cc Daveness_98

Brute straatroof in Almere loopt met sisser af

Fonteinkruidstraat onbeschadigd teruggevonden in Heerhugowaard 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja, dat is het probleem; waar moet je met die rommel blijven? Loopt het een beetje verkeerd, blijkt het straks een buitenwijk van Den Bosch te zijn.

En dat wil ik Paulus Den Boschkabouter ook weer niet aandoen.
Nog afgezien van het feit dat het een negatieve weerslag zou kunnen hebben op de kwaliteit van de specialité van bakker De Groot.

gravatar

Straatrovertjes,

Tjonge, jonge, jonge, wat zijn jullie toch dom. Jullie hebben een complete straat geroofd. En waarom? Omdat jullie niet hebben opgelet op school!

Luister nou eens goed naar iemand die het kan w*ten: Straatroven is iemand op straat beroven!

Doe je werk over en probeer dat dit keer eens correct te doen!

Reageer
gravatar

Bovenmeester,

Hoe moet mijn papa de persoon die vannacht een struik uit onze tuin heeft geroofd, noemen? Een struikrover of een tuinrover?

gravatar

Arrogante mijnheer Den Oetelaer,

Laat die straatrovertjes gewoon hun gang gaan, want ze doen goed werk. Immers, pas als u het zelf heeft meegemaakt, kunt u w*ten wat het echt betekent om verlost te worden van portemonnee, horloge, pinpas, waardigheid en gevoel van veiligheid.

gravatar

Postduif,

Een zakkenroller is geen witteboordencrimineel, dus kan hij niet bij een wasserij werkzaam zijn.
Een witteboordencrimineel wordt overigens ook wel zakkenvuller genoemd.

gravatar

Men wilde de Fonteinkruidstraat eerst in Zaandam dumpen, maar kwam tot de ontdekking dat daar al een Fonteinkruidweg was. Daar dit tot teveel verwarring zou leiden in een woonwijk waar het gemiddelde IQ niet al te hoog is, heeft men de geroofde straat maar in Heerhugowaard gedumpt.

Reageer
gravatar

We wilden eigenlijk de straat aan de hoogste bieder verkopen maar de kopers waren per ongeluk naar Almere gekomen. We hadden geen zin de straat weer terug te brengen en zijn nu in overleg om de straat naar neutraal terrein te brengen.
Even off topic, hoe verwijder, verander of roteer ik mijn foto?

Reageer
gravatar

Mijn vermoeden is dat een bende dieven de weg aan de straatstenen niet kwijt konden en daarom het maar achter hun pad laten liggen. De drempel maakte snel vervoer zeer lastig. Verder maak ik me zeer zorgen over de mensen die nu, mede dankzij het ontbreken van het omleidingsbord, nu verdwaald in Almere ronddwalen.

Reageer
gravatar

Maak je geen zorgen, ze dwalen in Heerhugowaard rond, dat is weliswaar geen pretje, maar toch tien keer beter dan in Almere.

gravatar

Toch blijf ik het knap vinden, er stond weliswaar geen politie in de straat en het is weliswaar mijn woonplaats, om zomaar een hele straat enkele tientallen kilometers te verplaatsen is een hele prestatie. Dat niemand deze overvliegende straat bij de politie heeft gemeld in de tussenliggende gemeenten, is werkelijk zeer bijzonder en getuigd dan ook van echt vakwerk.

Reageer
gravatar

Hoezeer De Speld ook bekend mag staan als betrouwbare nieuwsbron, dit bericht lijkt mij erg ongeloofwaardig. ALS er al sprake van is, dat een straat uit almere in Heerhugowaard is aangetroffen, zal er zeker geen sprake zijn van straatroof. Heerhugowaard, dat is Westfriesland! Onder de rook van het stoere Alkmaar, alwaar destijds De Victorie begon…. u meent toch niet dat men zich daar ertoe zou verlagen iets uit dat almere te willen hebben? Nee, waarschijnlijker is dat de Fonteinkruidstraat een wanhopige, moedige, doch vergeefse poging heeft gedaan dat almere te ontvlieden.
Diefstal van een almeerder straat, tssss….. Het moet niet gakker worden!

Reageer
gravatar

Naast oppositionele Nederlanders zijn er ook hele straten die nog niet doods in Almere willen worden gezien. Tja, voortschrijdende verstedelijking en eenvormigheid wordt niet door alle dorpelingen gewaardeerd. Het gerucht gaat dat Westfriezen die ‘verstadsen’ door hun families als Fremdkörper worden afgestoten. (Bus: qua idioom, accent, hersencellen en synapsen is er geen verschil, maar HHWaarders zijn -geografisch- géén Westfriezen, HHW ligt niet binnen de Westfriese Omringdijk)

gravatar

Wat u gebromd wordt, Heer Bøs; dit moet een oefening zijn voor iets groters. Iets uit Almere stelen, dat doet men net zo min als vuilniszakken uit de Kliko jatten.

Ik zal het Buurtcomité hier ter plaatse op het hart drukken vigilantes ook ‘s nachts te laten patrouilleren: niet dat de Kleiweg nu zo mooi is, maar als doorgaande route kent hij zijn nut, zeker nu het Rozenlaanviaduct eruit ligt.
Nee, niet gestolen; wordt opgeknapt. Misschien wachten ze daar wel op: dat het ding klaar is. Moet zeker weer een zompige sloot ergens in zuid-Noordholland mee overspannen worden?

gravatar

Korte tijd aan het Lathyrusplein gewoond, pal naast de Allanbrug (Rozenlaanviaduct). Het Rozenlaankwartier zal er sterk op vooruitgaan als er geen doorgaand verkeer(lawaai en CO2-uistoot) meer is. Maar nu? Hulpdiensten over de Kleiweg? Kan men dan de wettelijk voorgeschreven aanrijtijden nog wel handhaven? Hadden we niet de last van extra-bezuinigingen te torsen, zo zou onze genie wellicht nog een brug hebben kunnen slaan, nu geen deuk in een pakje boter meer. Een geschikte dumpplaats voor de Almeerse Fonteinkruidstraat ware wellicht de Spaanse Polder, wier troosteloosheid slechts wordt overtroffen door de Grachtengordelroos in 020.

gravatar

Een kritische noot van een ooggetuige: de getoonde HEMA is zeer beslist niet die in het Heerhugowaardse winkelcentrum Middenwaard. Uitgeweken naar Broek op Langedijk of Sint Pancras op Zolder wellicht?

Reageer