KNVB wijst FC Twente aan als interim-koploper

Clubs blij met tijdelijke oplossing

De KNVB heeft maandagochtend FC Twente aangewezen als de voorlopige koploper van de eredivisie. De clubs kwamen er dit weekend zelf niet uit.

Voorzitter Michael van Praag spreekt van een tijdelijke oplossing: “We gaan nu in andere competities op zoek naar een geschikte koploper.” Vooralsnog hebben alleen Fortuna Sittard en PKC zich voor de vacature gemeld.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Oei, da’s niet zo mooi. Aangezien ze van ADO verloren hebben zou dus eigenlijk die laatste bovenaan dienen te staan. Even off-topic, hoezo is die verwijzing naar de Speld-app foutief? Ik word met mijn Samson naar de site geleid van de Ai-Foon, lijkt me niet helemaal correct…

Reageer
gravatar

Kan dat nou niet gewoon op een eerlijke en ouderwetse voetbalmanier gebeuren?
Gewoon een potje bamzaaien, deden ze vroeger altijd.

Reageer
gravatar

Ik las dat de wedstrijd Ajax – PSV van het seizoen 1978-1979 over gedaan gaat worden wegens discutabele vrije trappen en gele kaarten.
Het is niet zo dat bewezen is dat de scheidsrechter is omgekocht. Maar de voortdurende twijfels hebben gezorgd dat de knvb overstag is gegaan. De wedstrijd wordt overgespeeld in de zelfde opstellingen….het kampioenschap hangt er van af!

Reageer