Nederlandse regering wil weten waarom Rutte niet is afgeluisterd

‘Premier moet meer interessante steekwoorden gebruiken’

De Nederlandse regering heeft de Amerikaanse ambassadeur op het matje geroepen. Ze wil graag weten waarom premier Mark Rutte jarenlang niet is afgeluisterd.

Een woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken: “We zijn al decennialang een belangrijke economische en strategische partner voor de VS. Het kan dan niet zo zijn dat de mobiele telefoons van Hollande en Merkel wel worden getapt en die van Rutte niet.”

Ook in de Tweede Kamer is onrust ontstaan over de desinteresse van de VS. De Kamer nam een motie aan waarin Rutte werd opgeroepen in zijn telefoongesprekken meer gebruik te maken van interessante steekwoorden. “Als de premier wat vaker de woorden Osama bin Laden, Lee Harvey Oswald, banaan en Michelle gebruikt, moet hij binnen de kortste keren de aandacht van de president van de Verenigde Staten hebben”, aldus D66-Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma.

Rutte zelf gaf telefonisch een korte reactie: “Noord-Korea, kernwapens, tango één drie acht negen.” De Amerikaanse ambassadeur heeft nog niet op de aantijgingen gereageerd.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In Amerika hebben ze een hekel aan homo’s dus waarom zouden ze Rutte afluisteren.. die naait iedereen in NL.

Reageer
gravatar

Afluisteren is ECHT niet het ergste – het ergste is middels al die vergaarde informatie een tegenstrijdige tekst schrijven die de President zal uitdragen – het komt nog eens zover dat de President alleen nog over de wolken zal hebben – en dan.. dan sta ik daar voor een stevige discussie over wolken..- Nimbus forever!!

Reageer
gravatar

Ik heb van een gedichte bron vernomen dat Mark het afsluisteren heeft afgekocht door het indienen van het volledig register van de Inwoners van Nederland – zodoende heeft de NSA miljarden investeringen bespaard en krijgt NL daar weer commissie over – Alleen de tieraps geleverd door een zeer bekend Nederlands bedrijf aan de NSA bleken niet van gewenste standaard – vandaar de kleine rook ontwikkeling in een van de DataCenters – NSA zoekt nog medewerkers- bent u niet van het type: kijken en dan typen naar vreemde types – heeft u nachtrust nooit als prioriteit gezien – vind u openbarigen wel leuk uit een boek maar niets in het openbaar.. U bent de mens.. klop aan – bellen hebben we liever niet.

Ik heb ook vernomen dat een zeer gerafineerde hack vanuit de Algerijnse hoek een van de Datacollector servers van de NSA heeft overbelast – het steeds herhalen van de zelfde tekst maakte een vreemde indruk op het schrijfoppervlak van de 3TB Iknoyo Name – De NSA wilt nu verdere stappen ondernemen zodat hun lift niet te veel stroom trekt tijdens het inhalen van de lunch.

Reageer
gravatar

Weer een cyber-aanval op eigen grond; het moet niet gekker worden. Wie zit achter die idiote herhalingen? De NSA, Mossad of wellicht een OCD’ende TBS’er op proefverlof. Is de ‘controle aan de poort’ uitgevallen en zijn de censoren wegbezuinigd? Hallo vuilnisman, kan deze zak ook nog mee?

Reageer
gravatar

Ik zou het niet weten en ik werk nog wel voor de Mossad.
De Mossad is absoluut de beste inlichtingendienst ter wereld.
Toch weet ik het niet. Ze hebben me hiervan niet op de hoogte gesteld.
Overigens weten de andere inlichtingendiensten niet dat ik voor ze werk. Ook de contraspionagediensten weten het niet.
De administratie van de Mossad weet het niet en de Mossad zelf weet het zelfs ook niet, zo goed zijn ze, zo voorkom je problemen en blijf je in veiligheid.
Je moet gewoon werken als vrijwilliger en zolang je niks rapporteert ben je veilig en weet dus niemand iets. Echter zodra je aan iedereen tegelijk rapporteert worden ze ook daar heus wel een keertje op de hoogte gesteld. Kennis is macht, ik weet van niks. Er valt niets te bewijzen, geloof me maar.

