Patricia Paay en Jeroen Pauw hadden nooit seks

Statistici staan voor een raadsel


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Sluiten we dit item af met de constatering dat niet alles wat uit Rotterdam komt, naar goud blinkt. Goddank heeft Ivo O. als burgemeester(en mede-VVD’er n.b.) Cox verbannen naar de Zuidhollandse eilanden. Grosso modo kunnen we stellen dat Quasimodo Cox ooit als een kievitsei in een Rotterdams nest werd gedropt in plaats van in Overmaas en dat Patricia P. zich eeuwen geleden uit de sloppen van 010-West omhoog heeft geknokt (met of zonder glijmiddel) en als één van de Starsisters haar fiscale steentje heeft bijgedragen. Bandparodist Andreas K. (alias André van D.) heeft vrijwillig gekozen voor een levensavond in 020 als financieel onafhankelijk adept van Joop v.d. E. zoals Anita M. en Leen H. (alias Lee T.) dat geheel op eigen kracht en risico deden. In roemrijke voorgangers als o.a. Koos Speenhoff, Louis Davids, Lou Bandy en Willy Derby is voldoende tegenwicht aanwezig tegen eerdergenoemde culturele wildgroei. Soit.

Reageer
gravatar

Ik stel voor dit massaal te mailen naar “PEW” als “Dit is de Dag dat SPELD bekend maakt dat Jeroen Pauw en Patricia PAay nooit seks hebben gehad”.
Leren ze meteen dat internetpolls nooit werken…

Reageer
gravatar

Over Gerard Cox: mijn dierbare doch inmiddels ontvallen neef (God hebbe zijn ziel) kende hem uit de Rotterdamse Artiesten Club. Neef vertelde mij dat tijdens een jaarlijks uitje van deze club (dat keer met de Spido) hem de sterke neiging overviel, Cox overboord te gooien doch dat een geschikte molensteen niet binnen bereik lag. Men kan dus stellen dat Cox Overmaas of Bleskensgraafs geduld wordt, maar in 010 niet meer te handhaven is. Toch is -of was- hij vaste columnist bij de Oud Rotterdammer. Mogen wij het dit DOR- medium euvel duiden, deze afgeserveerde RET-er in haar kolommen gastvrijheid te bieden? Hoe ver moet of mag persvrijheid gaan?

Reageer
gravatar

Ah, dus toch. Een ook helaas overleden aangetrouwde neef vertelde me al zoiets over de nukken: hij woonde toen in Hoofdlaan, als buur.

En uit de biografie van Bob den Uyl, begreep ik dat Bob hem ooit een glas bier in het gelaat wierp – het bier dan. Bob was nogal direct in dat soort dingen.

Kunnen wij het de DOR kwalijk nemen? Nauwelijks, men heeft vulling nodig, en als RET-er geniet hij de faam die lezers trekt.

Hoewel het de lezers toch moet opvallen dat Cox wel erg vaak op kosten van anderen vakantie viert in verre buitenlanden waar de doorsnee pensionado niet aan toekomt.
Die leest de DOR op zijn volkstuintje of aan het strand van Oostvoorne.

gravatar

Tja, het heet niet voor niks Cox-halsen, niet waar? Jammer, dat zijn zwemles in de Maas, gehuld in betonnen bikini niet doorging. Overigens is de RET er sinds die man zijn faam aan dat bedrijf mocht verbinden er ook niet op vooruit gegaan. Waar het in vroeger tijden nog ‘Rot En Traag’ was, is het tegenwoordig toch vooral ‘Rampspoed, Ellende & Teleurstelling’.

gravatar

Als afronding van dit item mogen we stellen dat het fenomeen P. Paay tot aan haar 65e verhaardag een groots vertoon van Contemporain Vaderlandsch Kunnen zal zijn; van kunstig verzwaarde dijken boven de grote rivieren, van restaurantiekunst van oude gebouwen en panden. En een lopend exampel van een succesvolle (grond)stoffelijke mix:
de botox uit eigen laboratoria, de siliconen van Schumacher & Co. en het onaangelengde melkpoeder dat zovele Chineesjes het leven deed behouden. Paay is ons enige Industrieel Monument. Weliswaar heeft zij zich op latere leeftijd bekeerd tot 020, net zoals vele anderen (o.a. Andreas Kyvon uit de wijk Tussenpolders) maar dat verhindert niet dat zij hart, botox, siliconen en melkpoeder op de juiste -d.w.z. daartoe bestemde- plaatsen draagt. Proficiat Patries.

