Leo Beenhakker nieuwe hoofdredacteur Opzij

 ‘Na Trinidad & Tobago een logische stap’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beenhakker voor opzij? prima!. Als Hedy d’ Ancona of een andere helleveeg hem toesnauwt:”Weg jij, hier zat ik!” Zegt hij heel rustig: “Daar zal ik nog eens over nadenken”. Onbetaalbaar.

Reageer
gravatar

De redactie laat onvermeld dat Leo Beenhakker nog een tijdje impresario is geweest van Manke Nelis, vedette van het 020-lied, beter bekend als de man met het anderhalve been. Nelis hield tijdens optredens zichzelf in evenwicht middels een snaarinstrument (een contrabas, meen ik) In de vroege fase van zijn carrière was dat nog een pirate-look, mét pegleg en ooglap). Beenhakker heeft dit multi-talent bevrijd van alle toeters en bellen en hem een gewilde gast op alle bruiloften en partijen gemaakt.

Reageer
gravatar

Vrouwen met een pakje shag onder hun oksels, logische keus!

Reageer
gravatar

Als ik jou zo hoor, ben ik blij dat ik mij destijds niet rustig heb teruggetrokken in een tabakszaak.

gravatar

Herinnert u zich de levensgrote reclameboodschap van Cruijff – ooit een notoire kettingroker – die een pakje Roxy sigaretten in een baan om de aarde trapt? Neem hier een kijkje. O pardon, ik bedoel natuurlijk hier.

gravatar

Hier lees ik dat Leo onverwachts een stap opzij heeft gezet zonder dat hij dat eerst aan mij heeft voorgelegd. Das nie logisch!

Reageer
gravatar

Hihi. Lange Leo werd hij vroeger onder de douche genoemd. Zouwe ze daar bij Opzij Leo in de douche opzoeken? Met die feministische meetlat? Hihihihihihi

Reageer
gravatar

En ook Johan Cruijf is gevraagd, maar ze snapten hem niet toen hij zij “je ken niet opzij van de redactie gaan staan als je de nieuwe voorman bent, da’s logisch”

gravatar

Leo Beenhakker kan zijn ervaring als manager om Manke Nelis de hoge noten te laten halen, inzetten om de redactie van Opzij te leren gelijktijdig twee ballen hoog te houden.