Kernraketten Volkel gecontroleerd tot ontploffing gebracht

20 omwonenden geëvacueerd voor explosie

Op vliegbasis Volkel zijn gisteren twintig kernwapens afkomstig uit de Koude Oorlog succesvol tot ontploffing gebracht. Twintig inwoners uit de wijk Volkel-West moesten hun woning tijdelijk verlaten.

De ontploffing zorgde voor veel overlast in de omgeving. De gemeente Volkel adviseerde bewoners van de Lippstadtsingel, de Boekelsedijk en de Vloetstraat voor de zekerheid bij ramen uit de buurt blijven.

Ook reden er vanwege een verhoogd stralingsniveau een uur lang geen treinen tussen Den Bosch en Eindhoven. Dit kwam de NS op veel kritiek te staan, maar ‘als het gaat om een nucleaire ontploffing nemen wij het zekere voor het onzekere’, aldus de NS.

De Explosieven Opruimingsdienst (EOD) had drie uur uitgetrokken voor de operatie maar was na twee uur al klaar. “Eigenlijk verliep bijna alles volgens het draaiboek’, zegt een woordvoerder van de gemeente. “We hadden alleen geen rekening gehouden met de toeloop van dagjesmensen die nooit eerder een nucleaire explosie hadden meegemaakt. Het blijft een leerproces.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als u nu afstemt op Radio 2 dan kunt u live de Top 2000 volgen. Tussen de nummers door ben ik heel erg actief!

gravatar

Bam… zo’n grote vuurbal jonguh. Kunnen ze binnenkort weer nieuwe bommen brengen.

Reageer
gravatar

Ik las trouwens in het boekwerkje “De cursus ‘Omgaan met teleurstellingen’gaat wederom niet door” van Herman Finkers dat er ooit een heuse F-16 naar beneden is gesodemieterd vlakbij de achtertuin van zijn broer. Dat moet toen een gevolg zijn geweest van bezuinigingen op brandstof, geen reservetank. En die bom aan boord moet wel haast een Volkelse blindganger zijn geweest, was-tie wél afgegaan dan hadden er op zijn minst toch een paar ruiten moeten sneuvelen. Ach, onze defensie: allemaal waterverf nadat de dienstplicht is afgeschaft.

Reageer
gravatar

Zolang niemand klaagt is alles volgens plan – ik hoop alleen dat er voldoende personeel aanwezig is om de bedreigde dieren van de lokaliteit te evacueren. Men moet tenslotte voldoen aan alle regelgeving en lokale afspraken.

Reageer
gravatar

Als ik de foto goed bekijk is duidelijk te zien dat de fallout of hoe het genoemd is niet goed voor de bomen uitvalt. De bomen hebben volgens mij van schrik of straling de bladeren spontaan laten vallen

Reageer
gravatar

Deze term, “Nuclear Fallout”, slaat dan ook op het feit dat zo gauw deze neerslag in aanraking komt met een boom, deze boom al zijn bladeren laat vallen.

U weet toch wat ze zeggen? Hoge bomen vangen veel straling.

gravatar

Zojuist van een ingewijde en betrouwbare bron vernomen hoe dat gecontroleerd in zijn werk is gegaan.
De ene militair tegen de andere: ‘volgende op de lijst; controleren of ze het nog doen’. Andere militair; ‘ah, hier is het knopje” – ‘drukt knopje in”.
Whoem!!
Militair 1: ‘ja, ze doen het nog’ – zet vinkje.

Jaja, als ons leger iets doet, doet ze het grondig!

Reageer
gravatar

Even volkomen off topic; het blijkt soms moeilijk te reageren op bijdragen: in plaats van eronder wordt een reactie af en toe met een volgnummer pas later geplaatst. Vaak ook nog na een andere bijdrage. Het kan een persoonlijke incompetentie betreffen, maar ik ervaar een stroef schema. Verder valt op dat vele bijdragen in de kiem worden gesmoord en dat berichten langer dan 5 à 6 regels, eerder kandidaat zijn voor weglating. In de drukke uren is dat vaker het geval dan daarbuiten. Advies: hou het kort -bij voorkeur- bij oneliners, mail in stille uren. Opmerking: het ICT-team dat dit nieuwe systeem heeft opgezet, moet nog veel ervaring opdoen.

