Videla niet naar verjaardagfeestje Máxima

‘Aanwezigheid zou op weerstand kunnen stuiten’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zijn zo tragische en voortijdige heengaan doet mij denken aan het vrij succesvolle bandje waarin hij vroeger zong: Martha and the Videllas.
Moet nu echt alles voorbijgaan, kan zijn lijk niet gecloond worden, is hij niet meer te repareren?

Reageer
gravatar

Heer Viesman,

Goed voorbeeld van Máximum I doet dat href=”http://www.photosez.com/images/challenges/answers/2232/a98256afa3337db254a81ecd5e720b01_00000000-0000-0000-0000-000000000000/Le_plus_gros_penis_D_1280x3000.jpg” rel=”nofollow”>pootje van Videla volgen

gravatar

Moderator!!!!

Zat je weer te slapen.

Nog geen vijf minuten geleden liet u mijn zeer gezapige christelijke boodschap niet toe, maar u liet wel een bericht van Verwijzer door. Dat bericht bevat nota bene een meer dan schandelijke afbeelding van een ***. Ik heb de mijne er even naast gehouden, maar de afmeting is absurd.

Let er a.u.b. op dat de reageerders niet te veel overdrijven.

gravatar

Geachte Enig Echte Kamerdominee, wellicht is het een optie om de afbeelding te bekijken op een kleiner formaat scherm. Dan zou de afmeting van de afbeelding wat beter overeenkomen met de uwe.
Ik kan u hiervoor het schermpje van de gemiddelde smartphone aanbevelen. In het vervelende geval dat het nog steeds groter uitvalt kunt u op hetzelfde schermpje het internet raadplegen voor vergrotende middelen.
Of u kunt De Heere een verzoek doen via e-mail om een vervangend groter exemplaar.
Succes.

gravatar

Beste Kamerdominee, zoals afgesproken zitten we morgen vooraan naast elkaar in de kerk. Tot dan!

gravatar

Enig echte Kamerdominee, moet die reactie van u persé onder nummer 23? Alle mede-abonnees zouden nl wel eens kunnen denken dat ik uw opvattingen deel en zo.
Het is even wachten op nummertje 666 maar dan hebt u op deze chr.feestdag tenminste echt iets om uw scherpe domineetandjes of klauwtjes in te zetten.

gravatar

Videla wordt in het hiernamaals een paar dagen aan Margareth Tatcher blootgesteld en mag dan alsnog door naar de hemel, want God is goed. Men weet echter niet wat men met Thatcher aanmoet, zij is een miskraam van de schepping en wordt zelfs de duivel, die echt wel wat gewend is, teveel. Er valt geen land met haar te bezeilen, haar reïncarnatie in een nijlpaard wordt overwogen.

Reageer
gravatar

Ach ja, Heer Jeettje, onze Boschbouter blijft hangen in de ontkenningsfase. Men ziet dat ook wel bij alcoholisten; zelfs betrapt met de fles aan de mond is er nog steeds de ontkenning.

gravatar

Dat doet mij altijd weer denken aan die meesterlijke conference van Don Quishocking over het bezoek aan de echoput van koningin Wilhemina, Heer Spaland.

Zij kreeg een flauwte ter hoogte van het Boldootwinkeltje, en een van de dames uit dat winkeltje kwam aanhollen met een flesje reukwater en hield dat onder de neus.
Het eerste wat Wilhelmina zei toen zij bijkwam, was: “God, Hendrik, ben je er weer?”

gravatar

Ooit werd ook Hitler officieel doodverklaard. Officieuze bronnen rond Odessa melden dat hij in de vroege jaren zestig in alle rust in Zuid-Amerika is overleden onder dekking van authentiek Zuidamerikaanse dictators als o.a. Banzer en Stroessner. Een paar jaar geleden was er in Engeland een Argentijns tot ‘levenslang’ veroordeeld junta-lid (zijn naam is mij ontschoten) dat om “humane redenen zijn levenseinde mocht doorbrengen in zijn land”. Met veel gevoel voor theater werd hij -in rolstoel- het vliegtuig ingereden om in Buenos Aires kwiek lopend de vliegtuigtrap af te dalen en zich bij zijn oude Junta-makkers te voegen. Men was blijkbaar via Lourdes naar huis gevlogen.

