Gordon doet aangifte van kritiek

'Er zijn grenzen'

Zanger Gordon heeft aangifte gedaan van kritische opmerkingen die hem via sociale media hebben bereikt: “Iedereen mag zijn mening hebben, maar ik leg de grens bij kritiek. Als je zegt dat je niet van mijn muziek houdt, ga je gewoon te ver.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat? Maakt die Gordon ook muziek? Waar? Waar?

Reageer
gravatar

Ik vind het een griezel net als al die anderen die andere bij die bij de tv werken. Maar ja je moet blijkbaar eerst home zijn om bij de tv te mogen werken. Heel de tv wereld draaid op homo.s ieder zijn ding maar als nederlander schaam ik mij dat ik nederlander ben op deze manier.

gravatar

Ik kan me heel goed voorstellen, dat Gordon zo’n stom artikel plaatst. E.e.a. i.v.m. het geleuter over een gediscrimineerde chinees. Volgens mij weten we niet meer wat nou ècht discriminatie is! De Nederlander heeft blijkbaar tijd te veel om zich te druk te maken over zulke zaken. Hebben we wel eens nagedacht hoe men in het buitenland grappen maakt over De Nederlander? Laten we ons gaan bezig houden met zaken die ècht belangrijk zijn.

Reageer
gravatar

Gorden stop met alle kritiek op je medemens . Denk niet dat je goed bent omdat je omhoog gevallen mannetje bent en denkt dat je macht hebt wat .
Pas maar op vandaag of morgen kom je de verkeerde tegen en dan is het over met gorden.dat word die grote bek waarschijnlijk een heel klein mondje waar alleen nog een slangetje uitkomt.

Reageer
gravatar

Gorden jongen trek je nergens van aan.
Dat meisje van negen die voel dat jij iemand ben die goed. Ze zei dat ze jou leuk vond. Dat beteken als zo gevoelig meisje dat zeg is het dat ze jou voelt. Dat is waar niemand die jou kent kan ook niet voelen dat je een heel gevoelig bent. Ik zat versteld dat je zei ze is een oude ziel Marie callas.
Wie naar haar luistert en over zielen spreekt is iemand die niet alleen aards is maar zijn geestelijke
vermogen gebruikt. Dus lieve Gorden leef je leven zoals jij denkt en laat kritiek achter je je.
Maar denk eerst voor dat je iets zegt tegen iemand. En natuurlijk mag een ieder zeggen of hij of zij jou muziek mooi vindt.

Licht liefde sterkindirm

Reageer
gravatar

Bewerken

Irmgard Ith Sandee Melief

Gorden jongen trek je nergens van aan.
Dat meisje van negen die voel dat jij iemand ben die goed. Ze zei dat ze jou leuk vond. Dat beteken als zo gevoelig meisje dat zeg is het dat ze jou voelt. Dat is waar niemand die jou kent kan ook niet voelen dat je een heel gevoelig bent. Ik zat versteld dat je zei ze is een oude ziel Marie callas.
Wie naar haar luistert en over zielen spreekt is iemand die niet alleen aards is maar zijn geestelijke
vermogen gebruikt. Dus lieve Gorden leef je leven zoals jij denkt en laat kritiek achter je je.
Maar denk eerst voor dat je iets zegt tegen iemand. En natuurlijk mag een ieder zeggen of hij of zij jou muziek mooi vindt….

Meer weergeven

Vind ik leuk · · 2 minuten geleden ·

Reageer
gravatar

Ik heb Gordon een keer als jury mogen beoordelen in 1988 Er viel een Fiat Panda te winnen als je 1 zou worden Enfin Wij vonden niks aan die bolle man zonder uitstraling en zonder performance ( ook al niet in zn stem ) Een rasartiest voert je mee in zn/haar muziek met emotie en/of mimiek ,zo kan ik nog wel doorgaan Die man mist alles van dit , geweldig dat met wat je mist toch nog zo ver kunt komen in Nederland en zo hoort het ook ,als nitwits aan de top ! Leve ons koninkrijk

Reageer
gravatar

Ik wilde eigenlijk net even flink zeggen wat ik van Gordon vind, maar ja… Noem me maar laf als je wil, maar ik heb gewoon geen zin in gezeik. Niet meer tenminste, na het tijgerbalsem-incident. Maar nou zeg ik alweer teveel.

