Kim Jong-un schittert in azurietkleurig legerpak van ecokatoen

‘De geborduurde details maken weer het verschil’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb gehoord dat Kim Jong-un een IQ van 195 heeft.
En dat in Noord-Korea sinds kort een een dobbelsteen 4 vlakken en 24 ogen heeft, het rijtje 1 1 2 3 5 met 7 moet worden afgemaakt.
Na 4, 9, 16 komt 21.

Reageer
gravatar

Er had door de moderedactie best iets meer aandacht mogen worden besteed aan de schitterende robe van Un Jong Ding, met die beeldige garnituur die zo harmonisch kleurt bij het ingetogen XL deux-pièces van Kim Jung Un. De coiffure van mevrouw werd verzorgd door make-up artiest en dameskapper Leco Zadelmaker en die van meneer door Wan Hung Lo; Eerste Schapenscheerder in de orde van Lenin, van de Volksrepubliek Noord Korea.

Reageer
gravatar

Gewone burgers met zo’n blote kontenhoofd is het ten strengste verboden hun hoed buitenshuis af te doen. Erfelijke presidenten van feodale staten mogen ook werkelijk van alles, ronduit ergerlijk dat onverhulde staatsexhibitionisme. Gelukkig is er nog Un-Jong-Ding (bedankt voor de voorzet Laxman) naast hem geposteerd om de aandacht af te leiden.

Reageer
gravatar

Als ik een vrouw was (en was ik het maar!) zou ik oh zo graag met deze Kim Jong trouwen. Zie zijn nauwelijks verhulde mannelijkheid, op de achtergrond zingen duizenden zebravinkjes hem toe en zijn vrouw heeft een polshorloge! In zijn elegante hoed zitten drie konijnen en een hamster en in Pyong Yang hoor je altijd gezang en wordt het nooit winter.

Reageer
gravatar

Zie eens hoe de grote leider door de stevige grip van deze vrouw onder controle wordt gehouden! Stiekem hebben zelfs in Noord-Korea de vrouwen het voor het zeggen.

Reageer
gravatar

Zouden ze het doen, zouden ze het doen?
Dat was voor iedereen de vraag.
Blijft het bij een zoen, blijft het bij een zoen?
Of geeft ie haar de volle laag?

Reageer
gravatar

En dan ook nog die hoed! Wat een hipster, die gaat de parka met gevechtspet nog eens geheel van het politieke toneel verdringen daaro!

Reageer