Bulgaren betrokken bij grootschalige kitsch-roof

56 vrachtwagens volgeladen met miljoenen aan meuk

De Bulgaarse kitsch-roof in de Rotterdamse haven is na twee jaar eindelijk afgerond. Een groep Bulgaren stal voor zeven miljoen euro aan kitsch uit een verlaten depot met 19e-eeuwse meuk. Er werden 56 vrachtwagens volgeladen met vervalste schilderijen, Japans namaak-servies, plastic tuinstoelen, een kapstok, een houten kuil, een blauw geverfde theepot en postimpressionistische prullaria.

De eigenaar van de spullen is opgelucht dat de troep eindelijk weg is. Het gaat om de grootste kitsch-roof sinds Koninginnedag 2011.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik las op NU.nl dat er minimaal 243 miljoen Euri,(‘t kan ook nog oplopen tot totaal 900 miljoen €) uitgekeerd aan inmiddels al weer uitgeburgerde uitzend-Bulgaren, als oninbaar moeten worden beschouwd: à fond perdu (vert.: au fond verloren, maar geen nood: Rutte c.s. gooien er gewoon nog een extra bezuiniging van 1,5 miljard overheen). Het doet deugd dat wij ongeletterde Bulgaarse plattelandsbewoners en hun van Nederlands paspoort voorziene tipgevers in weinige maanden miljonair hebben kunnen maken. Het is alleen jammer dat dit geld nooit terecht zal komen in de opvang van verweesde Bulgaartjes en verwaarloosde oudjes. Maar ach, wat zeur ik als wij minmaal € 5.000.000.000,- naar de VS moeten overmaken om een Amerikaanse interventiemacht en haar drones buiten onze geografische grenzen te houden. Meadows Storm; in een glas water.

Reageer
gravatar

Hier komt de aap uit de mouw, dronken met inburgerende Bulgaren; ga niet tever met wodkassimileren beste Eigenaar. Als de wodka is in de man, de waakzaamheid is in de kan. Voor je het weet, wordt je met je oude meuk mee gekist en naar Sofia gereden en hou die hele rit maar eens je plasje op: dat lukt niet. Dus trek bij de volgende alcoholische verbroederingsavond met inburgerende Bulgaren maar een TENA-Lady aan, voor alle zekerheid.

Reageer
gravatar

Echte Bulgaren? Ze houden van wel van veel wodka en energy-drinks maar niet van Bulgaarse yoghurt, dus hoe echt kunnen ze zijn? Nou hou ik zelf ook niet van Bulgaarse yoghurt, geen goesting; ik weet namelijk hoe het gemaakt wordt. Als jullie eens wisten hoe die Bulgaarse yoghurt-koeien worden uitgebuit en uitgemolken, vreselijk! Werkdagen van 18 uur, geen privacy met zijn 24-en op een rij van nog geen 12 m2. Allemaal vel over been, paspoorten ingenomen, ze kunnen geen kant op; politie corrupt zoals overal in ex-Comecon staten, Amnesty die de andere kant opkijkt, Greenpeace die nu met uitzendkrachten in Moskou zit en geen vinger uitsteekt;’t is helegaar bar. Wij Hollanders hebben de arbeidsomstandigheden beter geregeld in een CAO, in koeien van letters.

Reageer
gravatar

Nee, die Bulgaren waren zelf ook kitsch. Het waren in het echt Halvegaren.

gravatar

Ben je mal, het waren kitschvrachtwagens. In feite ging het om bakfietsen met solexmotortje.

gravatar

Helemaal niet erg, want geen enkele Nederlander wil zo’n kitschbaan hebben.

gravatar

Waarde heer Jeettje,

Helaas is met deze roof nog lang niet alle kitsch uit het land verdwenen. U ziet, de meeste mensen halen onder het voorwendsel “deze is nog van grootmoeder geweest” wat prullaria van zolder om deze opgetuigd in K&K te presenteren in de hoop er beter van te worden.
Men zou beter mijn, eh, het gemeenschapsbelang kunnen dienen door grote hoeveelheden voedsel in te slaan en in niet-afgesloten kasten te bewaren. Wellicht kan mevrouw Thieme hier iets voor betekenen?

gravatar

Mijnheer Jeettje,

Een aardig tv-programma schrijft u. Een “aardig tv-programma”! Dat is een contradictio in terminis. Elk tv-programma is gewoon het ergste soort kitsch dat maar mogelijk is. Gewoon door die Bulgaren laten meenemen. Zijn we er mooi van af.

gravatar

Lekker bezig, die Bulgaren. Ze sturen die zooi eerst hier naar toe om het vervolgens zelf weer op te halen. Laten we massaal onze kelders, zolders, schuren en garageboxen opruimen en de troep die wordt verwijdert opsturen naar hun ambassade. Adres: Duinroosweg 9, 2597 KJ in Den Haag. Men kan het blijkbaar goed gebruiken daar.

Reageer