FC Barcelona legt veelbelovende foetus vast

Ouders van Joey opgetogen over ‘droomtransfer’

De Nieuw-Vennepse foetus Joey Marskramer, uitgerekend op 14 november, is vastgelegd door FC Barcelona. Voor 43 miljoen euro zal hij tot 2036 uitkomen voor de Catalanen.

Uit DNA-onderzoek blijkt dat Joey een uiterst balvaste linksbenige speler zal zijn, die het best tot zijn recht zal komen als aanvallende middenvelder. Volgens zaakwaarnemer Sigi Lens zit het ook met de discipline wel goed: “De eerste neurologische scans wijzen op een groot plichtsbesef, veel doorzettingsvermogen en een bescheiden ego.”

Joey’s opleiding start direct na zijn geboorte. Ondanks de goede voortekenen waarschuwt Lens voor te vroeg optimisme. “Joey is er natuurlijk nog niet. Hij zal nog veel conditietraining moeten doen en aan zijn traptechniek moeten werken. Bovendien heeft hij de nodige concurrentie van andere veelbelovende foetussen.”

De vader van Joey, zelf rechtsachter in het 5e van VVC, zegt dat Joey het natuurlijk niet van een vreemde heeft. “Ik heb op mijn 14e een keer in een wedstrijd gespeeld waar volgens mij ook scouts van Veendam langs de lijn stonden.”

Jurist Léon van de Westelaken legt uit dat er sprake is van een maas in de Europese Wet Voetbaltransfers (EWV). “In tegenstelling tot andere sectoren kun je in het voetbal op dit moment spelers contracteren vanaf week 8.” Joey is de zeventiende foetus die gecontracteerd wordt, waarmee de selectie van Barcelona voor 2035 zo goed als rond is.

De medische keuring zal begin september plaatsvinden, de bevalling 2 maanden later.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Inmiddels is dit kind al ter wereld gekomen naar ik aanneem. Het kan vast ook al lopen, dribbelen ook al?
Is de training al begonnen? Hoe doet hij het? Heeft hij al doelpunten gescoord?
Vragen, vragen, vragen. En geen antwoorden, althans niet van http://www.speld.nl.
Hoe worden de vraagtekens opgelost? #dtv

Reageer
gravatar

Nee, dit is gezonde satire. Tenzij je die moeder op de foto grap wil noemen. Ziek is ze, gezien het feit dat zwangerschapsverlof uit de ziektewet betaald wordt. De logica van onze wetgever is ondoorgrondelijk.

gravatar

Wie zegt dat dat kind wel wíl voetballen?! Ik zou het niet leuk vinden als ik als kind te horen zou krijgen dat ik actrice moet worden omdat ik dat zo goed kan. Ik werk nog liever als vuilnisvrouw! Tss idioten.

Reageer
gravatar

Nee, ook geen punten in de Jeettje-bingo. Probeer het nog eens. Iets met “belachelijk!” levert punten op.

gravatar

Dat kind hééft niks te willen. Klaar.
En wees niet bang; u hoeft geen actrice te worden, u mag gewoon blijven werken als vuilnisvrouw.
Ieder zijn meug.

Ik ken een man die er werkelijk alles voor over heeft om zijn zoontje profvoetballer te laten worden, alles moet daarvoor wijken.

Spreken ook mensen schande van, zeker toen hij dit toch indrukwekkende leermomentje van zoonlief op zijn facebookpagina had gezet ter lering ende vermaeck:

http://youtu.be/CUmsUm0TwZo

Die jongen komt er wel! Jong geleerd maakt stinkende wonden zoals deze vader heel goed begrepen heeft.

gravatar

Arm kind, het kan nooit meer echt leven, heel de dagen oppassen dat het zijn been niet beschadigt of wat dan ook. het kan geen kind meer zijn, diegenen die die hier aan mee werken horen in de gevangenis thuis.

