DE SPELD CHECKT: ‘Moeder van scheidsrechter is prostituee’

Bewering Go Ahead Eagles-fans is onwaar

De moeder van scheidsrechter Danny Makkelie is een prostituee. Die bewering werd vandaag door een groot deel van de aanhang van Go Ahead Eagles gedaan, nadat Makkelie twee strafschoppen aan tegenstander Vitesse had gegeven. Het gerucht dat de moeder van Makkelie haar geld als prostituee verdient, doet al langer de ronde. De Speld ging het voor u na en komt tot de volgende conclusie:

ONWAAR – De moeder van scheidsrechter Makkelie heeft korte tijd gewerkt bij de administratie van ziektekostenverzekeraar het Zilveren Kruis, maar is sinds zijn geboorte voornamelijk als huisvrouw actief geweest.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat een gezeur allemaal! Wat doet t er toe wat voor een beroep de moeder van wie-dan-ook heeft? Hebben mensen niets belangrijkers om zich druk over te maken?
En moet t allemaal zo kinderachtig, dat wanneer iemand iets doet wat je niet lijkt, je er gelijk maar vanuit gaat dat er iets fout is aan de persoon in kwestie of zijn familie?
Het zegt wel veel over die gasten die zo denken. Die deugen zelf gewoon niet.
Zoals de waard is, veretrouwt hij zijn gasten.

Reageer
gravatar

Nou kijk: als die gasten die zo denken niet deugen, dan kom je toch weer bij de ouders terecht, opvoeding nietwaar, en aangezien de heer des huizes meest op zijn werk is, ga je toch als het ware naar die moeder kijken, en dan maakt het beroep wél uit: als die ook de hele of halve dag de hort op is … ja, dan ….

gravatar

Dit is een bijzonder slimme zet van Metje Blaak die na het faillissement van de Stichting de Rode Draad nu weer oppakt met hulp van de spreekkoren van allen die haar altijd zo welgezind waren.

Reageer
gravatar

Waarom zo negatief gedaan over de supporters van Go Ahead Eagles (“de Egels”), mijn favoriete ploeg ?
Volgens mij hebben ze slechte hun lotsverbondenheid met Makkelie tot uitdrukking willen brengen, zo in de trant van “welkom in de club” of zo.

Reageer
gravatar

Het vervult mij met afgrijzen dat ik met een scheidsrechter word vergeleken. Kan ik de deventer fans daarvoor aanklagen ? Misschien dat de mensen van ARAG daar meer van weten !

Reageer
gravatar

Volgens zo’n 5000 Kowetsupporters moest Danny hun biertje even vasthouden zodat men kon gaan genieten van fellatio door zijn moeder. Of het bij deze gangbang betaalde arbeid zou betreffen is mij onduidelijk gebleven.

Reageer
gravatar

Is er geen onderzoek gedaan onder de aanhangers van de Gazovoort-Adelaars? Ofwel hoe kwamen zij aan hun info? Was dat een inside job of een simpel NSA’tje?

Reageer
gravatar

Ik dacht dat de bewering anders was geformuleerd. Iets met hoerenjong. Of was het je moeder is een hoer. Beide formuleringen hoor ik liever niet. Daarbij is het krijgen van kinderen voor werkende vrouwen al sinds de jaren zestig van de vorige eeuw geen schande meer en ook niet iets wat in de taboesfeer hoort.

Schandalig dat er tijdens een sportief potje buitenspelen zo met elkaar wordt omgegaan.

Reageer
gravatar

Als we uitgaan van het breed gedragen uitgangspunt dat alle vrouwen hoeren zijn dan is verdient het feit dat deze dame tenminste haar administratie op orde heeft een groot compliment. De vervolgvraag is natuurlijk in hoeverre de moeder van Danny Makkelie ook nog een prinses in de keuken is. Graag nader onderzoek!

Reageer
gravatar

De intelligentie van de doorsnee voetbalsupporter past in een vingerhoedje. Dus verbaasd zijn we al lang niet meer bij dit soort van imbeciele uitingen.

Reageer
gravatar

Ik had dit niet verwacht, maar het gebeurde toch. Hier iemand die twee stickers en schouderklopjes op beide schouders verdient.

Ik kan het haast niet geloven, hoe deed je dat? Je ging naar een doorsnee voetbalsupporter, haalde op eén of andere manier zijn intelligentie eruit en keek vervolgens of dit in een vingerhoedje zou passen.

Jij en pak-mens hierboven zouden een samenwerking moeten beginnen. Daar zou de mensheid ontiegelijk veel profijt van hebben.

