Cosmetisch chirurg geeft te hoge botox-doseringen toe

Slachtoffers vertrekken geen spier


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja… dit is een aanstormend bekend gezicht hoor.

Binnenkort te zien in de knotsgekke en hilarische comedy ‘In Den Olden Koeien Kat’ bij de AVRO op Nederland 2.

Boze tongen beweren dat dit de Aaf-killer van het jaar zal worden.

Met bekende Nederlanders, die nog nooit betrapt zijn op humor. Zoals Gerad Cox, Marilou van Steenis en Paul de Leeuw.

Reageer
gravatar

Slachtoffers kijken met verbazing terug op de behandeling, op het eerste gezicht leek het niet erg maar volgens hun familie is de verbazing tegenwoordig permanent van de gezichten af te lezen…
“Ooit sprak haar gezicht nog boekdelen, tegenwoordig kan ik niet eens meer een fasoenlijke zin aflezen” – aldus een gedupeerde echtgenoot

Reageer
gravatar

De censuur en de redactionele paranoia nemen met de dag toe. Twee eerdere pogingen werden resoluut geschrapt; de aanhouder wint, maar de energie en animo voor een inhoudelijke bijdrage nemen exponentieel af. Een gaaf voorbeeld van effectief redactioneel ontmoedigingsbeeld.

Reageer
gravatar

Ik mis in dit redactioneel matige afgewerkte artikel toch enkele essentiële gegevens. Zoals 1) wie is dan die cosmetisch chirurg die te hoge botox-levels toepast, 2)hoe hoog waren die in relatie tot natuurlijk gewicht en lichaamsvolume en 3)wie is het afasisch ogende meisje met de starre oogopslag en (chronisch?) verwijde pupillen dat zo haar best doet om op het Meisje Met De Parel te lijken? Mevrouw Van der Zwet, zegt u nu zelf, dit is zelfs op populair-wetenschappelijk niveau toch ook je reinste broddelwerk?

Reageer
gravatar

Kan het zijn dat er sprake is van een Binnenhofse Botox-epidemie? Traditioneel staat de kunst van het liegen -meer specifiek die van het ‘verkeerd voorlichten’- in dit Opvangcentrum voor Politiek Incapabelen al op een uitzonderlijk hoog peil. Nu echter zijn er binnen de Haagse dorpspolitiek al getalententeerden die onder het uiten van de grofste leugens het gezicht ‘strak in de plooi kunnen houden’, zelfs zonder ogenknipperen. O.a. de voorgeprogrammeerde mevrouw E. Schippers en de op afstand bestuurde vice-premier L. Asscher, blinken uit in een star-ontkennende presentatie van onweerlegbare feiten. Ben benieuwd of Asscher nog zichtbare emoties zal vertonen als de Vrijstaat Schilderswijk aanspraak maakt op de Oostelijke helft van regeringszetel Den Haag. Naar analogie van Jeruzalem.

Reageer
gravatar

Gelooft u mij, het is vele malen goedkoper een wasafdruk te gieten dan een origineel te balsemen. Ik moet echter toegeven dat bij sommige Bekende Nederlanders bij Mme Tussaud de kopie er soms beter uitziet dan het origineel. Maar waar praten we over, het is in feite toch allemaal een wassen neus?

gravatar

Het is niet zozeer beeldspraak; het geeft de werkelijke toestand weer. Een overdosis botox kan de verbinding tussen aangezichtszenuwen en het betreffende deel van de cortex verbreken. Meestal tjdelijk maar soms ook definitief. Ook kunnen de traanklieren worden stilgelegd, zodat iemand dierbaren kan verliezen zonder een spier te vertrekken of een traan te laten. Zulks wil nog wel eens op onbegrip stuiten in families die de Schumacher-bijsluiter niet hebben gelezen en die dus niet bekend zijn met de bijwerkingen van Botox. Familievetes en testamentaire fricties liggen dan ook voor de hand. Botox wordt ook gebruikt om mensen een mimisch emotieloze presentatie te schenken, denk hier aan bankiers en politici en rijksvoorlichters.

Reageer
gravatar

Dat is dan weer wel een vorm van beeldspraak Trendvolger. Het is u toch hopelijk bekend dat ook spierweefsel post mortem desintegreert, tenzij gebalsemd. Zo zien Lenin, Mao, Ho-Chi-Min en Kim Jung Il, er vele jaren na hun dood nog vrij strak uit, maar in hun geval is er wel iets meer nodig dan een hydraterende nachtcrême en een verzorgende UV-blokkerende dagcrême.

gravatar

Mijntje,

Voor een rimpelige nek kunt uzelf laten behandelen in onze gerenommeerde kliniek voor vergroting, verkleining en straktrekken van lichaamsdelen.

Wij zijn er trots op dat wij als enige in Nederland onder andere de nieuwste Amerikaanse methode Amerikaanse methode genaamd “skinning” mogen toepassen.

Het straktrekken van de nekplooi lijkt eenvoudig, maar is door de correctie die later bij de mond, de neus, de oren en de ogen moeten worden aangebracht toch best ingewikkeld.

In korte lijnen komt het er op neer dat wij de huid vanuit uw kruin strak te trekken tot de nekrimpels zijn verdwenen. De huidplooi die zo op uw hoofd ontstaat wordt bij het volgende consult verwijderd, maar dat kost wel wat extra.

Reageer
gravatar

Mijn vervelende broertje Paulusje immiteerde laatst die Belgische kwajongens in Eindhoven met mijn lievelingspop Baby Born. De poppenmaker gebruikte botox om het ingedeukte kopje te repareren. Nu ziet Baby Born er net zo uit als de pop op de foto.

Reageer
gravatar

Jazeker, Marijke Helwegen. En wel ná een totale remake/make-over (de z.g. rejuvenilatie), maar die oogjes hè, het zijn de oogjes waaraan men Marijke herkent. Marijke is overigens de enige B.N.-vrouw die van haar Monumentenzorg-status geen geheim maakt; het ziet er niet uit, maar ik koester deze vrouw om haar gevoel voor humor en (zelf)relativering.