Kritiek op ‘vrouwonvriendelijke’ schoonmaakpil

'Vrouw moet zelf weten wanneer ze wil poetsen'

De ontwikkeling van een pil die vrouwen zin moet geven in schoonmaken, kan rekenen op stevige kritiek. Veel deskundigen vinden de pil vrouwonvriendelijk.

Jeffrey van Dam, farmaceutisch chemicus bij Bayer en ontwerper van de pil, ziet niets kwaads in zijn vondst. “Het is een gegeven dat in het gezin de vrouw het huishoudelijke werk verricht. We weten dat zij daar over het algemeen weinig zin in heeft. Als moderne man wil je haar daar natuurlijk best mee helpen. Dankzij deze pil kan dat nu.”

Volgens Van Dam is er sprake van een win-win-situatie. “De vrouw krijgt plezier in het werk dat ze uiteindelijk toch moet doen. En de kostwinner krijgt als hij thuiskomt niet te maken met een smerig huis en een onwillige vrouw. Kinderen groeien op in een propere leefomgeving, hetgeen de ontwikkeling van positief burgerschap stimuleert.”

Wetenschapsjournaliste Asha ten Broeke is echter kritisch. “Vrouwen moeten zelf weten wanneer ze willen poetsen. De vrouw van nu is flexibel in haar zin en schoonmaaklust komt niet meer op commando. Als het gezinshoofd haar voldoende budget geeft voor de juiste producten, wordt het huis echt wel geboend. Alleen misschien niet altijd op het moment dat de man het zou willen. Daar moet hij dan maar aan wennen.”

Flemmo te Gader, gynaecoloog in het AMC, is eveneens terughoudend. “Het middel is tot nu toe alleen getest op muizenwijfjes. Die begonnen weliswaar meteen druk te schrobben, maar we weten niet of dit bij mensen ook zo zal zijn. Bovendien is er nog weinig duidelijk over de bijwerkingen. Het is goed denkbaar dat er op lange termijn gewenning optreedt. Dan is er steeds meer nodig om de vrouw aan het dweilen te krijgen.”

De ontwerper denkt dat het met de bijwerkingen wel meevalt, maar benadrukt dat de pil bij mannen niet werkt: “Haha, nee.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In ieder geval is zijn er nu genoeg mogelijkheden voor de farmaceutische industrie geschapen om voorlopig genoeg geld te verdienen. Waar onze hersens en datgene wat er ingegoten wordt allemaal niet te weeg kan brengen, is derhalve geen raadsel meer. We dienen ons nu te richten op de mogelijkheden om opblaaspoppen en rubberdolls een dusdanige motoriek te schenken dat zij ook kunnen afwassen, schoonmaken en koken. Ik weet dat het in West World reeds mogelijk was, dat heb ik zelf gezien. Echter ik verdenk zowel de filmproducer als de regisseur er sterk van, dat ze hier gewoon actrices voor ingehuurd hebben. Het wordt nu dus tijd voor het echte werk.

Reageer
gravatar

Hi Ramona. Je kunt het ook voorhebben dat ‘het gezinshoofd’ nog niet helemaal rijp is. Soms is het beter om dan te wachten. Ipv meteen een nieuw ‘gezinshoofd’ uit te kiezen.

Het in alle vertrouwen en eerlijkheid een goei mop vertellen kan er toe leiden dat op korte termijn niet alles gekuist raakt maar dat op langere termijn alles proper blijft.

Sommige vrouwen ‘kuisen om te kuisen’ en aan anderen helpen zelfs 3 van dergelijke pillen niet. Je ziet dat allemaal niet op voorhand aankomen.

Mannen zitten meer met van die dingen in hun kop gelijk hoe het komt dat in Nederland nog steeds bij elke storm tenminste één windmolen helemaal om zeep draait?

De laatste tijd doen ze er hier dik 2 jaar over om ‘een stabiele regering’ te vormen. Als er een Waal afkomt met een nieuw soort taks, gaan ze dat in Vlaanderen counteren en andersom. In Holland is er zelden ruzie over nieuwe taksen waardoor men er eerder en harder aan de kassa staat.

De Belgische Koningin lieten ze staan met haar groene hoed om dan hals over de kop naar Rusland te gaan vliegen. Volgens Poetin zou het probleem met Nederland snel opgelost geraken?