gravatar

Geen zorgen Mark. De meeuw is gisteren geland. Vader en moeder delen graag in de feestvreugde. De storm zal gaan liggen als de zon opgaat in het westen.
Drie maal drie is negentien.

groet,
Kees

Reageer
gravatar

Menen ze dit nou?! Wil Nederland echt zo graag afgeluisteerd worden?! dat is de omgekeerd wereld! Nederland moet eens een keer ophouden met deze minderwaardigecomplex verschijnselen en de draang om overal erbij te willen horen. Hadden ze het wél afgeluisteerd, dan was het nu de vraag “waarom” ze het gedaan hebben!
Ik geloof dat ik voor veel nederlanders spreek, wanneer ik de overheid en 2e kamer verzoek om zich met wat belangrijkere zaken bezig te houden en onze hardgewerkte belasting geld beter te besteden!

Reageer
gravatar

Rutte is wel afgeluisterd. Echt wel. De NSA heeft het geprobeerd. Maar het kostte gewoon te veel menskracht om de geheimtaal ‘Doe zelf ff normaal man’ te ontcijferen.

Tegen zoveel genialiteit is zelfs de NSA niet opgewassen.Ze hebben het gewoonweg opgegeven.

Misschien dat als ooit de memoires van onze MP worden uitgegeven, de ware betekenis van dit geheime bericht wordt prijsgegeven.

Reageer
gravatar

Wat normaal is of als normaal beschouwt wordt, is volstrekt afhankelijk van de cultuur van de maatschappij of de positie die men er in heeft.
Voor dat dit ontcijferd kan worden, zijn we wel ff een stukkie verder.
Maar het is niet Rutte die dit als eerste uitsprak.

gravatar

Gisteren was er ook een anonieme bron in ‘één tegen één vandaag’ die namens Google sprak. Om serverruimte te besparen worden de email- en zoekmachine-gegevens van Rutte ook niet opgeslagen:
“Ons beleid is erop gericht nuttige data efficiënt te verzamelen. Op momenten dat het teveel uitzoekerij wordt en bergen mails verzonden worden zonder relevantie zijn wij vrij te kiezen om data van desbetreffende personen of instanties niet op te verwerken. In tijden van crisis bespaart ons dat een hoop serverruimte.” Aldus de anonieme bron bij Google.

Reageer
gravatar

Volgens mij is deze gedachte in strijd met een wet dat internetverkeer 2 jaar lang opgeslagen moet blijven om de wereld veilig in het melkwegstelsel te laten zweven. Dat wordt dus een gang naar de rechter als deze bron gelijk heeft.

gravatar

Ik meen te weten dat daar een algoritme voor is, wat de nieuwste uitlatingen vergelijkt met de vorige, en dan het gegeven opslaat als: datum xx-xx-xxxx idem datum xx-xx-xxxx.

Spaart ruimte omdat je tussenliggende datums kan verwijderen zolang van de brondatum de tekst maar bestaan blijft.
Wettelijk gezien oké toch?

gravatar

Zolang gewone mensen dit kunnen begrijpen, is het oke.
Echter indien ze hierdoor de draad kwijtraken, is het niet oke.
Niet iedereen is algoritmisch ingesteld, echter indien het woord zijn datum prijsgeeft, kunnen zaken ook op een andere wijze voorgesteld worden.,
In een dergelijk geval kun je stellen dat het dan toch weer wel oke is.
Feitelijk dien je er van uit te gaan dat indien je de boel splijt of data uit elkaar trekt, daar goede redenen voor moeten zijn.
Echter juridisch gezien is dat nooit oke aangezien die altijd van de waarheid uit moet gaan en die is zoals het was.
Dit wordt gedaan indien zaken dusdanig botsen, dat andere waarden een tijdelijke voorrang genieten. Uit de getrokken lessen kan men dan aandacht schenken, feitelijk is dat waar het leven om draait. Er dient een zekere verantwoordelijkheid te zijn bij het weergeven van bepaalde zaken. Zodra men weer tot elkander komt, nadat het nodige uitgelegd is of zodat dit gebeurt, dient men de gepaste klederdracht te dragen en eerlijk te zijn.

gravatar

Kort en goed: Mark Rutte wordt niet afgeluisterd OMDAT hij niet meer aan tafel mag met de grote jongens van de G-20 en zich niet diep genoeg heeft ingelikt (of heeft doen inlikken) bij Ben Bernanke, de FED, Lehman Bros., Citibank en de Bank of America.