Reageer
gravatar

Het klinkt als “het is een schande” (aan te vullen met uitroeptekens, eventueel te vervangen door HOOFDLETTERS) maar het telt niet voor de Jeettje-bingo. Dan zul je toch echt het woord schande moeten gebruiken.

gravatar

En u verwachtte dat men reeds kon voorspellen in welk jaar en voor hoeveel euro’s deze (nog te worden) jongeman zijn intrede maakt voor Barcelona, dat zij konden uitvogelen welk been zijn dominante zal worden en welke karakteristieken hij zal bezitten die benodigd zijn voor een toekomst bij een Europese topclub in het voetbal, maar zij niet konden vaststellen in welke jaren hij een blessure dan wel terugval zal krijgen? Als u wat meer onderzoek had gepleegd had u geweten dat de medische staf, momenteel bestaande uit een basisschoolklas uit Uganda, al bezig is met het bepalen van een revalidatieprogramma voor zijn hamstringblessure die gepland staat voor 18 augustus 2025.

gravatar

Jan, men werkt in Borderliner/tattoo/automutilatie-kringen (nog) niet intra-uteraal. De boreling wordt wel direct beschilderd zodra hij het hoofd boven het vruchtwater heeft. Het vignet met de clubnaam wordt blanco gelaten i.v.m. latere transfers.

Reageer
gravatar

Het gerucht gaat dat Joey Marskramer niet op natuurlijke wijze is verwekt doch via ‘in vitro fertilisatie’. Men heeft daartoe in het VUMC sperma van Johan C. uit de diepvries gehaald en vermengd met dat van Marco van B., Dennis B. en Robin van P. (die allen om fiscale redenen onbekend willen blijven). Deze cocktail moet een hoogrendementsvoetballer voortbrengen, zowel qua doelsaldo als qua hoofdelijk inkomen. Daartoe lopen nu over de eigendomsrechten van de foetus reeds allerlei gedingen die door Sigi Lens worden gecoördineerd. De ‘inbreng’ van vader Dé Marskramer is volgens Sigi Lens proportioneel ‘verwaarloosbaar’ en derhalve juridisch niet te onderbouwen. Moeder Ena heeft tot dusver alles (en iedereen) gelaten over zich heen laten gaan. Zij is hier wel contractueel (Quid pro quo) als partij (draagmoeder) erkend, waarbij een deel van de transferopbrengst (10 % van de bemiddelingsfee van Sigi Lens), als gegarandeerde draagvergoeding is vastgelegd.

Reageer
gravatar

Babies hebben gemiddeld een groot hoofd. Dus gelijk in de spits plaatsen. Hij kruipt gewoon overal doorheen. Alleen oppassen voor hands maken, dus wellicht beter z’n handjes nog even op de rug binden.

Z’n leven is uitgestippeld. Nou maar hopen dat ie goed boert. Ik denk wel dat je hem geen luier aan moet doen want een verse schijtpartij schrikt de tegenstander ook weer af.

Reageer
gravatar

Als de dame op het fotootje nog eens 2,5 maand moet zwangeren vrees ik dat Joey straks niet op natuurlijke wijze geboren kan worden, iets dat niet erg gunstig is voor de ontwikkeling van het afweersysteem.

Reageer
gravatar

Heer Jeettje, de vraag is echter of het kunstgras bestendigd is tegen lichaamsvocht anders zal men eerst de oude Egyptenaren moeten raadplegen.

gravatar

Die 43 miljoen, is dat de waarde nu of de waarde in 2035?
In het laatste geval hoeven ze nu natuurlijk maar een fractie op de bank te zetten en 22 jaar lang te laten renderen. Wat weer goed is voor de balans op dit moment.

Reageer
gravatar

Geachte Afrader,

Zou u dat nou wel aanraden?

