Leeftijd voor kopen melkpoeder naar 6 jaar en jonger

‘Bij twijfel wordt er legitimatie gevraagd’ 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Minstens zo erg als dat melkpoeder: ook waterpoeder is bijna niet meer te krijgen. Wordt ook allemaal opgekocht door Chinezen, die het water uit de kraan niet vertrouwen. Het Nederlandse water is het beste van de wereld, en door de 1 kind politiek wil elke ouder daar het zuiverste water om melkpoeder in op te lossen. Maar Zembla ontdekte dat partijleiders dat poeder gebruiken om mee te douchen, en dat de bevolking geen water heeft om het waterpoeder in op te lossen. Waarom stelt niemand hier kamervragen over?

Reageer
gravatar

In mijn stad is het echt erg. Sinds de afschaffing van de melkpoederpas is het een komen en gaan van poederrunners. Maaltijdbezorgers van de Chinees worden overvallen omdat jonge ouders denken dat hun kofferbak vol melkpoeder zit. In het wokcentrum sloeg de vlam helemaal in de pan, toen een zakje melkpoeder dat de kok als fooi had gekregen, scheurde.

Reageer
gravatar

Hiermee wordt helemaal voorbijgegaan aan het het feit dat het comazuipen door zuigelingen vooral plaatsvindt in de leeftijdsgroep van 0 tot 2 jaar.

Reageer
gravatar

Beste Koldel,

Zolang uw dochter een glanzende vacht en een natte neus heeft is er geen reden tot zorg. Mocht het schijtsel echter een vloeibare vorm aannemen dan dient rekening gehouden te worden met besmetting met het Parvo-virus en zult u uw dochter in moeten laten slapen.

gravatar

Rond mijn 6e jaar ga ik mijn melktanden wisselen.

Kan ik daar poedermelkprothesen voor krijgen van de ziektekosten verzekering??

Anders sta ik de rest van mijn leven met de mond vol melktanden.

En ik wil toch nog wel wat in de melk te brokkelen hebben.

Reageer
gravatar

Heer van Oldebarneveldt, Is het een idee uwen romp van een nieuw hoofd te voorzien? Informeert u daar eens naar..

gravatar

Waarschuwing voor drogisten en apothekers

De nieuwe pil van Drion bevat lactose, die gewonnen is uit Chinese melkpoeder. Die pil is derhalve ongeschikt voor mensen met lactose-intolerantie.

Deze pil is niet werkzaam bij mensen met melamine-tolerantie.

gravatar

Genuinely no matter if someone doesn’t know afterward its up to other visitors that they will help, so here it takes place.

Reageer
gravatar

Een harde leeftijdsgrens is een goede zaak. Het is duidelijk dat het ‘don’t ask don’t tell’ beleid ook bij melkpoeder op zijn retour is, daar kan je vergif op innemen.

Reageer
gravatar

Het hele geval berust op een misverstand. Er is vraag in China naar A-merkpoedels. Nou staan de Chinese havens vol met containers met de verkeerde levensmiddelen.

Reageer
gravatar

En om fraude te voorkomen moet eenieder die het kind vergezelt zich ook kunnen legitimeren én eveneens niet ouder zijn dan 6. Anders kunnen al die ouders stiekem dat kind voor hen laten kopen. De wereld op z’n kop, dat wil men toch niet laten gebeuren, wel?

Reageer
gravatar

Nog steeds complete idioterie! Een kind dat ouder dan 2 jaar is, zou al met z’n vieze tengels van de melkpoeder af moeten blijven…

Voor die diersoort hebben we vast voedsel uitgevonden.

Reageer
gravatar

Nou daar ben ik het helemaal mee eens Steef. Door die melkpoeder zit er nog geen haar op de kop van dat kind.