Reageer
gravatar

Ik voel mij heel erg gediscrimineerd door deze Gordon want van mijn veelvuldige en harde kritiek tegen hem heeft meneertje geen aangifte gedaan. Ik ga hier aangifte van doen want ik ben niet te min!

Reageer
gravatar

Tsja, de disclaimer is niet langer in één oogopslag te zien… af en toe iemand die het bericht serieus neemt en navenant reageert is wel grappig, nu begint het bijna saai te worden.. hoewel sommigen eenmaal op de hoogte gebracht nog steeds.. nou ja, zie reactie 5 & 6 de bijdrage’s, die van Henk in het bijzonder b.v.

@Henk: kijk eens wat er boven je matglasheldere bijdrage stond, al uren voor je begon te tikken? Je praat wel raadselachtig, had je een vloeibare sjekladebol teveel op?
Hopla heeft gelijk, Anna op reactie 6 ook, heus, even diep ademhalen en excuses twitteren naar Gordon. Aangetekend voor alle zekerheid. Een bloemetje is zéker niet overdreven mocht je je dat afvragen. Succes!!

gravatar

T. Tom: inderdaad….. dat betekent werk aan de winkel; iemand die de weg wijst in de wereld die satire heet. Ik benijd u allerminst!! Sterkte dan maar, gezien de koppigheid van sommigen die -ook als ze gewezen worden op de intenties van de Speld- boos zijn en blijven.
(Gordon heeft nog geen bloemetje van Henk gezien, niet aardig van Henk, dat hij niet aan twitteren doet lijkt me een goede zaak, niet meer over beginnen!?!)

gravatar

Bedankt voor deze cruciale info! Ik moet toegeven, de man kan goed koken en een keuken aansturen. F*cking Beef Wellington-junkie van me!
Kookt de sterren van de hemel, maar zingen… nee, daar zal hij geen volle zalen mee trekken vrees ik.. Laat staan een ster worden op dat gebied en kritiek uitdelen kan hij zelf als de beste. Schoenmaker hou je bij je leest is hier het devies! Waar ‘schoenmaker’ staat bedoel ik kok. Waar ‘leest’ staat bedoel ik fornuis. Stop de tijd.

gravatar

Gordon zanger? Dat slaat toch als een tang op mijn krulstaart.

Volgens mij zit er Linda achter. Met genoeg make-up, botox en zo kan men van elk mens een beest maken. Zie mijn portret hiernaast als voorbeeld.

Reageer
gravatar

Nee Maria, je hebt geen keuze in deze en wellicht geen smaak. Ik ga er voor de zekerheid vanuit dat je geen smaak hebt.
Je gaat waarschijnlijk te ver!!

gravatar

In Apelfoort zeggen we net als Geer dat wat Gordon doet gewoon te Goor is. Misschien kan hij daarheen verhuizen en verder nooit meer wat van zich laten horen? Naar Goor?

Reageer
gravatar

Ik vind het wel een goede actie van Gordon. Altijd die kritiek van Jan en Alleman. Die hebben immers nergens verstand van? Kritiek behoort alleen te worden gespuid door lieden met kennis van zaken zoals bij voorbeeld Gordon zelf. Dikke pluim dus.

Reageer
gravatar

Hele vervelende Nare Rel nicht,altijd andere mensen op hun ziel trappen,wat mij betreft een van de slechtste zangers van het land,ik vind deze man een waardeloze zak met stront

Reageer
gravatar

Max,

Je bedoelt natuurlijk ‘niet goed verteerbaar.


De corrector wordt u gepresenteerd door een bekende familie en is helemaal gratis voor de reacteuren van De Speld.

gravatar

Ik heb hem ooit als jurylid al wijzend een vader en zij 2 kleine dochtertjes minuten lang zien uitlachen, de meisjes keken vertwijfeld naar hun pappa met tranen in hun ogen. Het was echt een walgelijke vertoning van meneer Gordon…Kritiek?? Pek en veren is mijn voorstel!

