Obama verwerpt aanstaande EU-verklaring over afluisterschandaal

‘Gezamenlijke verklaring van morgen bezijden de waarheid’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Margootje, er worden alleen maar berichten uitgefilterd waarin dingen staan als: terrorist, terrorisme, Chávez, raket, oppositie, belastingaanslag, democratie, kippenren, straalvliegtuig, chopper, vrijheid, Pinokkio, Pechthold, banaan en schillenboer. Berichtjes zoals dit, opruiende krantjes zoals de Speld. Pikvogel en tol!

gravatar

En geen enkele Nederlander ook, alleen de Friezen zelf. Blijft het in ieder geval een stuk geheimer.

gravatar

Nu dan toch een doordenkertje: Verstaat een dove Fries, Fries???

Ze verstaan het zelf geneens, vandaar dat ze daar in dat noorden zo zwijgzaam zijn!

gravatar

Dan gaat Foppe de Haan ons afluisteren. Maar het is wel een idee. Bonifatius probeerde de Friezen Latijn te laten praten, en dat is ‘m duur komen te staan. Alleen wordt het Fries veel te Nederlands. Ik ben overgestapt op het Oerfries, zoals je het alleen nog vindt in het Oera Linda Boek.

http://www.oeralindaboek.nl/boek/index.html

Daar hebben ze vast niet van terug.

gravatar

De EU is verdeeld in landen die verdeeld zijn, en landen die één lijn trekken. De verdeelde landen zijn in de meerderheid, en hebben nu unaniem de hele EU tot verdeeld gebied verklaard.

De landen die één lijn trekken, hebben hierop verdeeld gereageerd: sommige landen, zoals Nederland en Finland, vinden dat ze zich moeten schikken naar de verdeelde meerderheid, om één groot, verdeeld front te vormen. Duitsland weigert toe te geven. Bondskanselier Merkel zei het zo: al zullen wij het enige land zijn dat niet verdeeld reageert, we zullen niet wijken.

gravatar

Spioneren zegt iets over degenen die het doen (zoals de waard is vertrouwt zijn gasten). Obama zegt dat er niets verontrustends aan de gang is, omdat deze praktijken van alle tijden zijn en iedereen dat doet. Dus beslist niet kwalijk! Als dat zo is laten we dan openlijk elkaar in de gaten houden! Scheelt veel energie, tijd en geld. Het lijkt me ook een prachtige manier van bezuinigen in deze economische crisis.

Reageer
gravatar

Het aantal werkeloze spionnen en handarbeiders voor het fabriceren van camera’s, microfoons etc. zal gigantisch oplopen. Dit soort bezuiningen heeft een grote economische impact.

gravatar

We moeten die NSA gewoon suf gaan lullen met oeverloos geouwehoer. En Obama erbij. Bijvoorbeeld 381 nieuwe commissies oprichten, en dan een overkoepelend orgaan van al die commissies, waarin ze overleggen waar hun plan van aanpak over moet gaan.

Ik heb m’n Gmail al zo ingesteld dat alle spam gelabeld wordt als ‘belangrijk’, en opgeslagen in de map Supergeheim. Zo hou ik dat tuig van de straat.

gravatar

Van der Kuil, waarom meteen vervallen in politics as usual?