Man ooh man, wat kijken we naar jou op zeg. ooh jee ooh jee wat een intelligentie zeg. Jezuuusminaa wat zijn wij toch dom vergeleken met jou zeg.

Potjandorie wat zouden wij graag willen zijn wat jij bent.

Jos van der Zwan, speciaal voor u 2 Chapeautjes!

Chapeau 1
Chapeau 2

oohja en een Dora sticker niet te vergeten.

gravatar

We hebben je al in de smiezen. Door te zeggen dat dit imbeciele uitingen zijn kan je de waarheid niet maskeren.

Afijn veel geluk en sterkte toegewenst aan u, mevrouw Makkelie… ahum *kuch* ahum… ik bedoel meneer van der Zwan

gravatar

Waarde “heer” Vink, met dergelijk taalgebruik komt u doorgaans niet uit de voeten tijdens de kantooruren van uw fletse bestaan. Misplaatste grappen over achternamen laat ik mij normaliter welgevallen, maar u spant uw strakke sterretje toch wel heel ernstig. Nietwaar, Vlink?

Moet onmiddelijk toegeven dat een licht gevoel van schaamte optrad, tijdens het doorworstelen van uw epistels, welke niet gekenmerkt worden door correct gebruik van interpunctie. Neigt naar een prematuur afgebroken opleiding, inherent aan veelvuldig perstgedrag betreffende de achternaam. De roepnamen “blinde” en “sla” zijn logischerwijs niet om over naar huis te schrijven (zo u dat al in begrijpelijke taal zou kunnen).

Hartelijk dank voor de geboden sticker, overigens. Deze zal voortreffelijk van pas komen om enig door u per heden bevuilt en toekomstig te misbruiken “peephole” af te dekken.

De schouderklop wimpel ik vriendelijk edoch gereserveerd af. Zovelen gingen u reeds voor en allen van een hoger statuur u ooit zult kunnen besnuiven.

gravatar

Beste Jos, die gemiddelde intelligentie is precies 100, aangezien de ‘voetbalsupporter’ een doorsnee is van van onze total bevolking. Inclusief pochende, betweterige speld-bezoekers,

gravatar

Beste Jeroen; volgens de regelen der statistiekkunst betreft het bij voetbalsupporters niet een populatie met onafhankelijke gelijk verdeelde stochastische variabelen, maar is er sprake van selectie.

Dan zou 100 hooguit de mediaan kunnen zijn ten opzichte van normale mensen buiten de populatie voetbalsupporters, maar niet het gemiddelde van de selectie, hier zijnde voetbalsupporters; dat blijft daar flink onder omdat de mediaan van die selectie dan het 0,5 kwantiel is.

gravatar

Hallo lieve luitjes,

Ik weet weinig tot niets van voetbal. Hier lees ik over strafschoppen. Dat gruwelijke schoppen als straf lijkt mij echt uit de tijd. Iets uit de middeleeuwen of zo.

Warme knuffels van
Paulien met de vlechtjes

Reageer
gravatar

Stomme zus,

Ze trappen niet tegen een bol, maar tegen een bal. Meestal althans.

Doeg,
Jouw sportieve broer

gravatar

Prima staaltje onderzoeksjournalistiek, De Speld! Complimenten.

Reageer
gravatar

Na allereerst hoofdschudden en vervolgens tranenlachend dit epistel gelezen, volgde een kortstondig moment van bezinning. Flesje port met wat knabbelaars en een 3-tal Martini’s later in de serre, poneerden wij voorzichtige theses:

a) De gretigheid waarmee het merendeel van de strakgebroekte fluiterts het toegewezen gereedschap in de mond nemen,erkt rolbevestigend,

b) Bijklussende huisvrouwen zijn ook in de Rijnmond begin jaren ’80 niet geheel en al onbekend gebleken,

c) “Danny Desmond” neigt – als naam – naar suggestieve oordelingen van meervoudig vaderschap (of de cupmaat van vrouwelijke gezelschap),

d) De afkorting “KNVB” betekent werkelijk “Kan Nooit Vrouwen Bevredigen”, wat stelling genoemd onder (a) kan verharden,

e) Zorgverzekeraars kunnen door de onrealistische tarivering – gelijk enig zichzelf voor geld verkopend persoon – door partijen als ‘hoererend’ betiteld worden,

f) Drankgebruik in de serre dient aan paal en perk gesteld.

ONWAAR: Let wel, waarde lezers, dat bovengenoemde punten min of meer onder invloed aan papier zijn toevertrouwd en er geen enkele aansprakelijkheid aan ontleent kan worden.

