Krimping inflatie verder gestegen na daling overschotten

Langere afname nominale groei verwacht door stijging rente op kortlopende schulden


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste meneer van Bralhuysen, wij hebben thuis te maken met een bontgekleurde inflatie waarvoor wassen ín, dan wel mét Dreft, de aangewezen methode is. Gezien uw vakgebied lijkt wassen met Dreft- vloeibaar- donker in ieder geval af te raden daar het door u gewenste effect dan waarschijnlijk uitblijft. Overigens, mijn oom Willem ‘de Neus’ zegt dat als je probeert geld wit te wassen het oorspronkelijk ingebracht vermogen altijd krimpt!

gravatar

Terwijl je dit soort risico’s toch eenvoudig kunt mitigeren door casflowhedgederivaten op het primaire instrument af te sluiten en die geamortiseerd “available for sale” te activeren. Maar ja, de domheid regeert natuurlijk weer.

Of zitten jullie nou mijn beroepsgroep een beetje in het ootje te nemen?

Reageer
gravatar

De uitdaging zal zijn om de effectieve rente in balans te houden met de netto bestedingsindex zonder de ontwikkeling van de bestedingsreserve op middellange termijn uit het oog te verliezen

Reageer
gravatar

Absoluut, dan kun je door een verwachte bloei van de afname van de groei van tekorten met derivaten de balans rechttrekken door de verkoop af te trekken van de verliezen op de winstmarges!

gravatar

We worden zoals gebruikelijk weer bedrogen** waar we bij staan.

De grafiek is uiterst verraderlijk. Als we goed kijken zien wij op de linkeras – die bij de rode lijn voor krimping inflatie hoort – in geniepig kleine letters Mu staan. Zoals wij w*ten is dat de internationale afkorting voor miljoenste deel.

Met deze w*tenschap kunt u eenvoudig zelf de enig juiste conclusie trekken.

Voetnoot

* Elk bericht met een woord dat de opeenvolgende letters w e t, wordt door de strenge filter van De Speld geweigerd. Dit is ook het geval bij s l e c h t.
** Zie ook het bericht van mijn neef, vriend en collega Den Boschkabouter op >>3.

Reageer
gravatar

Ze mogen bij mij een maaltijd afhalen, waar je in 1 klap rijk van wordt. Dat werkt zo: je leeft na het opeten nog 4 dagen, dan ga je dood. Heb je spaargeld, bijv. € 4000, dan heb je per dag duizend euro te besteden. Voor mensen met maar 100 euro op de bank hebben we speciale gerechten, met wat meer chinese babymelkpoeder erin.

Zelf afhalen, en pas thuis opeten. Bij het loket vragen naar het rationeel brutaal product.

Reageer