Laatste deelnemer Wimbledon uitgeschakeld

Toernooi eindigt in anticlimax


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nee helaas. Alleen de deelnemers die zelf hebben opgegeven maken nog kans op de titel. Zij zijn immers niet uitgeschakeld!

gravatar

En als we de niet-deelnemers nu eens beschouwen als deelnemers die hebben opgegeven voor ze zich opgaven?

gravatar

Mijn innige deelneming. Ondanks het tragisch verlies, dient vermeld te zijn, dat het onvermijdelijk was vanaf het moment, dat de Franse sport Engels werd. Du moment dat het Franse ‘tennis’ werd verbasterd tot het Engelse “tennis’ was er niet langer sprake van het tegenhouden met behulp van een netje, doch van het hardhandig wegmeppen met een racket. Jammer, maar klaarblijkelijk niet tegen te houden.

gravatar

Tennis is niet Frans maar Egyptisch hetgeen blijkt uit “Asterix en het 1ste legioen.”.

gravatar

De niet-deelnemers die hebben verzuimd op te geven, kunnen via de reservelijst een poging wagen alsnog op te geven. Doen zij dit niet bestaat een reëel risico dat zij alsnog deelnemer worden. De organisatie heeft al aangekondigd dat zulks onreglementair is, om verdere onrust voor te zijn.

gravatar


ZEER ACTUEEL NIEUWS
Even tussendoor vanwege de urgentie

Oudste inwoner van ons land overleden

Mevrouw Jansen-de Wit (117), bekend als de oudste inwoner van ons land, heeft ons hedenmiddag voorgoed verlaten. Ze is heengegaan.

We zullen het voortaan zonder oudste Nederlander moeten stellen.

Reageer
gravatar

Niet erg Anne-Miek,

Het is bij sportverslaggeving een vaste gewoonte om de sport niet te vermelden. Menigmaal weet ik aan het eind van een artikel over een sporter nog niet welke sport hij of zij beoefend.

gravatar

@Plien • 1 juli 2013, 21:41
Welke spord iemant beoefend is nied relevand. Of iemant loopd, zwemd of voetbald, hed is een pod nad, zelfs als hij/zij tennisd.

gravatar

Deetje Tee,

Mag ik jou erop wijzen, dat jij de letters d en te door elkaar hebt gehaald. Als je de volgende keer weer een reactie schrijft, beter opletten.