Pauw & Witteman volgend seizoen zonder geluid

Bezuiniging moet Publieke Omroep 2 miljoen opleveren


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat een azijnzeikerds hier allemaal.

Is er eindelijk iets positiefs te melden over de uitzendingen van deze heren, dan is het nog steeds niet goed.

Als jullie eerst eens afwachten of dit een positief effect heeft. Dan mogen jullie daarna zeuren over de volgende stap (uitzending zonder beeld)

Reageer
gravatar

Moosje, het is welbekend dat het bedrijfsleven nooit iets gratis geeft. Als men al eens iets geeft, is het de geest en dan staan ineens weer honderden werknemers op straat. Hooguit gooit men wel eens een mager spierinkje uit om een vette kabeljauw te vangen. Je hebt helemaal gelijk met het aankaarten van die onzinnige onderbrekingen van dure reclameblokken door al zes keer herhaalde Amerikaanse mastodontische series en films die in de vorige eeuw hun première hadden en intussen ook al tig keer herhaald zijn. Helemaal gelijk, kleine krullebol. Zo jong nog en dan al zo’n scherpe observator; mark my words, dat wat nog wel eens wat met jou. Bank- of omroepdirecteur, praatshowhost, fractieleider, staatssecretaris, minister-president? Lijkt dat je wat? Meldt je dan gelijk aan bij de JOVD of AIVD.

Reageer
gravatar

Wij starten binnenkort op Nederland 3 een avondvullend programma met reclame voor voedingsmiddelen. Daarmee zijn we ‘de commerciëlen’ , alwaar de reclameblokken nog steeds hinderlijk onderbroken worden door eindeloze herhalingen van gedateerde televisieseries, mooi een paar stappen voor en het kost de belastingbetaler, omdat het bedrijfsleven betaalt, helemaal niets!

Reageer
gravatar

Op zich een goed plan. Edoch het zou wel toevoegende waarde kunnen opleveren als Pauw en ook die Witteman omgebouwd/ vervangen worden tot/door vrouwen. In verband met het liplezen. Nadeel is dat het weer meer geld kost.

Een creatievere oplossing lijkt een verrassende voice-over. Voorstel is dat mensen in kunnen bellen. Volledig random krijgen bellers om de beurt een minuut voice-over tijd. Maakt het programma opnieuw dynamisch!

En als ze verder willen gaan met censuur komen er balkjes over die bekkies in beeld.

Reageer
gravatar

Bekijk het positief; in plaats van doventolken is er nu werkgelegenheid voor liplezers die via facebook of een Twitter-app geluidloos het gesprokene kunnen weergeven. Een verder voordeel is dat nu alleen nog maar kijk- en geen luistergeld meer hoeft te worden betaald.

gravatar

Meestal kijk je toch naar dit programma om je eigen gelijk te bevestigen.
Zo weet ik van te voren dat als Emile Roemer komt, ik het in alles met hem eens ben. En komt er een VVD-er, dan weet ik dat ik een heerlijk avondje ergeren tegemoet kan zien.
Nu ik zelf kan bedenken wat er allemaal gezegd wordt, wordt dit alles alleen maar makkelijker.

Laatst bijvoorbeeld was een VVD-er het eens met een SP-er. Heel verwarrend allemaal. Dat zal nu niet meer voorkomen.

Reageer
gravatar

Ik vind dit plan ontluisterend.
Misschien ook een idee: talkshows zonder gasten. Scheelt in de kosten, en het ontslaat de presentatoren van de vervelende verplichting om aandacht te besteden aan iemand anders dan zichzelf!

Reageer
gravatar

Dus voortaan geluidloze Talking Heads? Hoe verzinnen ze het? Als volgende stap ook het loslaten van het beeld en vervangen door een ontspannend spelletje Pong via de afstandbesturing, met op de achtergrond relaxmuzak van Rita Reys en Pim Jacobs. Geen wekelijkse gesprekken meer met de (vice) ministerpresident of de minister van Financiën, geen reclameblokken meer. Heerlijk.

gravatar

Geachte Heer Jeettje: Muzikaal talent kan deze schaapjes niet ontzegd worden, ik heb gezien dat de lammetjes zich in de steek gelaten moeten voelen, andere dieren komen niet opdagen en de vogeltjes begrijpen ze niet, daar moet op gedronken worden.

gravatar

Tijdens het kijken naar tv zonder geluid kun je ook goed de radio aanzetten.

Of laten we verwachten dat de publieke omroep voor dezelfde hoeveelheid subsidie juist meer zintuigen prikkelt, met ambi-pur Publieke Omroep bijvoorbeeld.

Reageer
gravatar

En God zij dank ook zonder bewegende beelden!
Nu ontbreekt het nog, ja ik ben een idealist!, dat we tijdens P&W een leuk programma te zien krijgen, Comedy Capers in de 2e kamer bv. Of de geheime liefde van onze Grijns.

Reageer
gravatar

Of Pauw zonder Witteman. Weer een half miljoen verdient. @Tjille: Ik zie net eenzelfde reactie van u. De Speld is een beetje traag vandaag!

Reageer
gravatar

Ik zoek nog wel een baantje geluid….ik ben niet duur

Reageer