Reageer
gravatar

Oneliners in het holst van de nacht dus. Als het ICT-team slaapt. Snap ik.

Hier op het filmpje het ICT-team aan het brainstormen over de nieuwe klus die ze nét binnengesleept hadden (de Speld helemaal anders maken, niet beter, anders..).
Dat is gelukt.. niet alle vernieuwing is verbetering, ik noem één voorbeeld: de Solex. Doet het altijd, niks meer aan doen of proberen te verbeteren.
Ben benieuwd of dit teveel oneliners op primetime zijn! Spannend!

http://youtu.be/t49c0cj2fHM

gravatar

Ze hebben het wel geprobeerd, maar net als hier kan ik niet zeggen dat het een doorslaand succes is geworden:
http://tinyurl.com/llsk9qj
Eigenlijk heiligschennis of zoiets: maar goed dat de solide firma R.S. Stokvis & Zonen dit niet meer hoeft meemaken. Op zeker zouden zij zich niet verlaagd hebben dit prul á 1600 smakkers aan te bieden.

Net alsof je de Nachtwacht in viltstift natekent en dan zegt dat het toch wel een verbetering is, die fluorescerende kleurtjes….

gravatar

Welja, dit wanproduct wordt aangeboden door een handelaar in Teuge. Het is alweer een half jaartje geleden, maar bij de parachutistenclub aldaar had men niet opgemerkt dat een valscherm zich niet had geopend zodat een van de leden te pletter was gevallen.
Zoiets geeft vertrouwen.

gravatar

@Henk: op de restanten hiervan wil ik wél dood gevonden worden, het liefst in Teuge. Ik lach me nu al bijna dood; dat is niet de bedoeling.

Ik heb er alleen geen vertrouwen in dat ze me ooit vinden; alleen als ik het verkeer ernstig hinder met mijn stoffelijke resten zullen ze tot actie overgaan.

Als ik me goed herinner is de onfortuinlijke springer destijds pas na ruim een week gevonden.. 10 springers, 9 valschermen terug, ze rekenen het goed, een klein percentage gaat er met het valscherm vandoor.
Soit, kan hij naar zijn borg fluiten. Zijn auto staat er nog; die komt echt wel terug..
Hoezo ff bellen, vooruit betaald toch? Zoeken????
Ja dag, die nieuwe Solex-achtige brommert van me doet het zelden of nooit.. kan ik weer gaan lopen….

gravatar

Als we een blik slaan op het resterende electoraat van het CDA in de zuidelijke provincies die ooit onder rechtstreekse controle stonden van Het Vaticaan en de Curie, zou u wel eens gelijk kunnen hebben. Wim Kardinaal Eijk was niet in staat hier een messive aan te wijden, hij was tezeer doende zich via de geëigende weg in te werken bij de nieuwe paus

Reageer
gravatar

Ik heb net een snikkende Sylvester Buma-Stemra aan de lijn gehad en die vertrouwde mij toe dat -door ‘natuurlijk verloop’- het electoraat in heel gelovig Brabant verder is teruggelopen tot 2.185 dakloze zielen. Uw vermoeden dat de 20 geëvacueerden het restant van het Volkelse electoraat betreft, kan dus zeer wel juist zijn. Van de zijde van de hofhouding van Wim Kardinaal Eijk werd slechts een messive ontvangen die inhoudelijk (naar analogie van het CDA) van alles en niets kan betekenen.

