Mark Zuckerberg: “Schandalig dat Obama toegang heeft tot mijn persoonlijke gegevens”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja omdat die een Jood is en omdat die mensen niet op een fatsoenlijke manier met geld kunnen omgaan. Pak je koopt iets van een Hollander. Daar betaal je dik de prijs voor maar dan heb je ook iets. Hollanders zijn ook traceerbaar en blijven langere tijd op dezelfde plaats wonen. Heb eens een auto- ongeval met een Jood, je wéét niet wat je ziet. Ik heb dat wel een paar keer gewursst. Ze maken geharrewar en gedoe, soms voor 8€. Ik ben eens tien keren aan ene zijn deur moeten gaan bellen omdat hij MIJN spiegel kapotgereden had.
Die dacht dat ik het ging opgeven. Als ze briefjes laten zien moet je wegwezen! En dan durven ze ZEUREN als het mis gaat.

Reageer
gravatar

Op het begin mocht je gratis naar Youtube kijken. Bvb Tol Hansse is al jaren dood. Waarom moet ik nu reclame bekijken van koeken alvorens ik naar Tol kan kijken of luisteren? Ik denk niet dat’m dat leuk zou vinden.

Eerst maken ze iemand iets gewend en dan vragen ze er geld voor. Pushing noemen ze dat. Of ze creëren een probleem dat ZIJ natuurlijk gaan oplossen. Heb je Paris Jackson al eens goed bekeken??

Reageer
gravatar

Wij van de Geheime Dienst houden alles en iedereen in de gaten.

‘t Is voor uw eigen veiligheid, om u te beschermen tegen de terrorismes en kinderpornos.
Bovendien, u heeft toch niets te verbergen?…

Reageer