Reageer
gravatar

Wellicht, heer Jeettje; maar bidden wij gezamenlijk dat haar een interview met Henk van der Meyden van de “Showpagina van De Telegraaf” bespaard moge blijven. Voor Mathilde Willink liep dat intervieuw suïcidaal, dus vrij dodelijk, af. Mathilde zag -door het interview met deze verlichte geest- het licht én de leegheid van haar modellen-bestaan en maakte vrijwillig plaats voor Sylvia Willink die de erfenis van Herman surrealistisch doch dankbaar in ontvangst nam. De erfenis van Adam Curry gaat nu naar Micky Hoogendijk; óók een bekwáme, bij vriend en vijand gevreesde, courtisane. Zo liet zij de landelijk bekende 020-kunstschilder Rob Scholten been- en BMW-loos achter, na haar vertrek. Curry zij gewaarschuwd.

gravatar

Echt waar? Is het naar 020 geëmigreerd? Dus ook DAT is nog eens nep aan dat ding! Een beter bewijs dat het haar volstrekt ontbreekt aan verstandelijk vermogen is niet denkbaar. Als je toch geboren, getogen, opgegroeid en afgetuigd bent in Rotterdam, dan verlaag je jezelf toch zeker niet tot het bedenkelijk niveau van dat 020?

gravatar

U zegt het, dat lichthoofdige etcetera; kwade en wellicht beter ingelichte tongen beweren dat het iets met verdwenen verboden middelen en betaalachterstanden had te maken.
Inmiddels wel begrepen dat het akelige meisje Nanninga het vuurtje opstookte en ene De Mol een berufsverbot in heeft gesteld voor Patries.

Tja, de Telegraaf: fout vóór de oorlog, in de oorlog en nooit opgehouden fout te zijn ná de oorlog.
Er zal weer een oorlog nodig zijn om dit recht te trekken, vrees ik.

gravatar

Woont zij echt in die bende? Ik meende ergens toch hier in de buurt?
Maar het gebeurt, Heer Bøs, de zichzelf Rotterdams achtende Cox woont sinds jaar en dag in een boerengat aan de overzijde van de Maas.

Ongelooflijke zeur, deze figuur: ik heb hem jaren geleden eens gegispt vanwege een zeer uitermate tendentieuze column in de Oud-Rotterdammer: van linkse lul tot rechtse bal, was mijn conclusie. De linkerkant gebruikt om de zakken goed te vullen, en vervolgens Harry Menspraat uitslaan; enge gozert.

gravatar

Na veel tijd en energie een af- en uitgewogen bijdrage te hebben gestoken. knarst het te moeten ervaren dat er wederom censuur werd toegepast. Is er sprake van:
– een viraal geïntroduceerd algoritme
– a-selecte ruiming
– een falend computersysteem
– een redactionele afkeer van bepaalde respondenten
– een vroege incompetente uitzend- of vakantiekracht die het wiel nog moet uitvinden of
– gelijk het moederbedrijf De Telegraaf een verhoogde inzet op advertentie-inkomsten met daarbij
– een populariseringstendens met een redactionele voorkeur voor one-liners op basaal niveau, waardoor grotere grotere participatie, waardoor grotere lezersaantallen waardoor meer advertentie-inkomsten van omzetbeluste adverteerders?
Ja, roept u maar …!

