Tweemansrodel ter discussie in Sotsji

'Het is het vlaggenschip van de homopropaganda'

De Russische regering en het IOC zijn in onderhandeling over de toelaatbaarheid van het tweemansrodelen op de Olympische Spelen in Sotsji. Volgens president Poetin is de sport in strijd met de wet. “Dit is het vlaggenschap van de homopropaganda en verderfelijk voor onze jeugd.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Maar gelukkig hebben we gehoord dat de medewerkers van de Olympische Spelen zich tegen allerlei ziektes moeten laten inenten. Dan kunnen ze homofilie toch meteen even meenemen?

Reageer
gravatar

Buitengewoon. De speld prikte weer eens midden in de roos. Het bericht is al een week oud, maar de discussie in de media brandt nu pas echt goed los.

Reageer
gravatar

Bij het schaatsen wordt ook de ploegen achtervolging geschrapt. Mannen in strakke pakjes die met de neus in de kont van de voorganger op andere mannen in strakke pakjes jagen is meer dan (Ras)Poetin aan kan.

Reageer
gravatar

Via Meld Misdaad Anoniem heb ik ook Shorttrack en Langebaanschaatsen aangemeld vanwege de homo-erotische ‘wortelpakken’. Het zou je maar eens op een idee kunnen brengen zeg..
Het moet niet gekker worden.

Reageer
gravatar

Beste Bant, jouw link naar Rob Tielman onthult primair dat Rob Tielman zichzelf geweldig vindt, het is in feite een geïnfleerd (inflated) CV waarin de boodschap over HIV ondergeschikt is aan het duiden van Tielman’s HIV-expertise en wetenschappelijke credentials. Maar zeg nou zelf, het beeld van twee kerels in roze, te krappe, pakjes vrijwillig op elkaar geklommen, op een te klein sleetje is toch op zijn minst ambivalent en (dus) multi-interpretabel. Ga nou niet verwachten van Russen dat zij na zoveel jaar Poetin/Medvedev/Medvedev/Poetin/Poetin/Medvedev nog begrip kunnen opbrengen voor de homosuele medemens.Hoezo; medemens?Takoy privjet, takoy advet!

Reageer
gravatar

Mits het bakje blijft drijven zou het niet vanmiddag niet misstaan op de Canal Parade. Met brakwaterpareltje Bussemaker als boegbeeld voorop….topless met hier en daar een veer, sliertje alg en roze zover het oog reikt is doorgaans DE dresscode maar gezien de mazelenepidemie in de bijbelgordel is het heel goed mogelijk dat zij een stemmige hooggesloten zwarte uniseks coltrui draagt. (gratis exemplaar bij een halfjaar Opzij-abonnement, uitsluitend in de maten 22,5 x 1200 en super-single)

Reageer
gravatar

En vier Russen in een bob mag wel?

Reageer
gravatar

Dat ligt eraan wat u met ‘bob’ bedoelt.
Een bobslee kan wel, 4 russen in degene die nuchter blijft (de zgn bob) om de beschonken bobsleeërs thuis te brengen en in bed te stoppen niet vrees ik…

gravatar

Is dit wel toegestaan door De Russische Arbow*t?

Reageer
gravatar

Ventje,

Arbow*tski? Zo werkt dat hier niet.

Als ik zeg dat iets niet is toegestaan, staat het in de w*t, ook al is het daarin niet opgenomen.

Dat heet Rossijskoj demokratii.

gravatar

Is het niemand opgevallen dat de onderste te hoog ligt ten opzichte van de bovenste? Zo wordt het toch nooit wat.

Reageer
gravatar

Nee joh,

De onderste is gewoon de slimste. Die breekt zijn benen niet bij een botsing.

gravatar

Is dit wel toegestaan door de Russische Arbowet?

gravatar

Lieve Paulusje….het is niet echt wat je ziet…Welke botsing bedoel je? Ze gaan een voor een naar beneden…..Net als rodelen voor toeristen….Bij Bitnurg weet je nog wel.

gravatar

Als het SGP onwelgevallig is dan dient e.e.a. direct te worden gecensureerd.

Vergeet niet Kamerdominee, dat uw lichtend voorbeeld, de heer J. van Nazareth al in het begin van onze jaartelling zich omringde met jongemannen, met welluidende namen, als Judas, Petrus, Thomas en verder.

De heer J. van Nazareth was dus al een homosexueel avant la lettre.

De heer J. van Nazareth kon volgens de overlevering over het water lopen, dus dat betekent dat hij kon schaatsen. Als hij nu geselecteerd was voor Sochi, was hij lekker thuisgebleven bij moeder Maria en vader Jozef.

gravatar

Ik stel een compromis voor. In plaats van de tweemansrodel volledig te verbannen, voer net als bij tennis het gemengd dubbelspel in. Oftewel, de eenvrouweneenmanrodel.

Reageer
gravatar

Ik heb vanmorgen het NOC/NSF gemaild dat ze de OS in Sochi moeten boycotten.

Sneu voor Sven Kramer, Ireen Wust en vele anderen, maar mensenrechten gaan voor gouden, zilveren en bronzen medailles.

Als Nederland wegblijft, toont de sportwereld “ballen” !!!!!

gravatar

Ja zeg, wat maakt u me nu: als we op dat soort kleinigheden gaan letten kan er nergens meer een OS gehouden worden.

Bovendien gaat het hier om Winterspelen, en daar worden geen ballen bij gebruikt. Behalve de Bobo’s dan, uiteraard natuurlijk.

gravatar

ja gewoon helemaal boycoten die hap wat maakt het nu uit wat je ben ho les bi travestie of wat dan ook ieder mens is gelijk vind ik

gravatar

Beste Johan, sneeuwballen gooien is géén Olympische sport. Misschien wordt het dat nog eens; we hebben al ijshockey en misschien ook nog eens ijs-baseball met sneeuwballen, maar dus nog niet.

Ik begrijp hieruit dat je wat in de war bent door alles wat men naar je hoofd geslingerd heeft toen het er weer opgezet was? 3 x gooien voor een duit om het hoofd er weer af te keilen?

gravatar

haagse annie,

was dat niet een dilemma..?

gravatar

Foekje heeft het woord ‘dilemma’ eigenlijk echt goed op de kaart gezet.

Het friese ‘dillema’ is vertaald naar ABN door gewoon hier een letter meer en daar een letter minder op te schrijven.
Zeker na Foekje’s (eigenlijk Fukjoe – in het fries dan natuurlijk) overlijden een heel populair en veelgebruikt woord geworden.
Jammer dat ze daar zelf helemaal geen plezier van gehad heeft; maar zo gaat het vaker met snelle dames (en heren).

Daar komt het gezegde: ‘hardlopers zijn doodlopers’ dan weer vandaan. Waar ‘lopers’ staat had nu natuurlijk ‘schaatsers’ moeten staan.
Stop de tijd. Alweer ja. Het lijkt wel een kwis zo!

gravatar

PЯЗCIЭS! ФLУMPISCHЗ SPЭLЗИ. IК HЭЬ ЙФФIT GЗTЭКЗИD VФФЯ DЭ GДЧLУMPICS!