Die Hollandse diplomaat moet ook iets gedaan hebben gelijk bvb een Russin van een Rus afpakken ofzo. Hebben ze die eens goed op zijn kop gemept. 🙂

Het Nederland-Ruslandjaar ZOO grappig eigenlijk. ‘Netjes en professioneel’ geslagen. NETJES slaan hoe doe je dat? Misschien hebben ze hem gewoon een paar flinke oorvijgen gegeven? Die electriciens.

Zinloos geweld? Misschien had die diplomaat gewoon iets gezegd over openstaande boetes en Lada’s afpakken + gratis OV pas? Dat ze moeten stoppen voor een rood licht. Krijg maar eens een ongeval voor met zo’n Rus. Die vult zo’n Europees aanrijdingsformulier vrolijk in en verdwijnt dan never to be seen anymore.

En als je erachter gaat loop je een net pak slaag op.

Reageer
gravatar

Vrouwen zijn slimmer dan je denkt: die schoonmaakpil blijft straks ongebruikt in het aanrechtkastje, omdat ze die pil niet wil.

Daarom kom ik met een pil, die maakt dat je pillen wilt slikken die je niet wilt. Voor artsen die ethische bezwaren hebben, komt de pil-die-je-niet-wil-slik-pil-voorschrijf-pil. En voor dokters die die pil niet willen slikken, de pil-die-je-niet-wil-slik-pil-voorschrijf-pil-slik-wil-pil.

Reageer
gravatar

Gewoon ieder jaar zwanger worden wil ook wel helpen. Ooit gehoord van nesteldrang? En de vergrijzing wordt zo ook mooi tegengegaan.

Reageer
gravatar

Tsja… hij is weer aanwezig, vraag het hem bv bij het topic over Jan Nagel, de NSA en ongetwijfeld heb ik er een paar gemist… of is hij nog hard aan het ‘werk’ om deze site op te leuken…. :s

gravatar

Wat opvalt tussen al die geëmancipeerde vrouwen- en mee-geëmancipeerden mannen-bijdragen is dat er wel lasten maar geen lusten worden gedeeld. Geharde feministes en softe macho’s in één kolom, bien étonnés de se trouver ensemble. Wat opvalt is, een significant verschil tussen de sociale strata onderling en tussen de verschillende leeftijdsgroepen. Tweeverdieners huren eenvoudig een ‘van nature werkbeluste’ armlastige en/of uitkeringsafhankelijke vrouw in om het vuile werk thuis op te knappen en op de weerspannige koters te passen. Grootverdieners (> € 150.000,- p.a.) hoor je er niet over en de leeftijdscohort (> 60 jaar) vindt al die biochemische nieuwlichterij maar bedreigend en verstorend. Je zult op die leeftijd maar overvallen worden worden door een werk-beluste partner; voor men het weet krijgt ze ook weer zin in een actief sexleven en dat leidt dan tot armoede. Het ziekenfonds is inmiddels geschiedenis dankzij de centrum-rechtse politiek, Viagra is uitsluitend voor eigen rekening verkrijgbaar, Pfizer geeft niets cadeau en onze zwaar miskende apothekers die een generieke variant zouden kunnen ontwikkelen, lijden nu al collectief honger. Wat moet je als traditioneel onbemiddelde man met een bovengemiddeld tot exceptioneel werk-lustige vrouw? De Drionpil? Een lidmaatschap van de EvVV? Een overdosis morfine, of een sprong van Hilton-A’dam 14-hoog zonder parachute?

Reageer
gravatar

Het lijkt me wel romantisch om zo’n pil samen met de trouwring te overhandigen.

Reageer
gravatar

Nou ik zou zo een pil wel kunnen gebruiken. Beginnen aan het huishouden heeft voor mij altijd dagenlange opstart problemen dus zin krijgen in schoonmaken is zeker welkom!

Reageer
gravatar

Beppie, meid, daar is geen pil voor nodig maar een puist.
Op de desbetreffende snotneus.
Zeg er op dreigende toon bij: zal ik je nou eens een ECHTE reden geven om te janken?
Een gebroken snotneus…. het kan nog veel erger, heus.