Reageer
gravatar

Mijn reactie word niet geplaatst, hoe onschuldig ook dus weet ik nu de naam van de cabaretier! Echt noooooit achter hem gezocht. Alleen die gele zwembroeken al deden mij vermoeden dat hij weinig belangstelling voor dames had, jong en bekoorlijk of rijp als Limburgse kaas. Wat ben ik toch een slimpie soms! 🙂

Reageer
gravatar

Uw bijdrage getuigt van een handig talent onopvallend het mes aan twee kanten te laten snijden. Eigenlijk wilt u dat zij door een winst najagende Chinees naar diens land van herkomst wordt verscheept, waardoor wij er niet alleen mooi vanaf zijn, maar dat tevens aldaar zal blijken dat er niet alleen melamine, doch tevens siliconen inzitten. Aldus zal ook de Chinese vraag naar melkpoeder van Hollandsche winkelschappen in één klap reduceren tot aanvaardbare proporties. Intens gemeen en vreselijk handig. Ik zou het maar doen.

gravatar

Bij ons in de wijk is er ook niemand die ooit in Patricia Paay is klaargekomen, noch in haar beginjaren als vrouw, noch in de hedendaagse tijd. Helaas, voor sommigen tenminste, is necrofilie in Nederland verboden waardoor Patricia haar kansen om geneukt te worden voor altijd aan de wilgen heeft moeten hangen. Misschien kan zij in de sexshop een plestik troostpenis verwerven.

Reageer
gravatar

Toch storend dat mevrouw Paay weer met haar seksuele avonturen op de voorgrond treedt. Ik bedoel, zo’n intelligente dame als Patries heeft natuurlijk veel meer te vertellen. Mensen vergeten dat vaak.

Reageer
gravatar

U heeft helemaal gelijk, mevrouw Miep; gelukkig hebben veel mannen het artikel in de Playboy gelezen, want u weet: Playboy wordt gekocht vanwege de schitterende diepte-interviews.

gravatar

Hij kwam niet verder dan wat aayen. Jammer want ze wou best Patricia Pauw heten. Blijft een gek geval vooral als je weet dat Patricia graag nog een kind wil. Pietje Pauw had dan als kleuter alvast wat sidekicks kunnen plegen. Maar Jeroen was te trots, kon zijn liposuctie-aversie niet buitenspel plaatsen. Mogelik aast hij op Eva.

Reageer
gravatar

Dank voor deze reminder, Heer Jeettje. Het is duidelijk dat het begrip “talent” niet het meest kenmerkende is voor onze geachte BN-ers. Als ik de meest kenmerkende eigenschappen op een rijtje probeer te zetten, kom ik vroeg of laat voortdurend uit op “ordinair” als grootste gemene deler.

gravatar

Eerder dan gemene deler lijkt dat een bepalende voorwaarde te zijn, Heer Spaland.
Die gemene deler lijkt een voorliefde voor herenliefde te zijn, schijnt het. Een dodelijke cocktail, als u mij vraagt.

gravatar

Ik sta nu ook voor een raadsel, misschien kan Carrotte daar nog licht op laten schijnen: 2 reacties geweigerd door het systeem omdat ???
Heeft het iets met statistische frequenties te maken? Een valse standaarddeviatie? Een tombola?
Het maakt het het leven er niet gemakkelijker op.

Reageer
gravatar

Het moge duidelijk zijn, heer Jeettje dat uw aantallen overigens zeer lezenswaardige reacties ver boven het landelijk gemiddelde liggen. Daar kan geen statisticus tegen op. Blijkbaar heeft De Speld daarom een soort maximum-filter ingesteld.

gravatar

U legt de lat wel erg hoog, heer Jeettje. We hebben het natuurlijk wel over Nederland. En blijkbaar geven Pauw en Paay genoeg aanleiding om dit landje in beroering te brengen en daaraan gepaard allerlei min of meer ertoe doende reacties.

U vraagt naar het landelijk gemiddelde?
U krijgt het landelijk gemiddelde:

64 reacties op 16.785.457 inwoners geeft de factor 0,000003812824399121215

Vanwege uw aandeel van 12 reacties is uw factor 0,0000007149045748352279

U ziet het, ver boven het landelijk gemiddelde van 0,0000000957538123626899

(gemiddelden uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst)

gravatar

Naar het schijnt is die Jeroen een onder dames felbegeerd man.(Waarom is mij een raadsel) Die Paay doet aalles om maar in de aandacht te komen en -bij suces- te blijven.Dat die twee nooit seks met elkaar hadden verbaast mij niet. Het zou mij pas werkelijk verbazen als die Paay ook geen seks zou blijken te hebben gehad met dat meisje van Rooijen.