Reageer
gravatar

Ja het is lullig dat je ontdekt niet mee te tellen….gelukkig word ik dagelijks gebeld door Obama….en terecht natuurlijk…..ik heb ook echt wat te melden Mark!!

Reageer
gravatar

Tip van de dag !

Mocht u ook van uw tegenspreker te horen krijgen dat men een echo-achtig geluid hoort met betrekking tot de stem die aan jouw toebehoort, weet dan dat er mogelijk een bandopname gemaakt wordt of dat men meeluistert. Iedereen die in een callcenter gewerkt heeft weeeeeet dat gewoon. Het is maar het beste om dan te doen alsof je ongevaarlijk bent.

Reageer
gravatar

Ik zeg; met gelijke munt betalen. Gewoon terug niet-afluisteren. Hahaa!

Wist u trouwens dat Nederland Amerika overtreft qua hoeveelheid buitenland ? Met wel zo’n 9.591.737 vierkante kilometer !

Dus dat hele afluister gedoe van de amerikanen komt voort uit een minderwaardigheids complex denk ik. Staan ze bekend om, die amerikanen.

Reageer
gravatar

Hmmm, een moment van overpeinzing: we hebben jaren lang last gehad van de NSB; tot op de dag van vandaag zit dat mensen nog hoog, en nu blijken we last gehad te hebben -en nog steeds- van het NSA.

Waar gaat dat heen? Krijgen we in de nabije toekomst last van de/het NSZ,-Y,-X etc? Of gaan we verder met de reeks C, D, E enzovoort?
Of komt er een cijfercombinatie bij?

Iemand een suggestie?

Reageer
gravatar

Ach Geachte Heer Jeettje,

Waarom moeten we nu al een tip van de sluier lichten ?
U weet toch potentiële bruiden altijd verrast willen worden ?
Is het dan niet beter dat we nog ff onze muil houden, alhier bij de deur van Babylon ?

gravatar

Nou, dat zal ik u vertellen, Heer Lodewijk; de bruid wil altijd verrast worden door de verrassing die zijzelf daarvoor heeft uitgezocht, indachtig het adagium: “een slimme meid is op haar toekomst voorbereid”. Dus als slachtoffer in spé kan men maar beter counter measures nemen om niet in een onbewaakt moment ergens achter te komen.

Overigens is het lastig microfoontjes in te bouwen in Blahniks zonder de geluidskwaliteit geweld aan te doen, dat terzijde.

gravatar

Klopt, Heer Jeettje, daar heeft u gelijk in. Echter wie de moeder kent, de dochter kent en zijn broeders kent, weet ook dat de boel goed voorbereid moet zijn, omdat het anders niet gezellig is. In plaats van slachtoffer zou men deze toekomstige bruiden dus ook op voorhand als meewerkende faunatische voortplantingsinstrumenten kunnen beschouwen. Dit gezien het feit dat dit voor de toekomst gewoon maar het beste schijn te zijn. Zekerheid is ten slotte de bron van saaiheid maar uiteindelijk moet er ook wat te beleven zijn. Zo niet, hadden we beter een standbeeld kunnen worden. Lang leve het avontuur, zou dus best een slogan mogen worden.

gravatar

Zekers, Heer Lodewijk, wat u gelijk heeft: lang leve het avontuur. Met twee benen vooruit in het ongewisse springen.
Doch als één partij handelt met voorkennis, is het spannende er wel een beetje af, en blijkt men achteraf figurant te zijn geweest in een voorgetekend stripboek, dan wel marionettentheater.
Kortom; ik wordt graag aangenaam verrast, niet onaangenaam.

gravatar

Tscha, de NSA is ook niet gek! Weet je wat dat kost?? Doe effuh normaal man!!

Rutte heeft een peper duur pre-paid GSM die je een peperdure bel-rekening bezorgt mocht je Rutte’s nummer van buiten het dekkingsgebied willen benaderen.
Bak-Ellende en De WanhoopSchepper waren wat pragmatischer en interessanter voor de NSA want deze 2 hadden een supergoedkoop bel-abonnement afgesloten via India EN kwamen wel eventjes persoonlijk de NSA chef (de president van de US) waarschuwen dat de batterijen van hun GSM leeg waren en er dus daarom niet afgeluisterd kon worden.