Hee, dat rijmt toevallig.
En schrikt af, binnen 3 minuten staan ze de afwas te doen en gaan ze morgen extra vroeg naar hun werk.
Een corrigerende tik is af en toe gewoon nodig, wat de nanny ook zegt…
(tenzij de getikte kleiner is dan jezelf, dan is het wel degelijk gemeen!)

gravatar

Uit onderzoek blijkt verder dat vrouwen in het begin van de relatie wel veel vaker het huishouden doen. Soms zelfs meerder keren op een dag en met veel plezier. Na een aantal jaren verandert de frequentie van het schoonmaakwerk, is de creativiteit ver te zoeken bij de vrouw en wordt het huishouden soms zelfs als vervelend en een noodzakelijk kwaad beschouwd. Hierbij realiseren vrouwen zich vaak niet dat het schoonmaakwerk juist heel belangrijk is om de relatie met het gezinshoofd goed te houden. Het hoort namelijk op gelijk niveau te staan met vertrouwen, eerlijkheid, communiceren en humor. Kortom, de produkten die de vrouw wel van het gezinshoofd verwacht en soms zelfs eist. Het is dan ook onbegrijpelijk dat vrouwen het poetswerk zo makkelijk voor lief nemen en zich vervolgens afvragen waarom het gezinshoofd soms een ander huishouden bezoekt. In andere gevallen zoekt de vrouw een ander huishouden met de verwachting dat het gezinshoofd aldaar haar tekortkomingen voor lief zal nemen. Helaas voor de vrouw zal zij er achter komen dat, vroeger of later, ook in het nieuwe huishouden dezelfde huishoudelijke taken worden verwacht en blijft de vrouw vaak berooid achter, zich de haren uit het hoofd trekkent dat ze beter in het oude huishouden had kunnen blijven. Daar waren immers het budget, de spullen en het gezinshoofd vertrouwd. Een pil om het huishouden weer met plezier te kunnen doen, zoals het eigenlijk ook hoort, zal in veel gevallen helaas geen oplossing zijn. Zolang sommige vrouwen deze pil weigeren in te nemen zal het huishouden niet gedaan worden en het gezinshoofd steeds weer teleurgesteld worden. Vrouwen van Nederland, gebruik het huishouden niet als dwangmiddel om meer budget te eisen van het gezinshoofd. Wees verantwoordelijk voor je eigen budget. Het gezinshoofd zal je poetswerk zeer op prijs stellen en je een overdaad aan produkten geven.

gravatar

Een goede zweep kost me al gauw 50 Euro per maand. Ten eerste slijten ze veel te hard, ten tweede kost het toepassen van de zweep me steeds meer moeite. Fysiek dan wel te verstaan. Niet moreel.
Ik denk dat deze pil me een hoop voordelen kan bieden. Afhankelijk van wat ‘ ie kost dan. Zijn er al prijzen bekend en zijn de kosten aftrekbaar?

Ps. Ik ben wel blij met De Speld. De prijs van knuppels in het hoenderhok is schrikbarend gestegen sinds de crisis.

Reageer
gravatar

John, vraag even aan Linda op #14… zij kent het klappen van de zweep als geen ander.
Hulde en respect voor Linda! Keep up the good work 😉

gravatar

Jaja, wie als man zijn huiselijk leven niet in een woonkliko in de tuin wil gaan doorbrengen doet er met alle respect goed aan zijn vrouw dit genotsmiddel te verbieden. Mocht dat niet lukken, zit er weinig anders op dan opnieuw enige decennia fema-emancipatonolen aan het leidingwater toe toe gaan voegen.

Reageer
gravatar

Beste redacteuren,

Denk u ook eens aan de poetspil. Die komt goed te pas als de lust om iemand een poets te bakken even ontbreekt.

Als burleske potsenmaker kan ik de poetspil van harte aanbevelen.

Reageer
gravatar

Je kunt deze pil ook combineren met de vergeet-de-trauma pil – dan ben je al dat kloote werk daarna ook weer fijn vergeten – dat is dan toch win-win-win en zing – feest jubel.. hoera..

Reageer
gravatar

Beste lezeressen,

Ik heb de ervaring dat de schoonmaakpil zeer verslavend is. Gebruik daarom als het huis aan kant is en voordat u een huissloof wordt, onze anti-schoonmaakpil, die overigens nog verslavender blijkt te zijn.

De lustpil kan ik u nu aanbieden in stripverpakking.

Zie ook mijn webwinkel op http://www.dengoudengaeper.nl
Ook voor mijn uitgebreid assortiment aan contra- en preservatieven en latex handschoenen met knippatroon. Speciaal voor de verlegen klant.

Reageer
gravatar

Ik heb die pil helemaal niet nodig. En wil hem ook niet hebben….Ik heb een uitstekende poetsjuf die hier elke dag schoonmaakt. En zij heeft die pil ook niet nodig. Die heeft lust van zichzelf.