Reageer
gravatar

Hoho, Heer Bøs, dat zijn twee kwestieuze beweringen in één zin.
Nommertje één is dat grieten die een voorliefde voor het Pauw-type hebben geen dames genoemd kunnen worden, dat moge duidelijk zijn.
Nommertje twee is de bedenking dat Patricia van goed Rotterdamse komaf is, en, interessant, de ULO in Schiedam bezocht heeft.

U weet, Heer Bøs, als geen ander dat Rotterdammers van nature avontuurlijke lieden zijn en geen blad voor de mond nemen; het geeft geen pas daarop te gispen. En die aandacht hoeft ze niet te zoeken: er liggen voortdurend hijgende paparazzi in de bosjes …

gravatar

DAAR hebt u dan weer gelijk op, Heer Jeettje. Ongeacht het weinig verheffends, dan wel interessants juffrouw Paay aan het daglicht legt, riooljournaille blijkt er telkenmale in geïnteresseerd te zijn. Ik was destijds, bij de vorige snoeironde van onze regionale radio al zo blij mee, dat heur zuster het vreselijk radioprogramma dat zij presenteerde niet langer mocht aanwenden om de ether te vervuilen. Ik had gehoopt dat sedertdien de aandacht voor deze Paay ook zou afnemen. Het heeft er echter alle schijn van, dat tot ver na heur overlijden die aandacht geschonken zal worden.

gravatar

Zoals een goede kennis mij eens zei, Heer Bøs: “Als zo’n soort meisje aanbelt, een Paay, een Van Rooijen, een Jinek, een .. afijn, zo’n soort type, laat ik haar beslist niet aan de voordeur staan”.

Toehoorder: “Joh” (geschokt)

“Ja, voor je het weet krijg je de buurt over je heen dat de prijzen van de huizen kelderen, dat wil je toch ook niet”.

gravatar

Het is weer opvallend mis met het doorkomen van bijdragen; het lijkt erop alsof de redactie er plezier in schept reacties “zoek” te laten raken. Wellicht om de fut eruit te halen? Of is er een overname door De Telegraaf op komst, die nu zo met Hyves in haar maag zit?

Terzake van Patricia Paay, deze complementaire info:
– Papa Jack Paay leidde tijdens de wederopbouw van Rotterdam een niet onverdienstelijk dansorkest dat vaak in de Gastronoom (tegenover Lutusca) concerteerde en zelfs op de radio te horen was.
– De familie Paay resideerde in de flats onderaan de Rotterdamsche Dijk, dichtbij de Hogebanweg (dé demarcatielijn tussen Rotter- en Schiedam).
– Meisje Paay heeft in de zestiger jaren muzikaal haar finest hour beleefd in Toppop en Muziekexpress-termen.
– Meisje Paay was geen vrouw waar een burgerlijk-nette Rotterdammer toen -op last van zijn oplettende ouders- een levenslang of korter durende verbintenis mee zou aangaan, maar gedachten van kortdurende vleselijke exercities waren vrij.
– Meisje Paay en haar zuster hebben gepresteerd op de bovengrens van hun fysieke, geestelijke en vocale kunnen, ook later in hun imitatie van de Peter-(of Andrew)sisters; zij hebben energiek de mouwen op- en (naar men zegt) de slips afgestroopt in een nietsontziende koers naar succes. Gelijk westelijke en zuidelijke Rotterdamsters (Katendrecht)wel moesten doen om het hoofd boven water te houden.
– Dat P.in de nadagen van haar carrière nu in één adem wordt genoemd met de zig-zag naaimachine Jeroen Pauw, die eerder Daphne Bunskoek e.v.a. van heur sprankelendheid beroofde, zij haar als 65-plussende ZZP-ster vergeven.

gravatar

Heel mooi, Outsider, en wie herinnert zich Patries niet in dat strakke eigele stoeipakje? Bij welk plaatje het hoorde, weet ik niet meer, was ook niet van belang.
Overigens is ze van ’49, dus nog niet pensioengerechtigd.