Rutte heeft dus nog veel te leren. Eigen schuld dus!

Reageer
gravatar

Even los van alle politieke complicaties Ollie, “troonswisseling” is eigenlijk nominatieve onzin: er is immers niet van troon gewisseld (de oude staat er nog steeds, op dezelfde plaats) maar slechts van bestijger (m/v). ‘Bestijgen’ is trouwens slechts de benaming van het ritueel; de werkelijke invulling blijft onveranderd. Zat er recent nog een Bilderberg op de troon, nu wéér een Bilderburger. Koningsschap door vrijgestelden is immers net zo erfelijk, als proletariërschap voor Kleine Luyden.

Reageer
gravatar

En dan blijkt uit de snowden files dat Beatrix en Willem Alexander wel zijn afgeluisterd. Obama wist in 2012 al van de troonswisseling, en Rutte pas in 2013

Reageer
gravatar

Geert Wilders verteld iedereen in het buitenland dat hij baas is van Nederland, waarom zou je zijn woordvoerder Rutte afluisteren?

Reageer
gravatar

Je bedoeld, dat er in het buitenlant iemant naar Wilders luisterd?

Ondertitelen ze hem dan? Zo van “what are you a measly male”. “Do once standard, man”, of “have you crackle crazy become?”

gravatar

Tsss. What’s in a Name? Is Greet familie van je, Joan? Hey Rude. De spellingscontrole politie van De Spelt waakt over de integriteit van de berichten.
Belangrijk, want onze bedrijfseconomische gegevens worden uitgeleverd aan de VS, in ruil voor de waan dat Politiek Den Haag er iets voor terugkrijgt.

gravatar

Mijn achternaam doet er niet toe, iedereen noemt me Joan. Behalve een zekere Jewel of the Nile, die zegt aldoor Just Joan. O, en Michael Douglas noemt me Kathleen. Maar ik ben Joan.

De Amerikanen kunnen me wat, ik ben niet voor niets naar Nederland gevlucht. Blonde Greet mogen ze hebben, die kan zo aan de slag als adviseur van Sarah Palin. Maar Jeff Dunham wil hem ook wel hebben, om een duo te vormen met Ahmed the Dead Terrorist.

gravatar

Het afluisteren is al gestaakt tijdens Balkenende. Met echoende marionettes schiet de NSA natuurlijk niets op. Aan o.m. Rutte, Samsom, Buma, deGeert en Opstelten zijn ze maar helemaal niet begonnen. Dat kun je die afluisteraars niet aan doen.

Nee, ze luisteren wel de rest van Nederland af als een groot experiment. Ze staan er versteld van hoe wij het onder dergelijke prietpraters uithouden.

Reageer
gravatar

“wanzirronainur lent op runwee sjeven nainer koppie klier foor sjeeroo toilerans ”
“kopie Rogier reddy nainer sjeven runweg,pruhpeh.. giffing srottul”
“wanzirronainer joe noo meer in said koedluk baaibaai”
“wanzirronainer toe kontrltouwer baai baai,aiaiaiai”

Zolang mensen werelwijd het bovenstaande nog kunnen verstaan is er geen excuus om M niet verstaan,Rogier is over en ik geef hem een fluit.

Reageer
gravatar

Naar verluid hebben de Amerikanen hebben wel degelijk geprobeerd premier Mark Rutte af te luisteren.Per vergissing (weten zij veel) hebben zij echter een tap geplaatst bij voetbaltrainer Fred Rutten.Jarenlang zijn zij zo op de hoogte geweest van de opstellingen van PSV. Onderzocht wordt of deze informatie heeft geleid tot match fixing, dan wel PSV jarenlang ook het landskampioenschap heeft onthouden.

Reageer
gravatar

Mark praat in zijn slaap. Daar zouden ze een drieploegenteam op moeten zetten. Normaal wordt dat vergoed, maar Mark heeft zelf vorig jaar de begeleiding van alle parasomnieën uit de basisverzekering gegooid. Anders hadden we nu recht gehad op een nachttolk. Mark spreekt ‘s nachts namelijk geen Engels.