Reageer
gravatar

Lieve lezeressen en lezers,

Mijn ervaring leerde mij, dat die nieuwe schoonmaakpil volslagen overbodig is. De lustopwekkende pil is voldoende, immers de vrouwelijk lust behelst het schoonmaken.

Het is toch typisch weer zo’n seksistisch machogedrag om bij lust altijd aan andere zaken te denken.

Reageer
gravatar

In ieder geval een begin, het wachten is nu op een pil die er voor zorgt dat vrouwen ook weer zin krijgen om te koken. Voldoende bijwerkingen kunnen er voor zorgen dat ze er weer heel snel zin in krijgen en dus rap genezen zijn.Zodra Magnetronisme en Friturisme als psychische ziektes onder vrouwen erkent zijn, moet het geen probleem zijn om dit ook in het ziekenfonds pakket te krijgen

Reageer
gravatar

Beste lezers,

Ik heb al enige tijd twee keer in de week een poetsvrouw om de boel bij mij schoon te houden. Ze heeft er echter duidelijk geen zin in. Ik heb haar al eens een dikke pil over huishoudelijke werkzaamheden gegeven, maar ze heeft geen zin in lezen. Dus zou de nieuwe schoonmaakpil uitkomst kunnen bieden, maar ze heeft ook al geen zin in pillen slikken.

Moet ik dat nog langer slikken als werkgever in deeltijd?

Reageer
gravatar

Geachte redactie,

Wat is dat nou? Boven mijn reactie prijkt: “Een moment geduld, uw reactie wordt beoordeeld door de Speld Waarheidscommissie.

Laat ik u zeggen, dat een Heer altijd de waarheid spreekt. Uw wantrouwen duidt dus op uw aangeboren afkeer van een Goede en Lieve Heer, zoals ik.

gravatar

Heer Steeds, los de pil op in de koffie van de werkster; u heeft alle andere mogelijkheden tevergeefs uitgeprobeerd.
Dan is het m.i. toegestaan om haar medicatie toe te dienen voor haar eigen welzijn. Zonder toestemming en medeweten van de werkster.
Mijn moeder zaliger zei altijd streng: ‘Dan máák je maar zin Annietje’, als ik niet wilde stofzuigen of schoenen poetsen. Gelijk had ze en makkelijker kun je het de poetsvrouw niet maken, leuker wel!

Een nadenkertje, ik citeer even:
“Een moment geduld, uw reactie wordt beoordeeld door de Speld Waarheidscommissie.”

Zou de Supertroll uit A. dit als aanmoediging zien als vervolgens zijn plak- en knipwerk klakkeloos geplaatst wordt?????
Dan snap ik hem wel….

gravatar

Ontdek dan juist een pil die werkt voor die mannen die nooit mee willen werken in de huishouding, terwijl hij en zijn vrouw beiden een fulltime baan hebben.
Waarom zouden die mannen dan niet mee kunnen helpen in de huishouding maar dat volledig van hun vrouw te verwachten, naast die fulltime baan.
Beiden brengen toch ook het geld voor levensonderhoud binnen?
Tijdens mijn huwelijk werkten mijn ex en ik beiden fulltime en deden we samen de totale huishouding.

Reageer
gravatar

Mag ik vragen hoe je iemand kunt bevelen iets te ontdekken dat niet bestaat? Erg lastig.

Overigens hoeft een mannenpil niet uitgevonden te worden, als de vrouw toch al zin heeft in schoonmaken. U geeft zelf al aan dat uw huwelijk stuk is gelopen, waarbij jullie alle twee dubbel werk deden. Deze pil zorgt ervoor dat slecht één van de twee in huis de handen uit de mouwen hoeft te steken. De man kan dan zijn energie bewaren om de afstandsbediening te bedienen (ook geen makkelijke taak, met al die keuzes van tegenwoordig).

gravatar

ja, dat is inderdaad een goed punt. In het kader van gelijkheid tussen man en vrouw zou er tevens een anti-poets-pil voor vrouwen moeten komen. De man kan dan kiezen tussen een schoon huis of juist niet, zonder dat de harmonie in de relatie daaronder lijdt.

Dan is het nog maar een kleine stap naar een anti-shop- of een anti-anti-voetbal pil.

