Rafael Nadal begint stichting tegen knie-ontstekingen

Vivefuerte ondersteunt slachtoffers

Tennisser Rafael Nadal roept een stichting in het leven die slachtoffers van knie-ontstekingen gaat ondersteunen. De Spanjaard wist de vervelende aandoening zelf tot twee keer toe te overwinnen.

Nadal dwong dit jaar respect af door toernooi na toernooi te winnen, kort nadat hij zeven maanden lang met een knie-ontsteking worstelde. Jonge, chronisch geblesseerde tennissers zien hem daarom als levende legende.

Nadals stichting gaat Vivefuerte heten. Het symbool wordt een wit polsbandje, dat voor 1 euro te koop is.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

[…] dit goed nieuws zou zijn voor alle mensen met zwakke knieën zit De Speld achter deze kop. Rafael is wel ambassadeur van verantwoord drankgebruik. Daarnaast is hij ook het […]

Reageer
gravatar

Een bijverschijnsel van de knie-ontsteking is dat deze mensen zich ook vreemd gaan gedragen. Ze durven niet meer op witte lijnen te stappen, zetten drinkflesjes altijd volgens een bepaald patroon neer, trekken regelmatig aan broek, neus en oren en worden zeer fanatiek. Ik denk dat de bijverschijnselen erger zijn dan de kwaal.

Reageer
gravatar

Het is voor ons als Stichting Lotgenotencontact Mensen Zonder Enige Ziekte Of Kwaal een zorgelijke ontwikkeling, al dit soort nieuwe clubs. We verliezen steeds meer leden door onschuldige zaken ineens ziekten te noemen. Onlangs startte ons erelid dhr Jansen een nieuwe vereniging van Mensen Die Chronisch Uit Hun Bek Stinken, en nam 238 leden van ons mee. Dit is niet fris, het moet stoppen, deze hypochondrie!

gravatar

Griekse artsen hebben een revolutionaire methode ontdekt tegen knieontsteking. Lang onderzoek heeft uitgewezen dat patiënten wier benen op 30 cm boven de knieën werden afgezet nog maar zelden aan het hinderlijke euvel leden. Alle overlevenden waren enthousiast over het resultaat, en enkelen viel het op dat ook hun gewicht omlaag was gegaan, iets wat op zich ook al goed helpt tegen artrose. Het experiment is inmiddels op 2 kandidaten toegepast zij liggen nog in coma. Dat is echter normaal zo verzekerde ons de geneesheer-directeur van het ziekenhuis, prof.dr. Finley Psaptspos, waar deze operaties plaatsvonden.

Reageer