Ik heb nog aangeboden om die taak als moeder op me te nemen, omdat ik aan slapeloosheid lijd sinds mijn zoon het zo hoog in de bol heeft. En ik spreek vloeiend Engels. Beter dan die NSA, want die verstaan het niet eens.

gravatar

Rutte is op een aantal zondagen door een paar onbezoldigde vrijwilligers beluisterd maar dit bleek te weinig renderend. Amerika heeft medegedeeld bereid te zijn eventueel in Beneluxverband te gaan luisteren mits de beluisterden een verstaanbaar soort Engels spreken. ‘No Wally Tax English, no Lubbers English’ liet Obama weten terwijl hij een scheet liet.

Reageer
gravatar

Met alle respect is het flauw zo flauw te doen over de heer Rutte. Deze man vol van vrolijke nuchterheid die wellicht samenhangt met een lichte, manisch getinte discalculie heeft zich gewoon bij de NSA geopt-out met een sms-je naar 06000 000 000 of effectief mogelijk iets minder.

Reageer
gravatar

Er is maar één conclusie mogelijk: de NSA luistert niet af binnen de USA (anderen. zoals de FBI, natuurlijk wel), dus ik concludeer dat Nederland al een tijdje bij de USA is ingelijfd, als overzees gebiedsdeel.
En Rutte, als gouverneur van de staat The Netherlands, wordt daarom ook niet afgeluisterd door de NSA.

Reageer
gravatar

Een fusie met Texas is sterk af te raden, omdat O’bama (ierse afkomst) op het punt staat deze staat aan Mexico te verkopen om aan geld te komen voor zijn begroting.
De AIVD concludeert dat uit telefoontjes van en aan O’bama via zijn Nokia.
Hopelijk komt hij niet op het idee Nederland aan b.v. Qatar of Dubai te verkopen, tenzij u verzot bent op een ultra-moderne omgeving met een middeleeuwse mentaliteit..

gravatar

Onze stadions zijn inderdaad middeleeuws. Maar daar is toch ook niemand verzot op? Kansen moet je creëren, en daarna grijpen. Ik zie het wel zitten, dat samengaan. Maar dan ook Jemen erbij, want hullie jeugdopleiding is weer veel beter. Elk werelddeel hep se wereldtop.

gravatar

Beste Oele,
Wie zegt dat wij de USA niet ingelijfd hebben ? Het gaat hier mogelijk om een geheime truc die geheel zonder wapens is ingevoerd. Want Washington mag daar de hoofdstad. Hier hebben wij een Hofstad en een hoofdstad. Hier is dus meer. Daar hebben ze een president en hier een koningshuis. Hier is dus meer. Daar legt de president zijn hand op 2 bijbels als ie van start gaat. Hier staat God is met ons op de zijkant van de 2 Euro munt. Hier is dus meer. Zodra de USA toch inzien dat ze sowieso maar het beste kunnen doen wat wij willen, dan mogen ze daar wel 50 staten of zo hebben, maar dit is het Hoofdland en hier zijn de Gooi en Vechtstreken. Laat dat volkomen duidelijk zijn.

gravatar

Maar Lodewijk, we hadden nog zo afgesproken niet te verklappen dat Nederland stiekem de hele aarde bestuurt, maar dat hebben jullie niet van mij !

gravatar

Och Oele, Hier is duidelijk sprake van een driedubbeldoorgemarchandeerde misverslaping, als ik ergens niet bij ben omdat ik me verslapen heb, toen iets afgesproken werd, dan kan ik me ook verslapen als er iets afgesproken wordt. Jullie zijn vergeten de trancedente boodschap naar mij door te meditateren, Foei ! Even doormailen is wel zo gepast als ik nodig ben, straks wordt je nog beschuldigt van hoogverraad omdat ik er niet voldoende in gekend ben. Ik heb soms nu eenmaal mijn spirittoneel gesloten tijdsvakken om de wereld af en toe een beetje rust te gunnen. Uiteraard mijn excuses maar je hadden mijn droomzusje even kunnen waarschuwen, dan was ik erbij geroepen.

gravatar

Oké, Lodewijk; mooi dat we telepatisch goede afspraken hebben gemaakt, met name om geheim te houden dat Nederland en daarmee de aarde, achter de schermen door Endemol worden geleid. Mondje dicht, dus.