Lang leve de wetenschap.

gravatar

Beste mannelijke lezers,

Wij van de antipillen raden voor uw vrouw naast de lustpil en de schoonmaakpil ook de anti-hoofdpijnpil en de anti-schoonmoederpil aan. Een van de bijwerkingen van de lustpil is namelijk hoofdpijn en van de schoonmaakpil is dat moederimitatie.

gravatar

Beste Ans, zit hier nou geen onzin uit te kramen anders moet ik je helaas terug naar de Libelle bannen! De laatste zin in je bijdrage – als je die zo noemen kunt: “Tijdens mijn huwelijk werkten mijn ex en ik beiden fulltime en deden we samen de totale huishouding” – toont meteen aan waarom jullie huwelijk gedoemd was te mislukken. Ga eerst eens naar de huishoudschool voordat je weer een andere veelbelovende jongeman of eenzame bejaarde in het ongeluk stort! Met ‘mensen’ als jij is het niet te verwonderen dat mannen zoveel eerder sterven dan vrouwen, het is vrijwillig en niet helemaal onbewust gekozen!

gravatar

Nu die andere pil ook zo bespreken, heren (en dames)! Je kan je vrouw dan ‘nemen’ wanneer je wil, nietwaar? 8x meer kans op borst- of baarmoederhalskanker vinden mannen een aardbaar risico.. Er zijn genoeg andere vrouwen nadien te vinden, nietwaar? Waarom zou je jezelf dan leren je te beheersen…

Reageer
gravatar

Wat heeft schoonmaken nou met seks en ziekte te maken ??

De poets-pil is een goede zaak, met name voor de gezondheid. Verbetering in de hygiëne heeft in de loop der eeuwen meer gedaan voor de gemiddelde levensverwachting dan welke ontwikkeling dan ook.

Uw houding tegenover dames van het vrouwelijk geslacht is nogal traditioneel-gefrustreerd-seksistisch, vinnik. Met uw negatieve houding jegens pillen, onthoudt u vrouwen van zingevende activiteiten. Bovendien gaat u er van uit dat de zin-volle bezigheid zich dan moet voltrekken met de echtgenoot. dat hoeft natuurlijk niet, er zijn talloze andere mogelijkheden zoals de buurman/vrouw, melkboer(in), technische hulpmiddelen, keukengerei, vriend(inn)en, zelfwerkzaamheid, wildvreemden of een combinatie van het voorgaande.

gravatar

Lieve BF,
De andere pil.. u bedoelt de anticonceptievariant? Ook ik als vrouwmens vind het een aardbaar risico hoor!
Het risico op heel veel broedsels moeten werpen zonder die pil in de loop van je leven is mij te groot, en de kans dat dát het geval is is vele malen groter dan 8x p.p.

Een kind krijgen is 8000x gevaarlijker. Ook, of juist, voor je psychisch welzijn. Vele jaren na het werpen zelfs.
Nog stééds of in toenemende mate. Echt.
Kijk maar op MSN. Of Hyves.
Denk bij iedere puber: het zal je kind maar wezen en 24/7 in je huis wonen…. vriendjes mee… oké, genoeg gegriezeld!

Wel beaam ik dat ik -omdat die schoonmaakpil nog niet bestond o.a.- alweer een jaar of 10 te vinden ben.
Soms meent iemand mij te vinden; meestal blijkt het dan om een persoonsverwisseling te gaan.

Waarom weer alleen hoor ik u denken; ik wil daar alleen over kwijt dat ik -behalve het non-schoonmaken- ok, dat is wel waar, maar verder volkomen schuldloos gescheiden ben. Toevallig!

Dat ik nog rondloop mag een wonder heten begrijp ik.
Wel fijn voor de heren die in de nadien-fase zijn, ik leef nog!!
Wel ontbreekt het me aan zelfbeheersing, dat geef ik grif toe..

Ik zou ook zo graag eens vol overgave aan het schrobben slaan, net als die muisjes maar iets in mij zegt: ‘Nee Annie, ga lekker zitten meid, denk aan je nagels!!’

Als laatste zou ik u mee willen geven dat het voor evt. hulpen in de huishouding ook een heel stuk zou schelen qua arbeidsvreugde.

Mannelijke schoonmakers zullen dan ook zeldzaam worden, het is dan ook van oudsher echt vrouwenwerk… ja toch?
Al die gekkigheid die je hoort over emancipatie, vrouwen die mannenwerk willen doen.. bah!

gravatar

Omdat ik mijn vrouw niet teveel wil belasten, zij neemt die pil al om veel zin in seks met mij te krijgen, neem ik de schoonmaakpil zelf voor haar in. Dat doe ik zo rond 13:00 uur na schafttijd, zodat ik al vol schoonmaakzin thuiskom om 18:00 u. Bijkomend voordeel is dat ik door deze schoonmaakpil borsten heb gekregen zodat ik mijn vrouw ook voor de seks al niet meer nodig heb. Ik denk er nu echt over om haar weg te doen.

