Jeroen Krabbé betuigt medeleven aan familie Soprano

‘Die familie heeft het ook niet makkelijk’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nou nee Ben, hij heeft zichzelf inmiddels als oorlogsslachtoffer en zondagsschilder ontdekt en heeft dat ook uitgedragen aan iedere interviewer die zich kandidaat stelde of deze zomer nog zal stellen.

Reageer
gravatar

Nee, Quinten, je doet Jeroen tekort; de man heeft zijn hoogtijdagen beleefd als Soldaat van Oranje. Er is zelfs door Joop v.d. E. een musical naar hem vernoemd. En nu is het even eb; een sabattical als het ware. Hij neemt nog wel lucratieve schilderklussen aan van vermogende lieden die dwepen met Jan des Bouvrie en ook wel eens iets van kleur in hun doodswitte, kubistische huiskamer willen. Je kunt van Jeroen zeggen wat je wil, maar hij loopt niet te koop met zijn nevenactiviteiten als winterschilder bij Bram Moszkowicz.

gravatar

Jeroen weet wat het is om dood te zijn, sinds er geen Russische spionnen meer voorkomen in Amerikaanse speelfilms is hij professioneel doodverklaard.

Reageer
gravatar

Nou kan Frits Barend niet achterblijven.

Reageer
gravatar

Zal me dus niks verbazen als La Streisand binnenkort ook het Amstelhotel voor de Nieuwe Oosterbegraafplaats verruilt. Al wens ik haar nog een lang en gelukkig leven

Reageer
gravatar

Leg anders de grap even uit..