gravatar

Heren Eikeltjesland en Wapper, een waarschuwend woord is hier op zijn plaats: denkt u eraan dat Amerika een groot aantal paranormale gedachtenlezers in dienst heeft?
Afluisteren is niet slechts een technische kwestie hoor!

gravatar

Klopt, ze hebben mij in dienst. Ik kreeg van gene zijde door, dat Mark Rutte daar rondwaart. Oftewel, dat hij is heengegaan. Het tijdelijke met het eeuwige heeft verwisseld, en dus niet meer onder ons is. Dat zeg ik wel vaker als je een tijdje niks van iemand hoort. Euh.. ik krijg dat vaker door, bedoel ik. En dat mag ik dan doorgeven, van gene zijde.

Als Mark Rutte nog leeft, zit er daarzo iemand mij verkeerde boodschappen te sturen om het paranormale in diskrediet te brengen. Nostradamus verdenk ik daar als eerste van. Met z’n strakke groene broek. Dus niet meteen Obama de schuld geven, ja?

gravatar

Daar ben ik niet zo bang voor, hr Jeettje, want hoe helder ik ook formuleer, mijn gedachten zijn uiterst verward en dat geeft een gemiddelde telepaat binnen 3 seconden barstende hoofdpijn !
En al snel denkt hij/zij een zwerfkei of zoiets te zijn. Heel effectief.

gravatar

Haha: Zeer goed geformuleerd heer Oele, zo pak je dat je dat aan.
In echte conversaties werkt het ook zo bij professoren, terwijl als je rustig de tijd wil nemen gewone mensen ons gewoon goed kunnen volgen.
Waarlijk verwonderingswaardig, niet waar ?

gravatar

Kijk aan; het is duidelijk dat Sylvia over paranormale vermogens beschikt ! Kijk maar eens naar de tijdstippen van Sylvia’s reactie en de twee reacties daarna. Dit moet een barst in het tijd- ruimte- continuüm van de Speld zijn. Bravo Sylvia !

PS: niet Rutte, maar een zekere mus, waarmee je mij blij trachtte te maken, is niet meer.

gravatar

Aha, dit is dus wat men noemt Obama-care. Nederland loopt bij elk wissewasje blind achter de US aan en dan wordt er nog niet eens naar Rutte geluisterd! En Balkenende? Al helemaal niet! Alleen naar Jaap ‘t Hoopje Scheffer. Die wist Bush destijds feilloos aan te wijzen waar hij ‘m wilde hebben. Bah! Ik zou wel eens willen weten hoeveel miljarden wij in Amerika hebben uitstaan. Het precieze bedrag weet ik niet, maar als onze vriend Snowden dat ook nog even openbaar wil maken vrees ik dat we in één klap Griekenland vergeten zijn.

Reageer
gravatar

Waarschijnlijk hebben ze dit gewoon strategisch aangepakt, ze tappen Mark Rutte natuurlijk niet af, maar dat doen ze gewoon bij iedereen die hij redelijkerwijs kan bellen, Zo komen ze er direct via een omweg achter, Zo stom zijn die Amerikanen nou ook weer niet..

Reageer
gravatar

Hoezo aftappen: het is toch een robotje aangesloten op en bestuurd via het NSA netwerk? Geniaal.

gravatar

Exact beste Jeettje. Een ontkoolde afluisterdrone, zo klein als een brombug. Ik heb er afgelopen zomer op zeker 20 geëlektrocuteerd met m’n op batterijen werkende tennisracket. Daarna alle twintig opgestuurd naar Naturalis voor onderzoek. En er vervolgens nooit meer iets van gehoord. Vreemd. Ik begin trouwens die dooie wolf uit Luttelgeest ook te wantrouwen, daar zijn de resten van ten minste twee van die brombugs in teruggevonden.