Reageer
gravatar

Mannen zijn er om het huis slordig en vies te maken. Daar zijn ze van nature beter in, dan de vrouwen zijn in het opkuisen.

Maar naarmate ze ouder worden, kost het meer moeite, en boven de 50 hebben ze vaak te weinig goesting om er een puinhoop van te maken. Dan komt de vrouw niet meer aan haar trekken.

Daarom is lang geleden al de pils voor mannen uitgevonden: Stella Artois. Geef uwen man daar een paar fleskes van, en ge zult wat beleven! Een man heeft daar recht op.

Evenzo heeft de vrouw recht op, die bende weer op orde te willen brengen. ‘t is niet omdat zij van tijd nuchter zijn, dat wij dan meteen ons plan moeten trekken en sudoku’s oplossen of met hoofdpijn te bed gaan. Wij willen willen, wat we niet willen, gelijk ook ‘ne man wil wat hij niet wil.

gravatar

Mannen let op!

Laat uw eega of vriendin nooit deze nieuwe schoonmaakpil samen met de nieuwe lustopwekkende pil slikken, want ze is dan alleen geïnteresseerd in een grondige schrobbeurt van uw penis en scrotum. Uiteraard met schuurspons, harde borstel, ammoniak en chloor om u van onderen eens echt goed te reinigen.

Ik spreek uit ervaring.

Reageer
gravatar

Vrouwen let op het voorstel van de heer Viesman!

Bij veel mannen is een regelmatige, goede beurt hartstikke hard nodig. Niet onwaarschijnlijk ondervindt u nare gevolgen van uw samenzijn, zoals platjes, uitslag en ontstekingen.

Ik adviseer u om altijd uw echtgenoot of minnaar eerst viagra te geven, dan blijft het geval lekker lang makkelijk te boenen.

p.s.
In noodgevallen gebruikt u vitriool.

gravatar

Overigens heb ik nog een advies:
Gebruik bij het boenen van de smerige mannelijke delen altijd latex handschoenen.

Tip:
Knip na gebruik de vingers van de handschoenen. Die zijn handig bij het vreemdgaan.

gravatar

Mijn probleem is niet de producten, maar de zin in poetsen ontbreekt mij vaak. Ik ben chronisch depressief en dan is het vaak heel moeilijk om op gang te komen. Wel mooie producten op uw site trouwens.

gravatar

Beste Spuit,

Het wordt er misschien niet schoon van maar er is dan ook niemand meer die dat opvalt…

gravatar

“Het middel is tot nu toe alleen getest op muizenwijfjes. Die begonnen weliswaar meteen druk te schrobben, maar we weten niet of dit bij mensen ook zo zal zijn. ”

Eerlijk gezegd zie ik het probleem niet. Als het werkt bij muizen kun je ook de muizen het werk laten doen natuurlijk. Voor een paar blokjes kaas en zo’n pil heb je het hele huis aan kant, ideaal.

Reageer
gravatar

Blijkbaar zijn er ook pillen die vrouwen slim en geestig maken!

gravatar

Die bestaan al hoor! Dat heet de anticonceptiepil! Een meerderheid van de vrouwen ervaart hierdoor een verlaagd of verdwenen libido.

gravatar

Ik ken wel een paar zeer doeltreffende mannen met die eigenschap…

Een telefoontje of mailtje van ze is al voldoende om alle zin min. een week geheel te doen verdwijnen.
Mocht er nog iets kriebelen bekijk ik de foto van zo’n libidoremover en dan kan ik weer gaan denken aan katten kweken of zo..
Nog veiliger en zekerder dan Dreft.

Tenminste, bij mij werkt het prima!!
U heeft een naamgenoot die vieze koffie promoot, dat is een heel goed voorbeeld!! Gelukkig heet u Sjors; anders had ik het niet durven zeggen.

Beter vinden deze heren zichzelf fantástisch, dan zijn ze het meest doeltreffend!!
Zodra ze weten van zichzelf waarom geen dame zin in ze heeft gaan ze soms adviezen vragen, trainingen doen, gesprekstechnieken leren wat hun libidoverlagend effect nadelig kan beinvloeden op den duur.

