Man loopt twaalf jaar met hit Gordon in hoofd

Lied met spoed verwijderd, patiënt maakt het goed

Een 36-jarige man uit Groesbeek blijkt al twaalf jaar met het lied ‘Kon ik maar even bij je zijn’ van zanger Gordon in zijn hoofd te hebben rondgelopen, zonder daar iets van te merken. Het lied kwam aan het licht toen de man na een hersenschudding werd onderzocht door een neuroloog.

Neurochirurgen hebben het lied direct verwijderd. Met de man gaat het goed, al is hij wel geschrokken: “Nu ik besef hoe ik door het oog van de naald ben gekropen, denk ik wel twee keer na voordat ik radio 538 aanzet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik had al wel gehoord van mannen die zo’n half uur lang Gordon in hun reet hadden zitten, maar twaalf jaar lang in je hoofd. Pfoe hee, heavy hoor

Reageer
gravatar

Praw, als ik die man was zou ik maar uitkijken. Voor je het weet staat BUMA/STEMRA op de stoep om de gederfde auteursrechtafdrachten te innen. En 12 jaar een liedje van pakweg 3 minuten is toch ruim 2.102.400 keer 3 minuten. Dat kan aardig in de papieren lopen.

Reageer
gravatar

Beste Ziekenomroep, Is het mogelijk om met de diagnosebehandelcode van medelijders verzoeknummers aan te vragen?

Reageer
gravatar

Zelf heb ik 43 jaar lang met het lied “Middelandse Zee souvenir van mijn Dromen” in mijn hoofd rondgelopen. Ik ben daarom ook geëmigreerd maar dat mocht helaas niet baten. Gelukkig is het inmiddels opgehouden maar nu zit ik met “Mamma” van Heintchen in de duitsche versie in mijn kop en verlang naar de dood.

Reageer
gravatar

Als Gordon n.a.v. dit artikel maar geen aangifte gaat doen wegens kritiek… Dat gedonder hebben we nog niet zo lang geleden al een keer gehad.
Vooral de scene waarin Gordon zijn schoen naar de rechter gooide uit protest staat me nog helder voor de geest!!

Reageer
gravatar

Inderdaad Prof. Dr. P. Beertje, een RECHTER-schoen opdat de rechter voortaan wel wat LINKER uitkijkt voor hij een bijlmoordenaar laat gaan met een voorwaardelijke taakstraf MUHAHAHAHAHA.

gravatar

Klazien uit Zalk is bij verstek door de Nationale Raad voor de Gezondheid onbevoegd verklaard en, gelijktijdig met Ernst Janssen Steur, geschrapt uit het Medisch Register wegens niet-chemische genezingen en veroordeeld tot betaling van de kosten van het rechtsgeding. Janssen Steur mag, na een lobotomie, ongestoord verder werken in de EU, als non-invasief werkend neuroloog/psychiater. Klazien mag echter niet meer werken buiten de periferie van haar begraafplaats.

Reageer
gravatar

Idd……nog wat langer en onze Groezbeexe man had zelfs mogelijk cerebrale HIV opgelopen gezien de onnatuurlijke geaardheid van deze lachebektrekkende proleet. En daar is nog geen middeltje van wijlen (ook al weer…) Klaziena uut Zalk voor gevonden.

Reageer
gravatar

Kom niet aan Rinus. Als je aan Rinus komt, kom je aan mij.

Rinus is een held. Ik wil hem voordragen als onze nieuwe president. Ik zie dat zo voor me dat hij de wereldleiders kan verleiden om samen met hem zijn fameuze “rups” uit te voeren.

gravatar

In Apelfoort is alle muziek van Gordon niet te ontvangen. Zodra er een nummer van hem op welke zender dan ook te horen is, wordt deze zender gelijk gestoord. Overigens gebeurt dit ook met nummers van een zekere Gerard J. Er zijn tenslotte grenzen!

Reageer
gravatar

Aha, de radio wordt ook gestoord van Gordon. Ik dacht al dat het aan mij lag…

gravatar

Een lied van Gordon? Niet zo schadelijk gelukkig dan wanneer je plat-wordt-gewalst door de viool van André Rieu.

Is ook een plausibele verklaring waarom zo veel musici uiteindelijk besluiten doof te worden. Worden ze alleen nog geplaagd door hun eigen muzikale vondsten.

Reageer
gravatar

Beste Anti, wel ff goed lezen hoor.

Het betrof een bullshit lied, geen bullshit verhaal.
Wel jammer dat de onvolprezen Speld nieuws items soms zo slordig gelezen worden. Best frustrerend voor de onovertroffen redactie lijkt me.

gravatar

Beste Anti Onzin Dit is geen bullshit, maar een potentieel gevaar voor de volksgezondheid, als je er niets aan doet !!!!!
Ongeveer 18 jaar geleden ben ik 3 keer in dezelfde nacht wakker geworden, door dat er een liedje hardop in mijn hoofd begon te spelen, terwijl ik lag te slapen !!
Dat was weliswaar Gordon niet, maar betrof het liedje Sweets for my sweet, sugar for my honey van The Searchers. Let wel dit gebeurde in een levensfase waarin ik niet eens verliefd was ! Complete onzin om het mij te laten horen dus, op dat moment. Als het Gordon was geweest, had ik hem misschien wel aangeklaagd wegens samenwerking met potentieel spirituele martelaars.
Een man heeft nu eenmaal zijn rust nodig als hij ligt te slapen.
Twee keer heb ik sessies gehad waarin ik exact de muziek luid kon horen,die ik op dat moment wilde horen, dat is een stuk beter en gebeurde toen ik nog net niet sliep.
Het is maar dat je het weet.

gravatar

Helemaal mee eens Bant, maar dan ken je de ware Groesbeker nog niet. Men noemt dat dorp niet voor niets ‘het Volendam van het oosten’. Radio 538 is overigens niet in Groesbeek te ontvangen. De arme man moet dit lied ergens anders hebben opgelopen.

gravatar

Het lijkt mij een goede aanleiding om John Ewbank, de schrijver van het lied, op te laten draaien voor de kosten die deze ingreep met zich meebracht. Het koningslied is dus niet de enige poel van treurnis die hij ons heeft geschonken. Een parlementair onderzoek naar de overige ellende die John Ewbanks nummers hebben veroorzaakt lijkt me ook op zijn plek.

Reageer
gravatar

Gelukkig was het maar een hit van Gordon. Je moet er niet aan denken om een ander onderdeel van deze ‘volksheld’ in je hoofd of ergens anders te hebben.

Reageer
gravatar

Het lijkt mij een goede aanleiding om John Ewbank, de schrijver van het lied, op te latendraaien voor de kosten die deze ingreep met zich meebrachten. Het koningslied is dus niet de enige poel van treurnis die hij ons heeft geschonken. Een parlementair ondezoek naar de overige ellende die John Ewbanks nummers hebben veroorzaakt lijkt me ook op zijn plek.

Reageer
gravatar

Wat een geluk. Je moet er niet aan denken dat die man nog een jaar langer had rond gelopen met zo’n ernstige aandoening.

Reageer