Fietsersbond blij met nieuw logo Rijks Museum


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Toch typisch weer 020: plaatsen ze een afbeelding van een fietser in hun logo, is het een wielrenner die strak staat van de doping. Dan kan je als publiek-in-de-rij net zo goed naar het tweede-Coentunnel Museum gaan. De kans om daar platgereden te worden in de file is minder groot als onder het Rijks met die gedrogeerde wielrenners.

Reageer
gravatar

Heer Jeettje,

Ik vind dat Amanda wel degelijk gelijk heeft. De afgebeelde stoel is allerminst snobistisch. In alle buurthuizen, die moeten bezuinigen op meubilair, kunnen we ‘m zien staan rond goedkope formicatafeltjes.

gravatar

Ja, dat mag wel zo zijn Paulus, maar deze stoel is wel heel erg vintage design (desijn in 020’s) en dat is beslist niet goedkoop: alleen snobs kunnen zo’n afgeragde Mozes Knapstoel nog betalen.