De maximale rente die een spaarder nu krijgt is om en de nabij één procent. Maar de fiscus rekent voor de inkomstenbelasting met een rente van vier procent over de spaarcenten, zodat er geld bij moet.

gravatar

U heeft gelijk oma,

De Speld begint steeds meer op een mannenblad te lijken.

Hebben ze eindelijk een vrouw, Anouk Verpoorte, bij de redactie aangenomen. Zou je verwachten dat eindelijk eens een breipatroon wordt gebracht. Ho maar, het is toch weer voetbal!

gravatar

Oma en Sabine,

Weet je waar ik mij nu zo aan erger?

We wisten al dat de redactie van De Speld alleen kerels als deskundigen raadpleegt. Vrouwen zijn weliswaar vaak het onderwerp voor de redactiekerels, maar de wijze waarop ze worden behandeld is bij de beesten af.

Dit artikel is hèt voorbeeld hoe het niet moet. Het gaat over een zwangere vrouw, maar hoe heet ze? Wat heeft ze in te brengen? Is het haar eerste kind? Ziet ze tegen de bevalling op? Schopt de het kindje niet te hard? Vragen waarop wij GEEN antwoord krijgen.

Soms denk ik dat alle mannen autisten zijn!

gravatar

Die jongen zal het nog eens ver schoppen, slogisch!

gravatar

Johan,

Is het dan een verschoppeling?

gravatar

Als Venneper moet ik toch streng zijn: Nieuwebrug ligt hier niet in de buurt (geen idee waar het wel ligt eigenlijk). Maak daar maar Beinsdorp van.

gravatar

Toch zijn dit slechts halve aankondigingen van de uiteindelijke ontwikkelingen in het voetbal die bij Real Madrid nu al aan de gang zijn. Daar worden ouderparen reeds op DNA enz. geselecteerd om een topscorer (tweebenig, minimaal 37 doelpunten per jaar) voort te brengen. Veel effectiever dan het screenen van foetussen en met het contracteren van de ouders heb je gelijk ook de verzorging tot het ventje effectief scoren gaat erbij..

Reageer
gravatar

Heeft men bij Barcelona wel getest of het toekomstige ventje geen homo is? Investeer je 43 miljoen in zo’n foetus, gaat ie op zijn zestiende in een kapsalon werken…

Reageer
gravatar

Ik denk dat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken. Onderzoek heeft aangetoond dat alle uitkomsten in het menselijk leven een combinatie zijn van genetica en omgevingsinvloeden, dus als die ventje maar in een voldoende mannelijke omgeving zit (waar ik niet aan twijfel in dit geval), zal hij vanzelf wat meer de heteroseksuele kant uit neigen. En anders kan hij altijd nog aan de slag als kapper van Ronaldo.

gravatar

Fessor,

Jij hebt zonneklaar geen verstand van neurologie, psychologie en waarschijnlijk van alles wat met gie eindigt.

gravatar

Kom nu toch Gijpie, U weet toch ook wel dat de hardste ontkenners de grootste homo’s zijn? Ja, ga maar even goed bij uzelf te rade.
Bovendien springt een hetero niet vrijwillig met wildvreemde mannen onder de douche.

gravatar

FC Barcelona is duidelijk niet op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op sportmedisch gebied. Toekomstige sporters worden inmiddels al op grote schaal gekloond.

Reageer
gravatar

Kijk eens aan! Dit bewijst maar weer dat er vooral niet bezuinigd moet worden op genetisch en (sport)medisch onderzoek. Ik ben echter wel de mening toegedaan dat het psychologische aspect (winnaarsmentaliteit, vastberaden, niet te impulsief, teamplayer, etc.) ook een rol speelt. Weet iemand hoe zijn psychologische profiel eruit ziet op basis van de gedane DNA-test?

Reageer
gravatar

Voor het testen van DNA op psychische factoren wordt momenteel voor mij in Eindhoven een nanodivan geconstrueerd. Ik verwacht grote gevolgen met name voor voetbal en schilderkunst.