Reageer
gravatar

Dat er slechts zo weinig inwoners van Volkel tijdelijk ge-evacueerd hoefden te worden, toont aan dat de wapens in feite al meermalen aan halfwaarde processen onderhevig waren. Zelfs nauwelijks meer geschikt om op de Tilburgse kermis nog wat knallend opzien te baren of een uit de hand gelopen kroegruzie mee te beslechten. De regering van de USA heeft dat ingezien en alsnog $ 1.500.000.000,- ter beschikking gesteld om het wapenarsenaal in Volkel weer op niveau te brengen. PM Rutte heeft hiervoor zijn regressief recès onderbroken om via minister John Kerry zijn dank aan het Amerikaanse volk over te brengen. Diederik en Delilah Samson hebben bloemen gestuurd. En Volkel is weer opgestoten in de vaart der volkeren.

Reageer
gravatar

Ik heb wel een idee, maar ik wil het graag netjes houden; het is per slot De Speld, nietwaar.

gravatar

Niet te zeker zijn, meneer! Er zijn theorieën dat de effecten van een atoomexplosie gemeentelijke herindelingen ongedaan kunnen maken!

gravatar

Heer Van Keeten, die theorieën berusten niet op goed onderzoek. Dubbelblind en placebogecontroleerd, dat zijn de steekwoorden.

gravatar

Let op vooral bij het maken van een langere reactie.

De kans is groot dat het programma tijdens het schrijven van uw reactie verwijdert door terugzetten van de bladzijde.

De reactie in opbouw terugzetten is, zoals voorheen NIET meer mogelijk.

Reageer
gravatar

Aanpassen lukt nog steeds niet. Dus geef ik een belangrijke correctie vanwege de leesbaarheid maar via een reactie:

De kans is groot dat het programma tijdens het schrijven van uw reactie “terugbladert”, waardoor uw tekst in opbouw compleet verdwijnt.

Terugzetten met de knop voor pagina vooruit gaan, is sinds de laatste onderhoudsbeurt onder NIET meer mogelijk.

gravatar

Kweenie hoor, maar als ik naar de garage ga, of onderhoud pleeg aan de Solex, is het wél de bedoeling dat alles weer zonder haperen gesmeerd loopt ….

Die ICT zit toch ook vol verrassingen.

gravatar

Uiteraard, en daarom doet hij het nog prima naar behoren en tevredenheid, beste Bralhuysen.

Geen upgrades, maar bij tijd en wijle ontkolen – defragmenteren zeg maar, dat is het wel.

gravatar

Jeettje, uw verhaal roept weer warme herinneringen op. Wat was de tijd toch mooi en onbezorgd toen Neerland’s wegen bevolkt werden met sympathieke gorilla’s op Solexjes!

gravatar

Ah, vandaar dat een aantal van mijn reacties spoorloos verdwenen waren op het moment dat ik ze postte… Dank voor de tip! Hopelijk wordt dit spoedig rechtgezet…

gravatar

Inderdaad wordt hier weer (ik mag wel zeggen ten overvloede) gedemonstreerd dat niet iedere verandering vooruitgang betekent (in de praktijk van de ICT meestal achteruitgang)
Teston of iets (naar behoren) werkt voor het op de markt te gooien zou al een hele verbetering opleveren.
Overigens, elders al eerder gevraagd:
kan s.v.p. het kadertje met laatste reacties weer in beeld komen? Vind ik een stuk handiger dan dat gehannes met email.

gravatar

Tja, het wordt onderhand een heksentoer om nog iets geplaatst te krijgen. Na drie mislukte pogingen gaat een voorgenomen reactie vallen in de categorie: “Laat maar”.

gravatar

Heer Spaland, het is dan slechts te hopen dat degene die de site deskundig heeft …. lelijk woord … , niet in dienst treedt bij de Belastingdienst.

Stelt u zich voor het aantal niet ingezonden aangiftes vanwege het ‘laat maar’ effect.
Profijtelijk, dat wel: het is een manier om het begrotingstekort om te buigen.

gravatar

Heer Spaland, het is dan sl*echts te hopen dat degene die de site deskundig heeft …. lelijk woord … , niet in dienst treedt bij de Belastingdienst.

Stelt u zich voor het aantal niet ingezonden aangiftes vanwege het ‘laat maar’ effect.
Profijtelijk, dat wel: het is een manier om het begrotingstekort om te buigen.