Reageer
gravatar

Lars, ik vind het niet eerlijk om Gordon de schuld te geven van de abominabele, zeer lachwekkende perfomance van die vader en het besluit om zijn kinderen getuige te laten zijn van zijn onontkoombare afgang.
In de w*etenschap dat zijn wanprestatie ook nog eens op de tillevisie te zien zou zijn; leuk voor de klasgenootjes en zijn collega’s moet de man gedacht hebben toen hij zich opgaf voor dat programma.
Pek en veren? Zeker w*eten en niet te zuinig!!
Voor de vader uiteraard.

(is het nog te zien op Youtube of zo? zin in een slappe lachbui!)

gravatar

Veren, tja, Natuurlijk, die steken al jaren uit de derrière van deze diva, maar in combinatie met pek … hmm … ik zie er eigenlijk wel wat in, wit-zwart, zwaar-luchtig en de lach plakt vanzelf … Brillant!

gravatar

Klopt Annie , die vader is ook niet goed bij zijn hoofd….maar dan is het okee op die manier te reageren???? Fijne maatschappij heb jij voor ogen Annie, veel lachplezier om t verdriet van 2 kleine meisjes, ik zal wat pek en veren voor jou bewaren…

gravatar

Ja nee, nou wordt-ie mooi; Annie met pek en veren op een zeiltocht sturen? Het is allemaal toch héél simpel? Als niemand naar die uitvergrote you-tube toestand kijkt kan die Gordon ook niemand uitlachen, dus pek en veren voor de kijkerts. En Gordon natuurlijk ook, 3x daags lijkt wel genoeg.

En afblijven van Annie anders krijg je bezoek van een boze gorilla op een Solex. O zo!

gravatar

@Jeettje: Dank voor de bescherming, nu die arme kindertjes nog.. voorlopig moeten ze met een camerageyle uitlachpappa over straat en wie lachtten er het hardst? Inderdaad, de mensen die het met hun eigen ogen gezien hebben…
De maatschappij dat ben JIJ Lars, ik verdenk jou ook van besmuikt gegrinnik als voornoemde vader met zijn 2 oogappeltjes langs het terrasje waar je net zit wandelt. Ontkennen heeft geen zin! Gordon maakte i.v.m. de zendtijd een einde aan de lachuitbarsting, het publiek was niet stil te krijgen… arme meisjes inderdaad, één geblondeerde lachebek kun je nog afdoen als een BN’er met een neus (en redactie) voor sukkels maar een zaal vol mensen net als zijzelf is psychisch lynchen.. hoe is het met ze nu?
(niks kunnen vinden op Youtube, damn!!)

gravatar

Annie, ik kan het niet méér met je eens zijn:
die pek past ons allemaal.

gravatar

Dank voor de goede raad hier heer Luttelgeest. Ik heb meteen gebeld en mijn vocabulaire is weer een aantal verrassende krachttermen en scheldwoorden rijker! Toplijn!

gravatar

Over iedereen wat te zeiken, maar als er wat over hem………….vuile jankerd. Snap ook niet wat programmamakers en producenten nog in hem zien.

Reageer
gravatar

Je begrijpt wel dat dit artikel als grapje bedoeld is en dus niet serieus?speld is geen echt nieuwsblad,maar schrijft grappige onzin

gravatar

@Hoppa: dit is dus geen nepartikel! Dit is De Speld en die plaatst geen nepartikelen. Elk geplaatst artikel is serieus en van een hoog waarheidsgehalte. Voor nepartikelen vervoegt u zich maar bij uw lokale feestartikelenhandel.
Nepartikelen, het idee alleen al.

gravatar

Cordon wat je aan andere geeft krijg je ook terug. En laten we vele programma’s van je zien ,dan zet je altijd mensen voor schut.
Ga nu niet de barmhartige samaritaan uit hangen , wand er mankeert aan jou ook heel veel. En nu niet zielig doen. Jij kan mensen helemaal af breken! jammer dat je het zelf niet ziet en voeld.

gravatar

Ik leg de grens dichter bij deze zanger. Wie naar zijn concerten gaat, gaat voor mij veel te ver.

Reageer