gravatar

@beste Jeettje, ik sluit een bevestigend antwoord van jouw vraag niet uit, Echter gezien zijn enorme theatrale kwaliteiten kan Mark Rutte nu eenmaal niet zonder meer als een robot gekwalificeerd worden. De mogelijkheid dat het een mens betreft kunnen we nu eenmaal niet uitsluiten. Bovendien kan hij lachen Ha ha hahahaha. en dat is nu eenmaal geen robottelijke eigenschap

gravatar

Sjips, is het dan een van die cybernauten die je bij De Wrekers (aaaahhhh …. Emma Peel …. ) regelmatig zag, maar dan ietwat geavanceerder?
Wat zijn ze toch knap tegenwoordig! Volgende keer zie je hem nog als drone rondvliegen, wedden?

gravatar

en die spaties, links en rechts, maken het al helemaal verdacht. het zou me niks verbazen als er een microchip oid in die komma verborgen zit.

gravatar

Een kwestie van samenwerking. Ben schreef het deel voor de komma en Jacqueline het deel na de komma. De komma is dus een scheidingsteken. Hé, wat zeg ik nou weer?!

gravatar

Ja precies Cees, en waarom ben ik eigenlijk niet afgeluisterd? Ik mag toch hopen dat Snowden het Speld afleesterschandaal gewoon voor het laatst heeft bewaard, als klap op de vuurpijl. Dit communistenhol, dit anti Amerikaanse haatzaai instituut zal toch niet onder de radar doorgevlogen zijn? Je hebt gelijk Cees; dit is bullhit!

gravatar

Zie niet wat voor zin het heeft om iemand af te luisteren die zegt wat je ‘m dicteert. Beetje raar dat de Nederlandse regering nu alles nog een keer opnieuw wil oplezen. Maar goed, ze doen wel aan meer tijdverspilling.

Reageer
gravatar

Miezerig mannetje? Je bent lekker zelf miezerig! Tjongejonge!
(….)
Ik zou zeggen u bent zelf een miezerig mannetje, meneer W.
(….)
Dat is toch een idiote uitspraak. Kom nou op zeg.
(….)
Ik ben VOLKOMEN RUSTIG!!!

gravatar

In Amerika slaat men aan en wordt er onmiddellijk opgeschaald bij het woord banaan.
Alles wordt in het werk gesteld om met name Fred Teeven nauwlettend in de gaten te houden.

http://tinyurl.com/bnxjhsd

Reageer
gravatar

En Rutte wordt ook nog eens begluurd. Ik gluur dan wel niet door elke schoorsteen, maar wel overal waar in mij geloofd wordt. En in de goede Sint, maar vooral in mij. En op huize Rutte staat één van m’n vaste gluurschoorstenen.

Dat ik nogal op Barack Obama lijk, berust trouwens zuiver op toeval. Het is natuurlijk wel meegenomen, scheelt weer in de kosten.

gravatar

Hem afluisteren heeft geen zin, hij verandert te vaak van meninig.

Reageer
gravatar

It takes two to tango Kolo!

gravatar

Ik vind dat wel een contradictio in terminis, Martien.
Als jij je nou eens in positieve zin wél druk maakt ? Daar hebben én jij, én Nederland wat aan.

gravatar

och prof.dr.P.Beertje. Mag je wel gestudeerd hebben, maar volgens mij heeft Martien wel gelijk…Ik werd een keer aangesproken door een allochtoon en zij zei “wij nemen jullie alles af en kan je oprotten” Nou moet zeggen het begint er aardig al op te lijken, dat wij Nederlanders weinig in te brengen hebben en veel moeten betalen voor alle buitenlanders. Nederland gaat inderdaad naar de knoppen zo!!. En bijna 17 miljoen inwoners. Hoe verklaard u dan,dat net na de oorlog tegen mijn grootouders werd gezegd. Ga emigreren want Nederland begint vol te geraken en er leefde toen der tijd 6 miljoen inwoners in ons mooie Nederland….. Is Nederland dan zo groter geworden in oppervlakte.. NEE DUS.!! Ik voel mij gediscrimineerd!

gravatar

Nou, Silvia, ik weet niet of je het al door hebt, maar voorlopig wordt alles ons afgenomen door een stelletje betweterige blanke wijsneuzen rond de 40 jaar die zich regering noemen.
Misschien toch eens beter opletten?

gravatar

IN 1945 Silvia, was de polder nog IJsselmeer. Dus Nederland is wat vloeroppervlak betreft een behoorlijk stukje groter geworden. Door negatieve gedachten lijkt het kleiner misschien?

gravatar

Ze hebben het in het begin natuurlijk wel gedaan, doch toen ze tot de ontdekking kwamen dat zelfs in de ‘hahaha’ ‘hahaaahaaha’ en de ‘haaahahaha’s’ geen code werd gebruikt, was het einde oefening.