[merkwaardig toch: er rijden karretjes op Mars, maar hier staat of valt een reactie vanwege het al of niet ontbreken van een *]

gravatar

Daar zegt u me wat, Heer Jeettje. De Belastingdienst heeft het begrotingstekort al omgebogen voor een bedragje van 1000 euro per Nederlander. Na het zuur kwam niet het zoet, maar Mark “Howdy” Rutte, financieel rekenmeester te Den Haag die anderen adviseert die nieuwe auto te kopen en zelf contrair aan het eigen advies nog een jaartje doorrijdt in zijn 14 jaar oude vierwieler.
Wellicht zouden we dat karretje kunnen afschieten naar Mars.

gravatar

Henk van Mathenesse Spaland,

Als je op jouw avatar klikt, zie je dat jouw gebruikersnaam toch echt ‘Henk van Mathenesse Spaland’ is. Het komt mij voor dat deze naam uniek is in het bestand nl.Wordpress.org. Uniciteit is voorwaarde daarin. Dat is beslist niet het geval met Henk of Nerd en onvermoed zelfs Verwijzer.

Reageer
gravatar

Heer Nerd, als u op mijn avatar klikt en dan op “View Complete Profile” dan kunt u naar beneden scrollen. Dan ziet u de link waarin de langere geheime inlognaam is opgenomen die dus niet geheim is. Daarbinnen heb ik dus weer het profiel “Henk van Mathenesse Spaland” aangemaakt.

gravatar

U bezorgt mij raadselen Heer Spaland: als ik op uw avatar klik, zie ik nog steeds de langere naam. Bij Oma Spaland valt er niks te klikken: die blijft geheim kennelijk?
Fremde Sache, maar met oma’s weet men nooit zeker welke stamboom zij beklommen hebben..

Overigens blijkt met de nieuwe opzet ook een nieuw blik reactanten te zijn opengetrokken waarvan er velen nog bijgeschoold moeten worden in de Leer van de Satiristiek.
Dat kunnen mooie tijden worden.

gravatar

Jawel, Heer Jeettje. Ik merk aan alle reacties dat mijn uitleg niet duidelijk schijnt te zijn. Ach ja, praten over zaken waar ik geen verstand van heb… tijdens mijn werkzame leven kwam ik er ook altijd goed mee weg. Omdat men geen jota begreep van wat ik bedoelde, ondervond ik nooit onoverkomelijke tegenspraak. Dat waren nog eens tijden!

Toch is het heel simpel. Bij inloggen op de site van avatar heb ik de hele lange naam die niemand weet. Dan kan men één, maar ook meerdere mailadressen toevoegen met bij elk adres een ander plaatje. En bij ieder plaatje kan weer een andere naam worden toegevoegd.

Tja, wat oma betreft werkt het allemaal wat anders. Ik heb u al eens verteld dat oma heel oud is, van voor de Franse revolutie. Ja, zelfs van voor de Solex. Al die nieuwe toepassingen zoals klikken met de muis is bij haar geen eer aan te behalen. Over wat zij zoal beklommen heeft lopen in de famielje de wildste verhalen, maar dit terzijde.

gravatar

Henk, wat je verklapt over je werkzame leven is niet onopgemerkt gebleven doch een bron van inspiratie voor sommigen, zoals Joop Visser. Prachtig lied en heel herkenbaar me dunkt!!

gravatar

Maar Annie toch. Joop Visser zit er helemaal naast. Gelukkig ben ik véél dieper gezonken. Het is veel erger dan je denkt.

gravatar

Beste heer Henk van M.Spaland, het kan altijd erger; natuurlijk. Toch was het een inspiratiebron zoals u kon horen (daarom ook Jan, geen Henk om herkenning te voorkomen ook al ontbreekt er nog het e.e.a.)
De waarheid, de hele waarheid en niets dan de waarheid zou ongeloofwaardig overkomen, zeg nou zelf..

gravatar

Denk dat ze dit soort fratsen beter kunnen wegbezuinigen. Dat scheelt boze foontjes, vreemde wolkvorming en ander ongemak.
Bedoel dit soort ouderwetse kernwapens kunnen best verkocht worden in Verweggistan e.o. Dat is zoals vanouds goed voor de economie en dan hebben ze daar ook iets om mee op te scheppen. Omdat ze verouderd zijn, vormen ze geen serieuze bedreigING voor ons, dus ik zie geen morele bezwaren om in partijpolitieke termen te spreken.

