Commissariaat voor de Media: VARA te nauwe banden met VARA-gids

‘Sterke twijfels over onafhankelijkheid’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tevens zijn er waarschijnlijk banden tussen de Speld en de update en software maffia waardoor er steeds weer andere (onhandige maar anderen beweren juist snellere) vormgeving van de site komt waardoor er weer mee reacties niet doorkomen waardoor er weer een nieuwe vormgeving tegenaan wordt gegooid waardoor er weer.. en zo de vicieuze Speldcirkel. Nergens meer prikkend maar geheel ongevaarlijk mee met de tijdsgeest. Zucht. Ach, de Speld en nostalgie zijn beiden niet meer wat het geweest is. 😉

Reageer
gravatar

Hm, het lijkt nu een veiligheidsspeld te worden: reageren op het nieuwste “kort” item kan al niet meer.
Als de nerd niet even van zijn strand cq, terras cq pizzareces terugkomt om het te fatsoeneren, lijkt het net een echte krant geworden.
Kun je net zo goed in de Vk ofzo reageren: dat kan de bedoeling toch niet zijn?

gravatar

Dan zult u de uitzondering zijn die de regel bevestigt.

Verbetering ten opzichte van wat? Het navigeren gaat lastiger, in het editveld loopt e.e.a. nog doorelkaar, bij mij is het laden een stuk langzamer, er zit een enorm stuk wit boven het begin van het artikel, men kan niet in één oogopslag zien wie waar op heeft gereageerd; die ‘twitterkolom’ is weg, de lay out is rommelig, de koptekstjes met een speld ervoor- kort nieuws, de speld kiest- staan gecentreerd (het grote euvel van amateurs: die centreren alles als was het een folder van een shoarmatent); kortom redelijk onoverzichtelijk.
Neem dan een voorbeeld aan Trouw online: die hebben die witkeuze consequent doorgevoerd.

Kijk, het kan aan mijn computer liggen, maar ik ga niet elke keer als een format verandert een nieuwe kopen, Mark Rutte ten spijt, omdat iemand weer iets meent te moeten veranderen. Zonder nog even af te checken wáár zijn publiek behoefte aan heeft.
Is het goed recht van de eigenaar, dat veranderen, moet ook vooral zo blijven, maar het is ieders anders goed recht daar wat van te vinden.

Misschien dat ze in Bant Luttelgeest daar anders over denken en te lijmen zijn met een ander lettertype, ik niet.

gravatar

Maar toch een enkel voordeel: de Achterlijke Algerijn is helemaal de weg kwijt, de Trollende Trol heb ik al even niet meer gezien. Enneh… verder niks. O ja, geen leningen meer aangeboden gekregen van die aardige John Nigeria.
Ik vind het ook 3x niks, geen disclaimer meer met alle gevolgen vandien, commentaar posten gaat ook niet van een leien dakje, enfin zie Jeettje.

Ik verdenk de ICTers die dit bedacht hebben van overmatig cannabisgebruik, vloeibare sjekladebollen als koud water naar binnen klokken, (ook comazuipen genoemd) vervolgens op de been blijven door met de neus in wit poeder te hangen. Dan krijg je dat.

@Bant Luttelgeest: sinds de Speld Luttelgeest op de kaart heeft gezet met die geitjes kan de Speld jou niet meer prikken hè? Ik zal daar nog eens roadkill neergooien en dan zorgen dat het woord Luttelgeest niet door de ballotagecomissie van de Speld komt, hoe je het ook spelt, asterix of niet, dat zal ze leren daar in Luttelgeest, Bant!!

gravatar

Misschien voor alle zekerheid ook maar contact opnemen met zijn/haar zorgverzekeraar, het schijnt nogal besmettelijk te zijn en ik weet niet of hij/zij is ingeënt en zo ja of deze nog niet uitgewerkt is.

gravatar

@ jeetje, dat is wel een verdomd handige manier om nieuwe talen te leren. Als ik dat eerder geweten had, had ik een stokbroodje gekocht voor mijn examen Frans

gravatar

@ Frits: Fijn dat nog even te lezen voor ik richting Denemarken/Zweden ga.. 🙁 van de Scandinavische kookprogramma’s word ik zonder ondertiteling niet veel wijzer… kijk dit fragment Masterchef Scandinavie:

http://youtu.be/nw-z_FAyIVc

En is het nou Smörrebröd of Smørrebrød.. ach, ben toch allergisch voor vis en zeeinsekten, het enige wat ze op en in hun brood doen.
Ik schiet wel een bok, al zo vaak gedaan.. en anders een Ikea, de Björnbammetjes bevatten uitsluitend 100% rendiervlees (en een beetje eland).
Net als de 100% rund (en een beetje paard) in de Nederlandse Zweedse gehaktballetjes van Ikea, tevens bekend van de platgereden parkeerwachten, bommelddingen en kippen-knakworst.

gravatar

Jeettje!! Ik ben geen muylijk mens maar ik vrees dat er een tas o nee hutkoffer vol hagelslag en pindakaas mee moet, al vind ik dat ook smerig. Zoete/kleffe troep op je smorrebrodje bah!
Deense blauwe kaas mss?
Nou ja alles is nog onzeker; met een beetje pech gaat het voorlopig helemaal niet door! (sprak zij klagend en zeurderig)
Kreeg net een pesterig smsje van het schip, ze liggen bij een mini-eiland te bbq-en,menu: zelfgevangen paard- met vuur van- wagen, de paardenwagenmeneer of menner(??) is al op en afgekloven, zeilen maakt hongerig!

gravatar

Ik voel helemaal met je mee Annie. Zelf kan ik ook niks eten wat onder water zwemt, erop is geen probleem: eenden, ganzen, konijnen whatever.