Zo, ingedekt (ook voor het uitbundige avondmaal).

Reageer
gravatar

zo hee wat ben jij een interessante gozer. Nu vinden we je met z’n allen heel stoer, intelligent en macho.

Ik geloof ten stelligste dat er op dit moment niet 1 iemand is op deze wereld, die meer recht zou hebben op een sticker en een schouderklopje.

Chapeau!

gravatar

Hm, de Brallende Mens. Gulzig zuigend aan een rietje uit een business glas Martini rosso, en zich verslikkend in een olienootje. Fijn joh, dat je dat met ons wilde delen, en vergeet niet te gaan zitten bij het doen van een plasje, anders wordt moeders boos.

gravatar

Lieve oma,

U was toch tegen voetbal in De Speld?

gravatar

Lieve kleinzoon,

Praat mij niet over v… Dat woord krijg ik niet meer uit mijn mond.

gravatar

Lieve Oma,

U bent toch niet van steen?

gravatar

Oma heeft vroeger ook gewerkt.

Ik weet dat want ik ben ook wel eens in het Zilveren Kruis geweest. Was wel duur maar erg de moeite waard.

gravatar

Kan de Speld ook eens middels een DNA onderzoek bevestigen dat de complete Ajax-selectie biologische nazaat is van de in een ander artikel genoemde Abraham?

Reageer
gravatar

Ben benieuwd wat de supporters volgende week ter rectificatie moeten gaan scanderen.
Misschien iets van:
EXCUSES MEVROUW MAKKELIE,
EEN PROSTITUEE DAT BENT U NIE.

Reageer
gravatar

Hello everyone?
Can I subscribe somewhere for the Vitesse fanclub?
I love this club and when I get paid to cheer for them, I will do it with all my heart!
A Chelsea fan.

Reageer
gravatar

”De moeder van scheidsrechter Makkelie heeft korte tijd gewerkt bij de administratie van ziektekostenverzekeraar het Zilveren Kruis, maar is SINDS zijn geboorte voornamelijk als huisvrouw actief geweest.”

Leuk onderzoekje maar wel slechte journalistiek.. Geruchten zijn juist dat ze een prostituee was voor zijn geboorte. Zelfs dat je zwanger raakte tijdens haar werk.

Erger nog, geruchten zijn dat Pierluigi Collina de klant was die waarschijnlijk de vader is. Maar dit laatste zal wel een roddel zijn gok ik zo.

Reageer
gravatar

Het gaat hierbij met name om het woordje ‘voornamelijk’ in het laatste zinnetje van de eerste alinea.
De vraag resteert dan wat ze naast datgeen dat ze voornamelijk deed (huisvrouw zijn) nog aan verdere activiteiten heeft ontplooid…

gravatar

Waarnaar verwijst ‘zijn’ in de laatste zin:
a) naar de administratie
b) naar ziektekostenverzekeraar het Zilveren Kruis
c) naar een extern persoon, namelijk…
d) naar een son of a bitch
e) naar geen van alle bovenstaande opties?

Reageer
gravatar

Nee u is niet zijn broer. u is de klant die de moeder van makkelie niet kon bezwangeren ivm losse flodders schieten…

ofzo zoiets…

gravatar

Jaja, is dit wel uitputtend onderzocht? In kranten en de on-line tv-gidsen van de commerciële zenders verschijnen maar al te vaak advertenties met “huisvrouwen voor hete sex, bel xxxx’.

Niet dat ik de betrouwbaarheid van de De Speld factcheckers in twijfel trek, maar een richting is gauw over het hoofd gezien, dus ik check maar even.

Reageer
gravatar

Voetbalsupporters zijn over het algemeen niet van die fact-checkers. Maar goed dat De Speld er is. Want als je een leugen maar vaak genoeg herhaalt dan wordt het vanzelf de waarheid, niet waar?

Reageer
gravatar

Hm. Dat lijkt me heel vervelend voor de moeder van Danny Makkelie. Als we met z’n allen maar vaak genoeg herhalen, dan gaat ze in de prostitutie werken?

Nou ja, vervelend. Dat is weer een aanname van mij natuurlijk. Misschien vindt ze het helemaal niet vervelend, dat weet je niet. Misschien is het wel iets wat ze eigenlijk al heel lang wil maar niet durft. En misschien gaat ze dan wel bak-ken met geld verdienen en toch nog heel gelukkig worden.

Je weet het niet.

gravatar

Dit is precies het soort waarheidsbevinding waarvoor ik De Speld bezoek. Goed werk jongens!

Reageer