Nieuwste Samsung 3D-printer print lege A4’tjes

‘Nooit meer naar de winkel voor papier’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mooi bedacht, Afrader. Maar dat is een tijdrovend proces. En tijd is geld, en geld is er niet meer. Onze banken en overheden begrepen niet hoe relatief dat spul is, en nu is het dus op.

Maar genoeg geluld: met een 4D-printer print je alle 3D-printers en 3D-printer-printers die je maar wilt, en de benodigde tijd erbij. Ga dus achter je tekentafel zitten, en ontwerp er een. Ook dat kost wat tijd, maar daarna gaat alles in no time.

Reageer
gravatar

Professor, kunnen wij van Justitie er eentje bestellen, die de tijd uitprint dat mensen moeten zitten? Ik moet namelijk 847.671 miljard euro bezuinigen.

Ik wil er ook bewijsmateriaal mee kunnen printen als dat er niet is, motieven en plaatsen delict. Met zo’n printer zijn de mensen al mijn blunders snel vergeten.

gravatar

Ik zou met mijn 3d printer 3d printers gaan printen en die weer 3d printers laten printen enzovoort.
Net zo lang tot er genoeg printers zijn om ozon en ijs te laten printen om de verschillende tekorten op te vullen.

Reageer
gravatar

Kan deze ook origami printen? Dat zou ideaal zijn voor de wat minder handigen onder ons. Bij mij lijkt bijvoorbeeld de kraanvogel meer op een opgerolde slapende eend in de storm. Mijn lelie lijkt daar overigens ook op.

Reageer
gravatar

Als deze 3D technologie zich zo snel ontwikkeld dan zouden we ook binnenkort WC kunnen printen, of nog beter een WC rolhouder met ingebouwde WC papier printer kunnen verwachten zodat we als mannen niet meer de vernederden gang naar de winkel hoeven te maken.

Reageer
gravatar

Ik heb de D3 van Feijenoord geprint en verkocht aan een niet nader te noemen Engelse club waar Mourinho trainer wordt.

Reageer
gravatar

Ik heb de full version van deze uit taiwan, hier nog niet te koop.
Daar kan je met een optionele opzet trechter, (dus bespaart cardridges!)tuinafval in doen en dan print ie naast papier ook nog eens tuinmeubels.

Reageer
gravatar

Die cartridges kun je toch gewoon zelf printen? Ik snap het hele verdienmodel achter die 3D printers dan ook niet. Ik heb er eentje gekocht en die staat sindsdien 3D printers te printen. Het jongt maar aan. Over enkele maanden hoop ik met 10.000 3D printers een onbewoond eiland, klapperbomen, een aanlegsteiger, wat domme blonde bimbo’s en een zeiljacht te printen. Voor EUR 1.495,00 kan ik dan met pensioen.

gravatar

Mijn 3Dprinter gebruikt geen cartridges, ik hoef alleen aan de bovenkant wat papier toe te voegen en de lege A4tjes komen er aan de onderkant vanzelf uit!

gravatar

@ouwe hoer: maar waarom zou u muntgeld printen, terwijl een beetje 2D printer papiergeld kan maken? Vragen, vragen, vragen…

gravatar

Heel handig!

Een klein vraagje: kan het apparaat 280 grams gestreken houtvrij hoogglans papier in sepia in de formaten A3 tot A6 (het laatste formaat met klassieke kartelrand) produceren, dat geschikt is voor het afdrukken in minimaal 9600 dpi van oude foto’s van vroeger op mijn Canon iP 4700 fotoinktstraalprinter van nu voor een concurrerende prijs?

Reageer
gravatar

Geachte mevrouw de beroepsfotogravin…
Beste Paulien,

Onze printer kan de door u gevraagde producten probleemloos op de door u gegeven specificaties printen. En dat voor een (inclusief cartridges) uiterst concurrerende prijs! Alleen het stroomverbruik is nog, -hoe zullen we het zeggen?- met 5400 terawattuur (TWh) voor sommige klanten nog een -ietsiepietsie- probleem. Gelukkig kunnen -wij tegen eveneens scherpe prijs- de benodigde kerncentrales in uw tuintje plaatsen.

gravatar

Toch is dit een klassiek voorbeeld van driedimensionaal. De printer heeft immers hoogte, breedte én diepte.

Dat er in dat opzicht eigenlijk al tientallen jaren geen verandering is geweest, schijnt niemand te deren.

gravatar

Ge moet helemaal gene 3D-printer. De aloude fax volstaat. Daarmee faxen wij van Groen België al ruim 30 jaar ons oud papier naar de hergebruik.

Gelijk zo laat ge uw kringlooppapier rondfaxen, daarvoor behoeft ge enkel eenmalig een velleken aan te schaffen.

Ge begrijpt het al: dit gaat over 3D-faxen. Hiermee kan men ook reizen. Die hele Fyra, NMBS en NS kunnen ons dan ook de kloten kussen.