Ik vond op mijn vergeefse zoektocht naar deze foto nog wel een andere aardige, welke ik u niet wil onthouden, speciaal ook voor dominees:
http://tinyurl.com/cemrzbn

gravatar

Geen idee welke statistici over dit onderwerp zijn geraadpleegd, maar volgens mij prutsers.

Terwijl het zo eenvoudig is. Gewoon de regel van Bayes, je weet wel:

P(A | B) =

P(B | A).P(A)
_______________________________

P(B | A).P(A) + P(B | A’).P(A’)

Vul gewoon voor A in de lengte van Jeroen Pauw en voor B de cupmaat van Patricia Paay. En hup daar is het antwoord.

Reageer
gravatar

Het kan nog simpeler; middels een syllogisme met niet gespecificeerde middenterm:
p → q
r → q
——
p → r

Pauw stempelt alle eieren
Paay heeft eieren
Pauw stempelt Paay’s eieren

Voilà, simple comme un jour.

gravatar

Beste Outsider,
Begrijp ik nu uit uw onweerlegbare syllogistische these, dat Pauw en Paay WEL seks hadden?
Maintenant casse mon boucher.

gravatar

Hm, ik heb een doosje eieren die per stuk gestempeld zijn: 1-NL-4366002.
Zou dat dan het unieke nummer van die kip zijn? Of van de stempelaar?
Gaarne wat duidelijkheid, Heer Outsider.

gravatar

Sorry heren, voor de verlate reactie. Dit is al mijn derde opeenvolgende poging de censuurmuur te doorbreken, drie keer is scheepsrecht zullen we hopen. Helaas is veel van mijn intrinsieke inspiratie inmiddels gesneuveld op de huidige problematische toegankelijkheid van De Speld-kolommen. Houden we het daarom kort. Jeettje, ten aanzien van uw eierstempels het volgende: die geven achtereenvolgens klasse (grootte), land, producent en veiling weer. De genetische stempelcode van jongeheer Pauw is 1-NL-112-666. Carrotte: als beide premissen (major en minor) van een syllogisme juist zijn, dan moet ook conclusie juist zijn (modus ponens). Echter t.a.v. van premissen m.b.t. Pauw en Paay durf ik mijn hand niet in het vuur te steken. Beiden hebben seksueel zoveel partners gefrequenteerd dat een onderling contact hen ontschoten kán zijn. Zo heeft Paay HET ooit eens (?) gedaan met underground multi-miljardair John de Mol, hetgeen in beider recollectie moest worden teruggebracht door (of-all-people) een Telegraaf-riooljournalist. Il vous casse encore votre sabot?

gravatar

Ze hadden nooit seks? Ik dacht dat die twee juist ongelooflijk véél seks hadden. Misschien niet met elkaar. Dat zal het wel zijn dan. Misschien vinden ze elkaar gewoon te oud en eigenlijk zijn ze dat ook wel. Ik hoor Paay vaak trots beweren dat ze het met zoveel jonge mannen doet maar andersom nooit. Het zal wel tegenvallen.

Reageer
gravatar

De klok van middernacht heeft reeds geslagen en nog steeds geen teken van leven van onze fanate spammer. Zou het de plassende moderator dan toch gelukt zijn om hem/haar buiten te sluiten? Of is het meer een kwestie van een lang weekend vieren waar wij deze rust aan te danken hebben?

gravatar

Te vroeg gejuicht Rudolf; zie stemwijzer… zucht. Danny penny helpt je daar aan een lening, spamfilter lek/moderator naar huis hoe dan ook, BORING!

gravatar

Dit is een test.

Even wat bekende spamwoorden gebruiken om te controleren of de nieuwe spamfilter van De Speld goed werkt:

Ajax, Patricia Paay, Bert Bokhoven, Paulussen, sjeklade bollen, Rotterdam, oranje, Heer Viesman, politiek, linksche kerk, neoliberalisme, Geert Wilders, Ivo Opstelten, the quick brown fox jumps over the lazy dog, sex, seks, 818.

Zo is lijkt het mij wel genoeg. Daar gaat ie.

Reageer
gravatar

De testwoorden zijn niet geblokkeerd!

