376 in de brand heeft gestoken.

Terug naar de studie en een prettige avond allemaal

Reageer
gravatar

In spirituele kringen is reeds lang bekend dat wie langdurig de stilte beoefent invallen kan krijgen. Als die gepaard gaan met politie-emanaties dan zegt dat toch vooral iets over ‘s mans’ karma.
Wie deed in eerdere levens ervaringen op met deze mensch? Wellicht noemde hij zich toen anders…

Reageer
gravatar

Helaas is na DNA onderzoek gebleken dat niet Rolf Wouters maar zijn tweelingbroer Henk Geerlings in het pand woont. Rolf zelf is 30 jaar geleden naar de Costa Brava geïmigreerd en is de Nederlandse taal inmiddels vergeten. Omdat hij ook de Spaans/Catalaanse taal nooit machtig is geworden spreekt hij alleen nog maar een gebrekkig soort gebarentaal en daar hij tamelijk blind is, is hij op donkere dagen en ‘s avonds niet meer aanspreekbaar.

Reageer
gravatar

Een register met de vindplaats en de globale status van alle BN-ers lijkt me een goed plan, zodat we ze niet uit het oog verliezen en ze geen rare dingen gaan doen om de aandacht te trekken of zich juist als een gewonde kat terugtrekken, zoals Rolf.
Iedere maand bij te werken door een nieuw op te richten rijksdienst, met een naam als: BN-er-bescherming.

Reageer
gravatar

Rolf is 2 jaar geleden wel is gesignaleerd bij de expositie ‘digitaal knaagvoer door eeuwen heen’. Hij droeg toen een enorme snor. Deze bleek afkomstig (bron; vuilniszak-analyse ‘Vrij Nederland 2011’) van Ted de Braak. De beste man is al enkele jaren woonachtig in Rolf’s tuinhuis om daar puppytrainingen te verzorgen.

Reageer
gravatar

Bij nader onderzoek bleek dat meer BNers waarvan aangenomen was dat zij overleden waren zich in het huis verschanst hadden. De politie ondekte Mieke Telkamp die door de kelder dwaalde, zij was volledig de weg kwijt. In de keuken werd Sandra Reemer aangetroffen, alwaar zij kroepoekjes aan het bakken was. Ook Sjoukje Hooymaayer wandelde rond in de gangen, het enige wat zij kon verklaren was aaaaaaaaa. De politie spreekt van een schokkende en omvangrijke zaak. Zelfs Klaas Wilting is aangetroffen op zolder, waar hij bloemen aan het schikken was, aldus de politiewoordevoorder. De polite sluit niet uit dat meer bekende nederlanders levend teruggevonden zullen worden en heeft 20 rechercheurs op de zaak gezet.

Reageer
gravatar

Ja beste Achterhoeker, en in het hoekje van het houten chalet lag die uitgelopen presentator te slapen van dat programma waar Hans (leeft ‘ie nog?) Kazan zijn debuut op tv maakte.

gravatar

Beste Madam,

Dan zal men bij u ook wel John bernard aantreffen, die in het schuurtje aan de bovenkant het weer van ruim elf jaar geleden stond te duiden, toen er op dat moment een windhoos over Blaricum trok. “Iedereen is de weg kwijt hier!” Schreeuwde hij nog de Blaricumse ether in, verder kwam hij niet, en vervolgens was het stil..

gravatar

Rolf Wouters bleek overigens zijn uiterste best te hebben gedaan om een nieuwe werkkring te vinden die hem buiten de deur zou kunnen brengen: hij had zijn zinnen gezet op een functie als perswoordvoerder van de Angolese ambassadeur. Na een beleefde afwijzing heeft hij nog tientallen brieven naar de betreffende ambassade gestuurd, tot toenemende irritatie van het ambassade personeel.

De oplopende spanning leidde recentelijk nog tot een ongecontroleerde uitbarsting van de ambassadeur, waarbij een journalist gewond raakte.

Reageer
gravatar

De rillingen lopen mij over de rug. Wat als iemand op het idee komt om nog meer van dat soort “ex-BN-ers” te gaan zoeken? En dat ze dan bijvoorbeeld Ria Bremer terugvinden. Of Sonja Barend? Of Jan Lenferink? Voor dat je het weet zitten we weer gezellig voor de buis te polderen….. Brrrrrr!

Reageer
gravatar

Ja maar, dat is toch een goede zaak? Zoveel bekende Nederlanders hebben we nu ook weer niet, en met de doorgaande vergrijzing lopen we straks tegen een tekort op. Wie moet dan Bekende Nederlander zijn?
Het is ronduit asociaal om als Bekende Nederlander je snor te drukken en geen bijdrage te leveren.

gravatar

Beste Spuit, omroep Max doet al jaren niet anders. Het levende deel van de bekende grijze en kalende Nederlander is inmiddels in haar cartotheek terug te vinden. De overheidssubsidie 2014 is toereikend om ook hen die zijn gaan hemelen op te graven, af te stoffen en van een nieuw en kek imago te voorzien. Slagter wil nog niet op de zaken vooruit lopen, maar zinspeelt erop dat het Heintje Davids wel eens zou kunnen zijn die bij de omroep haar zoveelste comeback komt maken.

gravatar

Heer Jeettje,

Vergeet Rolf Wouters even voor het gemak. Is Willibrord Frequin terug op de buis, bij Powned een optie? De Vakantieman, die Menno Buch moeiteloos kan vervangen om een nieuwe bajesserie op te nemen. En natuurlijk Ivo Niehe, met een nieuwe serie Tros. En dan Toppop: Hans ‘smak’ Van Der Togt draait door, waar anderen gestopt zijn met doordraaien.

Beste Jeettje, Koot & Bie dan maar?

gravatar

Aaaahh. Men is bezig Mies Bouwman, Albert Mol en Willem Ruijs op te graven!! Bij met Mediapark in Hilversum wordt ondertussen een grote koperen mast opgetuigd, waarmee men bij de eerstvolgende herfststorm voldoende megawatt denkt te kunnen aftappen om dit illustere trio tot een vorm van leven te wekken (wie kijkt er nog meer naar The Walking Dead op Fox?!)
Trendvolger, je wordt bedankt voor het idee…. Godverjuu!!

gravatar

Rolfje toch! Ga nu niet onder zo’n platte schuilnaam als LOL op je come-back zitten zinspelen. Het feit dat er de laatste tien jaar niemand heeft gebeld, geklopt of gemaild moet toch een duidelijk signaal zijn. De boodschap: tien jaar geleden was je eind, baas!!

gravatar

Een normaal mens stuurt een kaartje om te getuigen van medeleven en plaatst geen domme grappen hier, joh.

gravatar

Kom criticaster, wees eens consequent ! Eerst vind je het dom, dan dramatisch flauw en tenslotte vind je dat humor ?
Je gevoel voor humor is dramatisch van de leg, maar misschien kan een goede psycholoog daar wat aan doen. Mijn adres kunt u zo googelen.

gravatar

Waarschuwing

De mislukte anti-alcoholist AA probeert u op slinkse wijze abonnee van het Haarlems Dagblad te maken. Trap er niet in.