Minister Blok biedt excuses aan voor feodaal stelsel

Blok: ‘Sorry voor het feodaal stelsel’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Absoluut niet! Laat Paulus nu eindelijk maar eens zijn excuses aan ons allen maken! Hij roept maar wat en als er aan hem gevraagd wordt wat de bedoeling van zijn oraties is, is de vogel gevlogen!

gravatar

Meneer Holmes,

Dat lijkt mij onwaarschijnlijk, gezien het aantal beschikbare aftandse fietsen met rolondersteuning in Hillegersberg.

Het zijn er overigens inmiddels vier en allemaal in het geniep.

gravatar

Sorry jochie, maar je bent wéér verkeerd: als jij met je eigen naam spot mag een ander dat ook, lijkt mij. Omdat je hem kennelijk zelf niet serieus neemt.

Ik pas mij, als beschaafd persoon, gewoon aan aan het gezelschap; noblesse oblige en dat soort dingen.
Dat wil nog niet zeggen dat ik het leuk vind: altijd zielig te zien hoe sommige mensen de worsteling des levens niet geheel onbeschadigd doorstaan.

Dus nu ben je Des Hertogenboschkabouter?
Weet de Hertog daarvan? Vindt hij het goed? Of vinden we je straks terug als wegwijzer op een ANWB paddestoel?

gravatar

Hoi Paulus, 24 over zes was Ikke, en ik stel het niet op prijs als je met mijn naam spot door mij Bokito te noemen. Bovendien is die positie reeds vergeven aan een Rotterdammer.

gravatar

Ach Ikke, om de één of andere reden -vraag me niet welke- is Paulus nogal gepreoccupeerd met mijn persoon.

Maar hij is wat verward de laatste tijd: zijn naam verandert voortdurend, alsof Justitie hem op de hielen zit.
Dan is-ie weer geen kabouter, dan weer wel; geen peil op te trekken. Zou me niks verbazen als die snorrebaard vals zou zijn:
http://tinyurl.com/pof34ub

gravatar

Dag Kees,

Fijn dat je inziet dat geen kiesrecht voor vrouwen en handelingsonbekwaamheid van vrouwen foute beslissingen waren van de toenmalige overheid. En goed dat er daarna overheden kwamen die dat hersteld hebben!!

PS Wat heb je gedaan in de keuken?

@extreemhoogbegaafd: Ben ik met je eens. Vroeger had men nog wel eens de visie om belangrijke maatschappelijke veranderingen in te voeren. Dat mis ik nu ook wel.

gravatar

Beste Aletta, ik weet precies wat Kees in de keuken uitspookt, maar mijn reputatie én de kiesheid voor jongere lezertjes verbied mij dat te vertellen,
Dhr. Viesman kan dat beter.

Een van die zaken van vroeger, toen niet alles beter was maar wel veel (deed men ook nog wel eens aan bronvermelding), die niet beter waren was het krijgen van de AOW van de vrouw pas als haar man gepensioneerd werd, ook al was die vrouw ouder.

Kees wil graag die afhankelijkheidsrelatie terug uiteraard: als je zelf niet kunt koken zul je iemand moeten omkopen het voor je te doen en sokken stoppen is geen mannenwerk.

Kom er maar in heer Viesman!

gravatar

Bestaat Stef Blok misschien uit de restanten van het over de schutting gegooide Vlaams Blok?

gravatar

Dat we dit nog mee mogen maken. De officiële hoofdouwehoer van de vvd heeft spijt! Wat een inzicht. En nu doorpakken Stef, want nivelleren is een feest!

Reageer
gravatar

In je haast om te trollen schrijf je je naam ook nog fout, Piggelmee eehhh…. sorry; meneer Den Boschkabouter.
Word je nou ook nog boos op jezelf?

Want als anderen dat doen heeft De Speld extra serverruimte nodig.

gravatar

We gaan nog even door, het is een leuk spelletje. Willem Alexander biedt excuses aan voor terechtstelling Van Oldebarneveldt. “Ze hadden dat zoń oude man niet mogen aandoen, hij had toch niet lang meer geleefd.”

Reageer
gravatar

En de “sorry” uit Mongolië, waar blijft die? Beetje de wereld veroveren enzo… We hadden er zelf misschien niet zo’n last van, maar báng dat we waren!

Reageer
gravatar

Vast een vergissing om hiervoor exuses aan te bieden. Er zijn juist veel aanwijzingen dat het feodaal stelsel opnieuw wordt ingevoerd.

Reageer
gravatar

Het feodaal stelsel gaat met zijn tijd mee.
Het media tussenhandel monopolie is de digitale snelweg opgegaan om het in een digitaal modderspoor te veranderen. Bij het een na het ander tolpoortje van het media tussenhandel kartel mag u het slijk der aarde ophoesten voor embed belasting, thuiskopie heffing en naburige rechten.
U zou het wel eens in uw hoofd kunnen halen om zonder dubbel te betalen, uw muziek op uw smartphone te willen zetten.
Oh ja, hierover nog wel even een extra gratis 21% BTW aftikken natuurlijk, bij wijze van toegift.

gravatar

Tevens zou ik graag uit Rome excuses willen voor de inval van de Romeinen in ons destijds al zeer beschaafde landje! En dan Nijmegen Noviomagum noemen, en dat wij zo dus de taal van de bezetter dienden te spreken: driewerf schande!! Over de brug met die hersteldukaten!!

Reageer
gravatar

Wat zijn dit nou voor watjes? Alleen ten tijde van de Tiende Penning heeft dit volk gereageerd als een vent. Kunnen we het nog?

Reageer
gravatar

Ha! ook iemand die het merkt. Ik verwonder me al sinds tijden, Suus, dat men toen vanwege de invoering van 10% belasting de barricaden opging en de onderdrukker de wacht aanzegde: rumoer, tumult en reuring alom.
Kortelings is de BTW naar 21% gegaan, meer dan het dubbele, en dan denk je: nu zal het wel toch … .
Maar nee hoor.

Overigens wel fijn die excuses, maar nu ook m’n geld terug én een compensatieregeling. En smartengeld.

gravatar

Ja, maar toen ging het om geld…

gravatar

O en wat dacht u van het Palingoproer dan?
Wel graag volledig zijn.
Over de rest van het klootjesvolk heeft Armand zijn mening al gegeven. De Nederlander is een meelzak je kunt er op blijven slaan hij gaat toch nooit staan.
De Nederlander is een meelzak die niet reageert want dat is verkeerd
en bovendien hebben ze ‘m dat nooit geleerd.

gravatar

Grieken bieden excuses aan voor de democratie?

Reageer
gravatar

Natuurlijk meent hij dat niet: de VVD-lobby zou het liefst zo snel mogelijk terug naar de tijd dat de plaatselijke Baron van Hier tot Gunder nog eigenhandig, met een zweep, de feodale slaven tot hogere graan-, aardappel- en genotmiddelenproductie aanzette en van alle proletarische huwelijken de eerste nacht met de bruid kreeg. Breek mij de bek niet open. Maar onbetwist de grootste, nog levende, feodaal loepzuivere icoon is Hans Wiegel. Niet een rekkelijke maar een precieze usurpator. Soli Hans Gloria; hij oversteeg zijn rolmodel en leermeester Harm van Riel met glans en verve en met kop en schouders in vermogensvormende commissariaten, invloedrijke netwerken en boven de Balkenende-norm gehonoreerde (semi)-overheidsfuncties. Voor alle nieuwe lichtingen VVD-bamboucheurs: Hans is dé man, die alles kan.