De moderator is in slaap gevallen of even plassen.

Nu kan het zo lang het duurt. Spammers grijp direct je kans. Het is nu of nooit.

gravatar

Inderdaad, Heer Jeettje, vandaar dat ik voorstelde om ons Paulus aan het lijstje toe te voegen. Verder kan wat mij betreft Rotterdam uit het lijstje worden verwijderd en Kootwijkerbroek er aan worden toegevoegd.

gravatar

Geachte respondenten, u bent naar ik hoop toch niet van plan om de gehele Dikke van Dalen in combinatie met de Winkler Prins hier te gaan testen?
Anders vrees ik dat dit item bovenaan de lijst met Meeste Reacties komt te staan nog voor onze troll weer actief wordt.

gravatar

Goh lullig voor Patricia, dat zij nog nooit sex heeft gehad zeg. En ze ziet er zo uitgewoond uit. En die Jeroen, moet hij het ook nog steeds voor de eerste keer doen?

Reageer
gravatar

Mij valt op dat als je het woord je-weet-wel typt, er je-weet-wel komt te staan in plaats van je-weet-wel. Ik vind deze censuur ronduit je-weet-wellig van de Speld.

Reageer
gravatar

Jongens nog aan toe,

Ik dacht vorige week even een handtekening te halen bij mevrouw Paay. Voor mijn verzameling, weet je wel.

Ik werd bij d’r naar binnen gesleurd en mijn broek werd van mijn kont gerukt. Om een kort verhaal korter maken. Vijf, zes keer achter elkaar binnen een kwartier. Bij haar dan, want ik was meteen leeg.

En het was mijn eerste keer.

Reageer
gravatar

Tjonge Polleke….wat zal jij genoten hebben met al dat gespuid….Eerste keer nog wel…en binnen een kwartier…Quiness book in optie….

Ajuus he dat zijn stoere jongens verhalen….

gravatar

Beste lezers,

Polleke is een oomzegger van de kouwe kant. Kun je nagaan in wat voor een vreselijk schandalige schoonfamilie ik ben aangetrouwd.

Hij is gelukkig niet direct aan mij verwant, maar toch mijn plaatsvervangende verontschuldigingen voor zijn ronduit smerige verhaal.

gravatar

Zeg Margootje,

Met Paulientje geoefend? Die is gek! Ik ben geen pedofiel.

Plien heeft mijn je-weet-wel een paar keer gemasseerd, maar het was met mevrouw Paay heus waar de eerst keer dat ik echt geneukt heb.

gravatar

Beste vaste lezers,

Wat valt u op in de berichten van Polleke in verband met het spamfilter van De Speld, dat veel strenger is geworden?

gravatar

Ach altijd wel grappig dit soort nieuws.
Ik bedrijf iedere dag de liefde, dat is veel beter dan sex, soms met wel paar miljoen vrouwen tegelijk, mits ze mooi genoeg zijn natuurlijk, dat ze er niets van merken, doet in dit totaal niet ter zake, echte liefde is ten slotte platonisch niet waar ?

Reageer
gravatar

Statistici staan voor een raadsel? Ten aanzien van statistieken zei ooit president F.D. Roosevelt: “There are lies, damned lies and statistics”, die oplopende schaal zegt ook iets over de mensen die zich met statistiek (cijfers) bezighouden: “Cijfers kunnen niet liegen, maar sommige leugenaars kunnen verdomd goed cijferen”. Verder weiger ik aan te nemen dat omni-actieve Jeroen Pauw (n.b. al vele jaren onbedreigd ‘Dé Haan’ van de Gooise Matras in het kippenhok van de amusementswereld, met vele trofeeën aan zijn slaapkamermuur) dat kippenboutje van Paay niet aan het spit zou hebben geregen. Jeroen P. heeft elk Goois ei nog vóór de eisprong minimaal één keer gestempeld. Hij had zelfs nooit tijd om eens fatsoenlijk naar de kapper te gaan. P.S. Jeroen is langzamerhand ook zelf wel kandidaat voor een facelift.