Reageer
gravatar

En dat is nu juist het grote misverstand, geachte heer Jooker. In Verweggistan is er inderdaad een probleem met verouderde pollepels en opscheplepels. Maar ik durf er 10 euro op in te zetten dat opscheppen heel lastig gaat met kernwapens. Het is zelfs nooit getest!

gravatar

Tja, dat krijg er nou van als je een Sjekladebol iets te lang op een BBQ laat liggen. De famielje Paulussen zit dus kennelijk in Volkel op de camping!

Reageer
gravatar

Min of meer gecontroleerd dan toch. Er zit geen blad meer aan die bomen zo te zien. Is er wellicht niet een of ander Amsterdams clubje, bijvoorbeeld verenigd in een stichting, die een paar op sterven na dode kastanjebomen zou willen adopteren?

Reageer
gravatar

He, als dat nou even eerder was gecommuniceerd had de gemeente Nijmegen ze misschien kunnen overnemen, ter vervanging van het wegbezuinigde Vierdaagsevuurwerk.
Had een positieve uitstraling voor de inwoners van de stad gehad.

Reageer
gravatar

Flinke teleurstelling

– Avatar alleen mogelijk met codenaam van Worldpress
– Wijzigen niet mogelijk
– Verwijderen nog steeds niet mogelijk
– ‘Recente reacties’ verdwenen (E-mail bij reacties is een vervelende optie)
– ‘Meest gelezen e.d.’ verdwenen

en als slag op de vuurpijl:

– w*t en sl*cht worden nog steeds geblokkeerd
– ongewenst berichten zijn nog steeds mogelijk

Reageer
gravatar

Dit bedoel ik met: “Avatar alleen mogelijk met codenaam van Worldpress.”
Nu gebruik ik mijn code naam “nerd456” (“nerd” was bezet) en dan mag mijn plaatje wel. Zo gaat de lol er toch wel gauw voor een groot deel vanaf.

gravatar

Bij het klikken op de avatar verschijnt een grote afbeelding en dat was nou net niet mijn bedoeling. De plaatjes zijn bedoeld als een soort “pasfoto”en niet als schilderij. (Dat kan bovendien stuiten op auteursrechtelijke problemen.)

Ik ben bang dat zulks ook van andere reageerders kan gelden.

Waarom moet het naamveld niet voor een leuke toepasselijke naam, maar voor een toegangscode worden gebruikt? Een code is toch in principe geheim!

gravatar

Dank voor de melding, er moeten nog wat zaken aangepast worden. We nemen het mee.

gravatar

Heer Nerd,

Uw inlognaam is dus Nerd456. Aangezien dit geheim is, zullen we het daarover niet al te uitgebreid hebben. Wat betreft Nerd456 doen we er dus het zwijgen toe.

Als u eenmaal met uw geheime inlognaam – die niemand weet – bent ingelogd, kunt u een plaatje kiezen met een bijbehorende naam. In plaats van Nerd 456 – een naam die niemand weet – zou u dan bijvoorbeeld “Nerd” kunnen kiezen.

Tenminste: zo werkt het bij mij wel. Bij mij is de inlognaam namelijk anders dan de naam die u te lezen krijgt.

