Avondetappe begint half uur later

Hoofdgast Kenny van Hummel niet op tijd binnen


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dus als de avondetappe een half later begint en een half uur eerder ophoudt, dan (mag ik dat zeggen, ja dat mag ik zeggen) hoeft mevrouw van Dreutelen uit Tiel niet meer ‘s avonds te kijken !

gravatar

Mijn waarde vriend De Hoogmoed en ik (Mart’s andere twee fans dus) tekenen bezwaar aan tegen deze dollencensuur! Wat blijft er over van sport op TV zonder de prominent pruttelende babbelaar?

gravatar

Idd DeHummel is een duidelijke outsider!

gravatar

Toch, mag ik dit zeggen? Ja, ik mag dit zeggen, zou deze aankondiging pas echt verassen als good old Mart (“die dus nog dommer kan zijn dan hij eruit ziet” -en dat mag ik zeker zeggen-) Smeets eindelijk de boel niet meer ja, presenteerde is teveel gezegd, niet meer egoteerde?? (Om een kwaliteitszine als de Speld maar eens te mogen citeren.)

Reageer