Reageer
gravatar

Ik kwam gisteren de eerste vacature-omschrijving tegen, gewoon voor een ordinaire onbezoldigde bestuursfunctie, waar geeist werd dat je door NSA afgeluisterd werd.
Je kunt je binnenkort voor 15 euro per maand abonneren op een NSA afluisteraccount, en voor 30 euro voor een premium account, waarbij ook je vaste telefoon en die van je vriendin wordt afgeluisterd.
Voor 200 euro komt er maandelijks ook een NSA medewerker met een zonnebril posten langs je huis.

Reageer
gravatar

Kostelijk? Ik vind het een schande! Als het waar is wat Domme Hans zegt, dan is afgeluisterd worden slechts nog weggelegd voor de welgestelden.Dat moeten we niet willen!

gravatar

Wij verkopen de laatste tijd erg veel nep-microfoontjes aan opkomende talenten in politiek en bedrijfsleven. Ook telefoons met een ingebouwde klik op de lijn zijn erg in trek. Mensen zeggen dan dat hun collega’s worden afgeluisterd, en willen er ook bij horen. Onze klantensevice wordt binnenkort uitgebreid met nepspionnen. Inderdaad, met zonnebrillen. Ervaring hebben we al: drie maanden per jaar lopen er nep-beveiligers mee met Wilders, omdat de echte moeten herstellen van hun verveling.

Maar personeel is nogal kostbaar, dus er komt een light versie, waar we alleen kostuums en zonnebrillen leveren. U moet dan zelf een dorpsgek vinden, die voor een maaltijd en een fles wodka een paar uur per dag voor het huis loopt te paraderen.

gravatar

Ach, wij weten vaak eerder dan schoothondje Rutte wat hij gaat (mag) zeggen. We hebben het immers zelf voorgekauwd.
Het is dus nergens voor nodig om hem dan ook nog eens af te luisteren.
Tenzij deze buikspreekpop nog eens een eigen leven gaat leiden.

Reageer
gravatar

Nou nou, Woordvoerder, hierbij kan ik u mededelen dat Mevrouw Jeettje haar schoenencollectie echt niet als onnodige geldverspilling ziet, maar als nodige.

gravatar

Als je altijd eerlijk alles aan je baas opbiecht, hoef je niet afgeluisterd te worden.

Reageer
gravatar

recht op censuur wordt hier niet aangestipt.

gravatar

Ik vind het belachelijk dat ze zo ver hebben kunnen gaan. We zijn verdomme ook een bondgenoot! Wij hebben net zo goed het recht om afgeluisterd te worden.

Reageer
gravatar

Rutte belt elke dag met mijn vader, omdat’ie zo graag vriendjes wil worden. Zelf denkt hij, dat’ie al vriendjes met Papa is, en daarom vertelt Markieparkie hem alles. Elke avond voor het slapen gaan.
Nou, en de NSA luistert alle lijnen van Papa af, dus die krijgen het dan ook mee. De hele dag, samengevat in 10 minuten.

Papa zelf ligt dan trouwens al te slapen, door het tijdsverschil, maar onze papagaai heeft een telefoon in z’n kooi. Irritant lachje heeft dat beest trouwens, de laatste paar maanden. Als ik weer naar huis ga, eten we diezelfde dag nog Venezolaans.

gravatar

Mooi wel. Ze verstaan het niet zelf, maar ik ben geronseld om alles te vertalen. En dat mail ik dan naar de NSA. Per ongeluk ook naar mijn lover, topbankier Willem Buiter. Geluk bij een ongeluk: ze dachten dat het stalken en spammen was. Maar ik mailde echt alleen wat Rutte allemaal zegt, twittert en mailt.

D’r hebben trouwens een paar maand geleden driehonderd NSA luisteraars een nieuwe auto gekocht, dus ik denk dat ze mijn vertaalde mailtjes wel lezen. Nu willen ze dat ik die auto’s allemaal declareer bij Mark Rutte, omdat het helemaal niet beter gaat met de economie.