Winnaar World Press Photo beschuldigd van photoshoppen

‘Linker feestmuts was eigenlijk paars’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Knoepert van een fout in het bericht. Het was de rechter feestmuts die geshopt is. Ik liep zelf mee. Op de foto zie je me niet, ik was net voorbijgelopen. Mijn man is niet zo handig met de camera, en daar hebben we zeker nog een gesprek over. Maar het was dus RECHTS en niet links. Voor de kijkers links dus. Nog zoiets wat mijn man niet helemaal begrijpt.

Reageer
gravatar

Lieve schat,

Ik denk dat je het miss hebt. Volgens mijn bescheiden mening lijkt die met die groene neus meer op Paulus Den Boschkabouter. De hamvraag is echter hoe hij tijdens carnaval in Wieërt is terechtgekomen. Zou hij teveel hebben gezopen en dientengevolge zijn verdwaald op de A2?

Zeg lekkere knul, heb jij zaterdagavond al iets?

gravatar

Lieve collega Paul Hansen,

Het is gewoon de kinnesinne van vele collegae die tegen jou geen schijn van kans hadden op het winnen van de zilveren camera. Niks van aantrekken, dat deed ik in 1932 – de eerste keer dat ik ‘m won – ook niet, toen ze mij er ten onrechte van beschuldigden, dat ik de foto geshopt zou hebben in een klein buurtwinkeltje in een obscure buitenwijk van Buenos Aires.

Reageer
gravatar

Als we foto goed bekijken, ik bedoel ECHT goed bekijken, is er niks mis mee behalve de tekst op het gele bord. Bij nauwkeurige beschouwing valt duidelijk zichtbaar op, dat een N en een E zijn weggeretoucheerd en een streepje is toegevoegd om het Wieërts (Weerts) te laten lijken.

Daar stond oorspronkelijk ‘BlikkenBende’!

“De BlikkenBende is een initiatief van Daltonschool Nicolaas in Doorn in samenwerking met een aantal maatschappelijk betrokken ouders/professionals. De BlikkenBende stelt zich tot doel een actieve bijdrage te leveren aan het versterken van het pedagogisch klimaat in Doorn, op de Utrechtse Heuvelrug, in Nederland. En daarmee een krachtige bijdrage te leveren aan een hernieuwde maatschappelijke ambitie in opvoeding en ontwikkelen van jongeren.”

Dat verklaart alles.

Reageer
gravatar

Zeg Conserven Paultje, als we goed op de foto kijken, en dan bedoel ik met de oogjes open, zien we jou daar ook staan in een dubieuze houding op de achtergrond! Hoe zit dat, Blikken Paulus?

gravatar

Er is hier een fatsoensnorm overschreden wat mij betreft. Carnaval is voor de meeste mensen een serieus probleem, en absoluut niet om te lachen.

Reageer