Zelf ging ik, voor een nieuw onbekend land, altijd eerst eten in een restaurantje met de plaatselijke keuken hier in Nederland: weet je tenminste wat je te wachten staat, wat je moet mijden en wat je beslist mee moet nemen.

Maar hoezo gaat het niet door misschien? Zijn het mooi weerzeilers, Nee toch?

gravatar

@Jeettje: Goed plan, van dat eten oefenen alhier, tnx voor de tip!
Scheelt een hoop genant gevraag/traumahelicopter of zeemansgraf(V)

Nee, allesbehalve mooiweerzeilers, kapitein die dit seizoen zou varen ligt in ziekenhuis, geopereerd en wel, huidige kapitein moet eigenlijk weg en dreigt de reis te verzetten naar augustus/sept. tenzij hij niet heeeeel snel een reserve-kapitein vind. Schijnt niet mee te vallen. Ik hou eenieder op de hoogte; dat eten kan ik dan ondertussen uitgebreid testen. Ook gedaan met Japans eten = heerlijk ook zonder vis.
*wil meteen Japans eten*
Nou nog naar Japan, ooit. Hoewel… om daar nou te gaan zeilen… kweenie!!

gravatar

Yep, Japans. Weet ik alles van -eh, dat ‘t lekker is- vroeger vaak bij De Tijger gegeten in de Prinsestraat. Kwamen de boys van de Golden Earring ook vaak.

Maarre, tripje Japan is prijzig en Japan zelf ook. Bovendien is de smaak toch iets aangepast aan het Westen hier. Ik heb ooit eens in Brussel in een Japans eethuisje gegeten en dat was puur Japans, met een kok die leek op een boeddhistische monnik – heel erg zen.
Het eten was onherkenbaar wat normaal hier geserveerd wordt, en ik kreeg nog het verkeerde gerecht ook: iets vissigs.

Afijn, ik die japanse serveerster in een mix van gebrekkig Engels, Frans en Nederlands de bedoeling uitgelegd -iets anders verstond ze niet- en toen hebben we de kok een ruim halfuur niet gezien: die had zich opgesloten in de keuken vanwege gezichtsverlies.
Gelukkig geen harakiri want drie kwartier later kwam dan toch het gerecht door, en het was erg goed te eten, maar toch een heel andere smaak dan verwacht.
Ook ooit gebeurd in Brussel bij een Madagasks restaurant: heel andere smaakbeleving, waanzinnig lekker.

Hoop voor je dat het toch ship ahoy wordt, anders misschien een tripje met een veerpontje, ergens?

gravatar

@Jeettje: Frits heeft wel e.e.a. losgemaakt met zijn one-liner!!

Ik zou je graag Oku in Den Haag aanraden, ook wat meer ‘echt’ Japans, heerlijk maarrrr ze zijn ermee gestopt vorig jaar.. Ik snap wat je bedoelt met die kok 🙂 gelukkig was het geen somber type anders was het linke soep geweest met al die scherpe messen..
Geen Tijger meer in de Prinsestraat volgens mij, wel een Sumo, Noh en een Oni (ff snel gespiekt hoor, ik dacht hoe heet die zaak tegenwoordig, zitten er 3..) Madagasks lijkt me wel leuk om te proberen, geen idee wat daar op de kaart staat dus redenen genoeg om te gaan proeven.

Ik hoop ook op een paar weekjes Oostzee op een mooie 2 mast klipper uit 1910, één van de grootste uit Nederland. 30 meter lang, echt heel mooi.
Mocht er een kapitein onder de lezers zijn die werk zoekt: Skylge.nl ff tsjekken aub.. De vacatures staan op de site, toe nou mensen!!!
Help Annie het schip op!
Anders: veerpontje ja…

gravatar

Wilma Landkroon!! What’s in a name… schattig hoor, en nog erger: ik heb -geïnspireerd door Wilma- ooit een klomp met een zeiltje gemaakt. Hij zonk meteen, als een baksteen haha, en paps boos want klomp kwijt. Ik ook, op Wilma met haar ideeën, wel het eerste zeilmeisje ooit! Respect daarvoor!!

gravatar

Hè, da’s nou jammer. Ik ben stuurlui, en mijn bevoegdheid strekt zich alleen maar uit tot aan wal staan.
Anders graag tot wederdienst bereid.