G. Clooney is een natuurtalent; hij blijft werkzaam op volle sterkte, 1 blik is genoeg om wekenlang te denken nou nee…. en dat al jarenlang! Ik heb nu echt nergens zin meer in. Ook niet in schoonmaken of koffie..

gravatar

Uhm… Komt dit artikel uit de vijftiger jaren of zo…? De vrouw poetst en de man is kostwinner?! Wat een ouderwets beeld! Nee, schoonmaken zal nooit mijn hobby worden, maar ik doe het wel. Mijn huis is schoon en ik werk 4 dagen als gastouder en zorg 24/7 voor mijn kindje. Daar heb ik geen door ouderwetse mannen bedachte pil bij nodig!

Reageer
gravatar

U werkt? Dan treft u het wel, met zo’n moderne, ruimdenkende man. Ik mag alleen tussen drie en vier de deur uit. Kan ik de kindjes uit school halen en een boodschapje doen… (en oh wee, de bon moet mee!)

gravatar

U poetst liever met tegenzin ? Wat is u toch ondankbaar. Ik verheug me nu al op de blije-kostwinner-pil. Ik bedoel, dat is ook niet mijn hobby hoor.

gravatar

Ik vraag mij af of daar niet een verband tussen zit. U zegt dat schoonmaken niet uw hobby is, en u werkt. Als u niet zou werken had u misschien veel meer lol in het schoonmaken omdat u er beter bedreven in zou zijn. Dan werd het vanzelf uw hobby.

Nu zijn zowel uw man (als u niet gescheiden bent) als uw kind de dupe van uw hekel aan schoonmaken. We kunnen wegens uw reactie wel raden dat zij beiden de wind van voren krijgen als u een keer wel uw huishoudelijke plichten nakomt, u bent tenslotte op dat moment in een slechte bui.

Neem dus die pil, of u komt een keer in de problemen! Doe het anders voor uw man en kind.

gravatar

Ik kan u verzekeren dat dit artikel niet uit de vijftiger jaren stamt! Het zou toch waanzin zijn als de man ons dit wondermiddel ruim 60 jaar zou hebben onthouden en zo zijn eigen zielenheil in het geding hebben gebracht. Ik denk dat mijn vurige hoop echter wel zou zijn, dat ‘het krijgen van een eigen mening’ niet 1 van de mogelijke bijwerkingen is. Maar dit moet ik voor de zekerheid aan mijn man vragen.

gravatar

Maar Hannah….. je werkt 4 dagen als gastouder terwijl je 24/7 voor je kindje zorgt. Wie doet het gastouderen dan?

Lieverd, niet goed voor je gastoudercarriëre, zo’n eigen- volk-eerst mentaliteit.

Van mijn kinderen blijf je af, en je mag hun auto ook niet lenen. Je zou ze nog vergeten te zeggen hun gordels om te doen; te druk met je eigen kroost.
Onverantwoordelijk hoor! Foei!!

gravatar

Wat ben ik ontzettend blij met dit middel zeg. Het komt nu regelmatig voor dat mijn man `s avonds in een vies huis komt na een lange dag werken, omdat ik geen zin had om de ramen te lappen en te stofzuigen. De verleidingen van 24-Kitchen en het soapkanaal zijn overdag te groot, waardoor ik mijn schoonmaakwerkzaamheden verzuim.
Ik schaam me er diep voor dat ik mijn hardwerkende echtgenoot keer op keer niet weet te behagen door mijn eigen laksheid.

Deze pil zou een perfecte uitkomst zijn voor mijn gezin. Hopelijk krijg ik dan weer zin om schoon te maken en mijn man gelukkig te maken, zoals het hoort.

Reageer
gravatar

Huisvrouw,
Rest ons enkel ons nog te ontdoen van t stemrecht,aangezien mannen veel meer verstand hebben van politiek. Ik denk dat wij onze mannen dan pas echt volledig gelukkig maken.

Ik benijd je trouwens wel dat je tijd hebt voor soaps overdag, ik word volledig opgeslokt door het voorbereiden van het avond eten,het bier in de koelkast aanvullen en dat alles in een nette jurk met mijn haartjes in model.

Zucht, wat zou die pil ons leven toch verrijken he ..

gravatar

Oh yeah not to mention dressing the kids in there best outfits scrubbing there dirty little faces as not to upset papa’s sensitivities. Please do NOT forget to lay out the newspapers and slippers and cigar by darling husbands chair. So when he gets home he can flop down in front of the television.

gravatar

Ga je nou niet te diep door het stof?

gravatar

En weer wordt geprobeerd een traditioneel stukje oud-Nederlandse cultuur af te breken: het is toch bekend dat het bij de vrouw in de genen zit om een voor- en najaarsschoonmaak te houden? Gaat helemaal vanzelf.