Maar attentie: ik probeer nu iets uit te leggen over zaken waar ik geen verstand van heb. Dus als u van mijn uitleg geen bal begrijpt: welnu, ik óók niet.

gravatar

Heer Spaland die avatar is en blijft een vreemde zaak het heeft mij tijden gekost om het voor elkaar te krijgen en ik wilde nerd456 gebruiken maar bovendien geheim dus die zal ik dan ook maar niet noemen maar de 600 andere namen waren ook bezet. I(k ben er nog steeds niet achter waarom een naam die bezet was uiteindelijk wel het gewenste resultaat heeft opgeleverd maar het tot ontploffing brengen van kernkoppen is gemakkelijker dan je avatar voor elkaar krijgen.
Verwijderen heeft de ene keer wel succes en de andere keer weer niet.
@ hoofdreacteur welke grappenmaker heeft de outlook gewijzigd?
Ik ben er niet blij mee

gravatar

Er moeten nog wat dingen aangepast worden sprak hij…..
De optie roll back zou eventueel misschien overwogen kunnen worden?

Het is maar een idee. Waarmee een zeker aantal lezertjes tevreden zou zijn. Behalve Bant Luttelgeest, maar ach .. Bant Luttelgeest ..

gravatar

Heer Jeetje je vraagt je af waarom die atoomkoppen niet in Bant Luttelgeest tot ontploffing zijn gebracht. Dan gebeurt daar ook nog eens wat.

gravatar

Hey Henk, hij zegt toch dat het geheim is? En dan ga jij zijn geheime naam Nerd456 herhalen, dan kan Nerd456 zomaar opgepikt worden door Google of eventuele geheime diensten (zoals AIVD, Mossad, CIA, die overigens ook geheim dienen te blijven). En zo kan Nerd456 in gevaar worden gebracht en dat willen wij Nerd456 niet aandoen. Dus noem Nerd456 niet meer en vanaf nu noemen wij hem niet langer Nerd456 maar gewoon Nerd, in plaats van Nerd456 dus. Sorry, Nerd.

gravatar

Zijn de resultaten ook op voorhand beschikbaar?

gravatar

slecht gefotoshopped. er staat ook niks van op youtube ofzo. en anders dan zouden ze dit zeker nooit doen. dit is echt slecht.

Reageer
gravatar

Hey, nu u het zegt, Michi! Wacht even, dit zet wel de betrouwbaarheid van deze gerespecteerde nieuwsbron op het spel. Zou dit nu allemaal niet waar zijn op deze website? Ik voel me bedrogen en stap naar de rechter!

gravatar

Dat is een sterk staaltje argumentatie, maar er de slogan van De Speld is ‘Uw vaste prik voor betrouwbaar nieuws’, dus het is betrouwbaar.

gravatar

Wat eeuwig zonde, voor een paar miljard hadden we ze kunnen verkopen aan Iran, hadden we die hele bezuinigingsronde niet nodig gehad.
Duidelijk weer een gevalletje van het ene ministerie dat niet weet wat een ander ministerie doet.
Misschien is het toch een goed idee om één groot maxisterie op te richten zodat dit soort zaken in de toekomst kunnen worden gecoördineerd cq voorkomen…

Reageer
gravatar

Beste neokolonist,

Dat maxisterie was ook mijn idee. Samen met Diederik Samsom, mijn vriend van de neoliberale linkse kerk, had ik dat al bekokstoofd. Hahahahaha Maar het mocht van de tegenpartijen, alsmede van onze partijgenoten die uit de overheidsruif wilden mee kunnen eten.

Hij zou staatssecretaris van het maxisterie worden en ik natuurlijk de eerste minister. Hahahaha, voel u de dubbelzinnigheid: “eerste minister van het Maxisterie.” Hahahaha, goed van mij, niet? Hahahahahahahaha

gravatar

Helemaal mee eens, we hadden misschien winst kunnen maken. Ik weet dat Iran ze dolgraag had willen hebben. Bovendien hebben ze altijd binnen gestaan en nog nooit gebruikt. (wellicht nog originele verpakking + handleiding?). Of op zijn minst op Marktplaats toch..

gravatar

Hier is duidelijk een misverstand. Ik wil er dit over zeggen:

Het knopje werd door mij ingedrukt, maar over het algemeen gebeurt sinds mijn vertrek uit de politiek alles in Nederland zó langzaam dat ik ruim tijd dacht te hebben om één en ander voor het voetlicht te brengen.