Reageer
gravatar

Als De Speld de berichten verwijdert waarop ik reageer, dan lijkt het alsof ik als een soort psychiatrisch patiënt met mezelf aan het corresponderen ben.
Enne… Paulus… nu niet bijdehand gaan worden…

gravatar

Jeetje op 16a: excuus voor de incorrecte nationaliteitsaanduiding en dank voor de correctie. Overigens was het qua locatie, taal en ideologische verwantschap, para exemplo, niet erg ver uit de buurt. Ik onthoud mij in deze van verdere bezwaren jegens deze emerging markets, ik mag onze nationale handelsbelangen aldaar niet onnodig in gevaar brengen, dixit BuZa (en EZ).

gravatar

Het gestelde op # 16a is juist, zelfde gelaatsuitdrukking, snor, epauletten, verduisterde gemeenschapsgelden, terreur tegen tegenstanders en collaboratuur van leger en politie. Fysieke combinatie van Lombroso-type en The Boys from Brazil.

gravatar

Vanwaar nou al die consternatie? Vidéla is doodverklaard, maar is hij wel dood? Is er een objectieve patholoog-anatoom die Jorge’s dood heeft vastgesteld? Is de rigor mortis wel ingetreden? De pers heeft wel een hype, maar concreet bewijs ontbreekt. Ik houd Jorge Vidéla persoonlijk verantwoordelijk voor Oranje’s tweede mislukte WK-finale; zijn doodseskaders bedreigden Michels & Co. met de dood indien zij zouden winnen. Voor alle zekerheid is toen het arbitrale trio ook nog even apart genomen.

Reageer
gravatar

En alleen een hoogbegaafd iemand zou zoiets treffends kunnen zeggen!
En hij was meer dan een goede vriend, een goede huisvader, dierenvriend, kindervrind, beminnelijk tot op het laatst, speelde tot op hoge leeftijd als Sinterklaas. In de gevangenis werd hij op handen gedragen.
Hopelijk kan zijn mummie Máxima’s volgende verjaardag komen verblijden. RIP Vidello!

gravatar

Jullie denken dat ik dood ben? Ik ben met een UFO ontsnapt naar Mars. We wilden eerst met z’n allen naar Duitsland, maar daar bleek de orde nog steeds niet hersteld: democratie alom.
Lekker sfeertje hier trouwens. Binnenkort komt Kissinger hier ook wonen.

Reageer
gravatar

Zal ze geen traantje om laten.Haar kostje is toch gekocht.

Reageer
gravatar

Nou, zij hield toch erg veel van haar ‘comandante’ zo blijkt uit haar dagboeken over de jaren 1976-1981, (Maxi kon al vroeg schrijven), die onlangs door uitgeverij Privé zijn gepubliceerd. De boeken vertellen ook over haar interesses voor poppen, economie en buiten spelen en het martelen van gehaktballen.

gravatar

Onzin. Máxima strijdt voor onze vrijheid. Net zoals ik verliet ze haar rijke leventje om een ander volk te helpen. Je hebt Rags to Riches, zoals Evita, je hebt Riches to Rags, zoals ik, en je hebt Riches to Riches. En dat is Máxima. Videla is dood, leve de Videla! No Pasarán!

gravatar

Ondankbaar volkje die Argentijnen. Vergeet men nu zomaar dat Máxima met heel haar enthousiasme lid was van de Videla Jugend en later nog jaren actief was als erevoorzitster? Mag zij haar leider nu niet begraven? Wanneer eist ook zij de Malvinas (¡son argentinas!) eindelijk terug?

Reageer
gravatar

Ik had juist begrepen dat WimLex niet welkom was op de begrafenis/verdwijning van Videla en dat alleen zijn vrouw uitgenodigd is.

Reageer
gravatar

Hoezo? Feitelijk is Máxima helemaal geen kind van die oud-staatssecretaris, maar was zij een cadeautje aan haar adoptief-ouders. Zij was een van die gestolen kinderen van de gevangen genomen politiek tegenstanders van Videla. Dat verklaart ook haar sociale vaardigheden en morele kracht. (Van de genen uit haar adoptief-ouders had zij die nooit kunnen meekrijgen)

gravatar

Ik neem aan dat grl. Videla een staatsbegrafenis krijgt waarbij hij door de Argentijnse strijdkrachten ter hoogte van de Falkland Eilanden in de Atlantische Oceaan wordt gekieperd.

Reageer
gravatar

Van de geraniumbegieters en hemakousendragers natuurlijk, de dreutels. Ik zeg, Weekend met Bernie was enig, Weekend met Jorge kan alleen maar knallen!!!