Hoe jammer dat de Plattelandsvrouwenbond en de NVSH aan invloed hebben ingeboet: die wisten dit wel een halt toe te roepen.

Reageer
gravatar

Een voor- en najaarsactie is nog net te behappen maar om nou een turbo pil te verstrekken en iedere dag met schoonmaakdoekjes geconfronteerd te worden is echt teveel van het goede.

gravatar

Ja, dat zit in de genen. Maar het moment om schoon te gaan maken is bij mij en vele anderen verloren gegaan bij het invoeren van de zomer- en wintertijd.
Ik heb daar nog pillen voor gehad en elk halfjaar een nieuwe wekker, schuursponsjes en toiletblokjes maar nee, helaas, het ritme is er gewoon uit..

Dat heb je ervan als je gaat rommelen met moeder natuur.
Je lichaam helemaal uit je schoonmaakritme trappen en dan denken dat dat zonder gevolgen voor de genen is..

Nee; dan heeft men toch echt medicatie nodig om als een Plattelandsvrouw aan de slag te gaan, als Stadsvrouw zijnde.
In het juist seizoen, ik heb in Juli nogal lopen dweilen, vreemd….

gravatar

Heer Jeettje, sinds dit lied uit de mottenballen is gehaald staat mijn telefoon niet meer stil..

‘Zeg Annie, is dat niet ergens in de jaren ’60 en was dat niet jouw moeder die toen, niet lang na jouw geboorte….,’ en dan gooi ik de hoorn erop. Na het derde telefoontje want nou wéét ik het wel.

Speciaal een telefoon met hoorn voor gekocht, gewoon boos een knopje intoetsen geeft immers véél minder voldoening dan BAM! de bakelieten hoorn erop met een klap die buiten te horen is! Dat lucht op!

De andere optie is de telefoon in zijn geheel weggooien maar persoonlijk geniet ik vooral van het geluid, je maakt echt een statement wat je met een mobieltje niet kan maken!

Kan wel, maar toch niet doeltreffend, je ziet iedereen denken ‘die is sluw maar niet heus, nou kan ze een nieuwe gsm kopen, alle nrs. kwijt, nieuw nr. regelen tssss… hysterische trut… of zou ze aan de speed zitten?’

gravatar

Zo heb ik mijn moeder nog nooit gezien! 🙂
Nooit geweten dat ze in Duitsland ook zo tekeerging; en dit was niet mijn vader anders waren er rakere klappen gevallen kan ik je verzekeren..
Was best een pittige tante, soms.

As we type gaat de telefoon weer, mijn exen bellen nu allemaal om te vragen of het toch niet een klein beetje mijn schuld was ook allemaal.
Ik zou agressieve genen met me meedragen…?

Hoe komen ze erbij….IK??? Ja oke, met volle maan soms een beetje, mag dat? Ja, dat mag.
Vind ik, wie het er niet mee eens is moet dat maar een keer bij mij aan de deur komen vertellen….

Het bakeliet loopt nu geen gevaar, voordeel is wel dat ik om al mijn exen alleen nog maar hartelijk kan lachen.
Boos worden lukt gewoon niet meer, om boos te worden moet je iemand serieus nemen.

Lukt dat niet meer is alles wat ze zeggen/vragen/opmerken lachwekkend en stom… dus schater ik nog maar een keer dat ze niet zo moeten zeuren, de dokters heel bekwaam zijn tegenwoordig en nee, ik betaal geen tandartsrekeningen.
Met een gebroken kaak: poosje soep eten door een rietje, geneest binnen een halfjaar max. Kost niks. Niet zeuren dus.

Ik heb de hoorn nu van de haak gelegd, vind ik ook prachtig!
Ziet eruit alsof ik resoluut denk NEEN, éééven niet!
Weer een statement zonder woorden. Ik weet wat ik niet wil, telefoontjes!

Vele malen overtuigender dan gewoon op ‘uit’ drukken, een gsm kan uitstaan zonder dat je dat ziet tenslotte..

gravatar

🙂 Dat moet redelijk afdoende zijn!! Kom maar op!
Gewoon mijn eigen vaste nummer, zoals dat nergens in een gids staat. Zo simpel kan het zijn!