Reageer
gravatar

Zoiets zei die cabaretier wiens naam ik blijkbaar niet mag noemen dus ook… Het zou pas nieuws zijn als hij seks met mevrouw Paay had gehad.

gravatar

Ik kan me niet voorstellen dat je daar rouwig om bent.. zo’n lap rimpelsaurier in je bed is ook niet alles!

gravatar

Nee, dat begrijp ik nog wel: wat die twee doen heet héééél anders.
Maar dat is dan weer zo’n woord wat er voor zorgt dat het ineens weer als spam wordt aangemerkt.
In dat geval terecht, dat wel weer,

Reageer
gravatar

Ik heb er ook last van. Blijkbaar mag de naam van een zekere cabaretier in dit verband niet genoemd worden…

gravatar

Nou zeg… ik mag kennelijk alleen nog reageren op wat anderen ter berde hebben gebracht. Zonde van mijn briljante hersenspinsels die ik voor sam of sim of alg, desnoods jan l*l heb zitten bedenken.
Jammer, is het hem toch gelukt met zijn gel&^%$#@l.
*gaat naam veranderen in danny penny en leningen aanbieden; dat is wel leuk kennelijk!?!*

gravatar

@NERD: wat doe ik toch verkeerd? Gaat u dit plaatsen en zo ja waarom? Ik heb wel leukere dingen te melden al zeg ik het zelf in alle bescheidenheid… Vooral mij bijdrage vwb de poedermelk was ronduit hilarisch; niemand zal er ooit kennis van nemen.. Eeuwig zonde!!

gravatar

Net weer een stukje voor niks zitten tikkeren; ik geef het op en als dit ook niet geplaatst word: fok joe Huisnerd! Echt heel jammer, het was altijd leuk vertoeven hier. Maar wat zit ik te tikkeren; niemand zal het lezen…

gravatar

Zou het helpen om een kleine, ietwat andersoortige, bijdrage te leveren? Bijvoorbeeld op de bankrekening van de hoofdredacteur?
Dit on-Nederlandse gebruik zou door een toenemende globalisering zeker wel eens hier te lande, en met name bij De Speld, door kunnen dringen.
@de Redactie: conform Jos van Rey zoudt u hier best wel eens open in kunnen zijn.

gravatar

Op hoop van zege: ik heb net maar even een mailtje gestuurd naar de Huisnerd en op jankerige toon gevraagd wat er mis is met mij.
Mocht ik een financiele bijdrage moeten leveren kan ik altijd nog een lening afsluiten die her en der in de meest uiteenlopende topics aangeboden worden; corrupt, zeker maar wat mot mot!
Fijn weekend allen!!

gravatar

Wat je met een pannetje soep allemaal kan ritselen… niet te geloven!!! Bedankt voor de tip; ik zie dat er vandaag extra aandacht wordt besteed aan het geven van tips; toeval!?!
Lieve groet van een dankbare ‘s Gravenhaagse Annie!

gravatar

Annie, gewoon vol blijven houden! Dure soep, dat klopt niet, hooguit dunne. Het spreekwoordelijke gezegde gaat over poep. Komop Annie, haht je Haags!

gravatar

@Trendvolger: nou ja zeg.. ik had ook een kwinkslag bij de hand omtrent het meldpunt foute Spanjaarden, noppes, naks, nada en u wel!?!?! Ik ga een meldpunt oprichten voor dit soort zaken, iets met discriminatie, Speldspeurhonden, kweenognie.. Het tel.nr. volgt z.s.m. en gaat 1.50 per min. kosten, dat is het enige wat ik tot nog toe bedacht heb en zeker weet; de rest komt nog wel.

gravatar

Je komt nu goed door Annie! We hebben er allemaal last van. Hoogst ongepast om ineens als spam aangemerkt te worden. Ik vermoed een server die over datum is, welke het soms allemaal teveel wordt. Maar een meldpunt voor de Speld? De Speld is toch een meldpunt?

gravatar

Ik merk het Trendvolger, ik zie meer wanhopige kreten hier en daar. V.w.b. uw commentaar: daar heeft u wel een punt.. Wat zeg ik? Een goede tip!
Al is dat een ander topic. Het moet maar even zo tot de server weer beter is.