Ditmaal gebeurde het echter wèl een keer snel. Een openbaring! Maar ik was er dus wel degelijk bij. Ik drukte de knoppen, streelde een paar billen, schreef een publicatieen stuurde die op naar De Speld.

Met de groeten van Ria!

Reageer
gravatar

Van harte bedankt. Wat er ook gebeurt of niet gebeurt, we zullen altijd voor de veiligheid van onze reizigers zorgen door op een aantal trajecten niet te rijden, en het aantal treinen op andere trajecten te minderen.
Rotterdamse blinden krijgen van ons nog een extra addertje onder het gras gestoken.

gravatar

Beste NS, afgelopen week was mijn trein 18 minuten te laat. Ik bedacht me en stapte van de rails af. Nog dank daarvoor, het leven straalt me weer toe!

gravatar

Had onze luchtmacht – we hebben toch nog wel één F-16 over, hoop ik? – er niet mee kunnen oefenen op een of ander land..?

Reageer
gravatar

Excuses, dutchcrusader, alleen F1’s tot en met F12’s hebben zich beweert. Behalve de F1 en de F4 (oude stijl) zijn ze echter ook deze nogal overbodig.

gravatar

Voor de ontploffing is gekozen voor dit exacte moment vanwege de gunstige wind. De fallout verplaatst zich in noordoostelijke richting en zal alleen het dunbevolkte en achtergestelde Achterhoek bereiken (en Duitsland)

Reageer
gravatar

Dan heb je het bericht niet goed gelezen, het was juist ooste wind, dus het hele handeltje gaar richting randstad, dit om de overbevolking ladaar te bestreiden.

gravatar

Ze geven zulk mooi licht, ik denk dat ik ze maar in de tuin ophang. Kan die saaie witte verlichting ook eens weg. Als ze nou een beetje goed doorstraald zijn blijven ze misschien wel goed tot de Kerst. Zal ook wel leuk staan in de kerstboom.

gravatar

Tot vanochtend 6 uur had dat nog enig nut; nu niet meer helaas. Ik zit nu met een natte handdoek over mijn hoofd, dat schijnt nog het beste te beschermen. Wel volhouden! Niet over een jaar denken mwah, die doek kan nu wel af…. de ramen kunnen weer open, ik ga eens een boodschapje doen. Maar hee, je krijgt er wel een mooi leven voor terug!

gravatar

het is toch outfal ipv fallout?,typisch Hollands foutje,hebben wij geen last van hier rond Volkel

gravatar

Een aluhoedje, natuurlijk!!! Alleen uitverkocht hier in de wijde omgeving en al zoekende beviel de natte, koele handdoek me steeds beter! De doomsday-preppers mét aluhoedjes liepen te zweten als otters in de sauna.
Dat noem ik geen leven meer…

gravatar

Hé, Lubbers is plots uit de tekst verdwenen. Hij zou toch meer onthullingen doen? Stond ie te dichtbij de knal?

Reageer
gravatar

Tegen de algemene aanname over de lange termijn werking van radioactieve straling is de halveringstijd van sommige – waaronder erg schadelijke – stoffen vrij kort.

gravatar

Hier is duidelijk een misverstand. Ik wil er dit over zeggen:

Het knopje werd door mij ingedrukt, maar over het algemeen gebeurt sinds mijn vertrek uit de politiek alles in Nederland zó langzaam dat ik ruim tijd dacht te hebben om één en ander voor het voetlicht te brengen.

Ditmaal gebeurde het echter wèl een keer snel. Een openbaring! Maar ik was er dus wel degelijk bij. Ik drukte de knoppen, streelde een paar billen, schreef een publicatie

Met de groeten van Ria!

gravatar

Ai, jammer, dat ik niet op het knopje mocht drukken. Het geeft zo´n lekker gevoel, lijkt me.

Reageer
gravatar

Stoplicht op rood, stoplicht op groen, in Volkel zijn alle babies groen.