Willem II tekent Akte van Degradatie

Ajax klaar voor balkonscene


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Henkie de Zeeotter,

Wat heb ik jou pas nog geleerd?

Juist ja, het spaarzame gebruik van de toets waarop Caps Lock staat.

Jouw pesten van de lezers door van boven naar beneden te schrijven staat de Juf helemaal niet aan.

Voor straf mag je veertien dagen niet het water in. Dat zal je leren!

gravatar

Sjonge die Henk,

Dat is me toch weer even ‘lachen’, maar niet heus. Wat knap om precies als dertiende deze grap zelf te bedenken.

gravatar

Ik vind die grap wel een beetje langdradig worden. Een beetje uitgerekt, alsof ‘ie te vaak gebruikt wordt. De pointe zie je zo te makkelijk over het hoofd.

gravatar

Ik stond tussen de tienduizenden Ajax-aanbidders bij de Arena om mijn helden toe te juichen. Maar helaas werd ons feestje bijna verstierd door één zielige trut.

Gisteravond zag ik bij een praatprogramma dat het eigenwijze ding Paula heet.
Ze is tegen voetbal vertelde ze, omdat haar vriend hele avonden voor de buis naar voetbal zou zitten te kijken. Nou vraag ik je: Is er dan in ons land geen vrijheid van naar voetbal kijken op de buis?

Gelukkig is het mediageile imbecieltje, voordat ze haar bordje met “ik ben geen voetbalvrouw” kon opsteken, weggevoerd en urenlang in een stadionkerker opgesloten door tien leden van de Mobiele Eenheid op aanwijzing van de eigen bewakingsdienst van Ajax. En terecht!

Ik ben vreselijk voor alle denkbare vrijheden, maar zo’n dolzinnig wijfke, dat expres ons feestje van verheerlijking onze voetbalhelden wilde verstoren met haar domme bord (voor d’r kop), ging veel te ver.

Reageer
gravatar

Beste Teun,

Ik zie dat jouw bericht na het wijzigen van één woord op mijn advies inmiddels niet meer als spam wordt geweigerd.


Voor de lezers:

Het verboden woord kan ik hier helaas niet plaatsen, dat zult u wel begrijpen.


Voor de moderator:

Wellicht kunt u de lezers een lijst van verboden woorden en woordcombinaties aanbieden, zodat deze voortdurende ergernis tot het verleden behoort.

gravatar

Wat een vreemd verhaal, Teun! Jij verwijt die Paula dat zij niet van voetbal houdt, terwijl jij zelf OOK NIET van voetbal houdt. (Elke voetballiefhebber met het hart op de juiste plaats heeft toch zeker een gezonde en hartgrondige bloedhekel aan dat smerige ajakkes?!)

gravatar

Ik zing u, lieve kijkers, van blijde balkonscenes en plein public et sans gênes: in 020 pas nog die van Abdicerend matriarch Beatrix van Oranje, efficiënt en calvinistisch, zonder franje. Toen die van Julia Zorrequieta en Romeo van Buren, met geluidsoverlast voor de buren; Krasnapolsky, Bijenkorf en Mme Tussaud. Zij vonden het maar zo-zo. Doch kuste niet Romeo zijn vraie troel met veel theatraal gevoel? Dan die van de Ajax-huurlingenstal, voorspelbaar volks en
massaal, met veel gelal en gebral. En ook nog in 040 het PSVee, weliswaar ontevreden als nummer twee, maar vrijwel zeker, van de Beker, weet reeds de lachende Chinees in Peking, van Global Matchfixing & -Making.

Reageer
gravatar

Hoi meneer Van Heeden en nog wat,

Ik gun het die meneer Van Duin van harte, dat het betreffende paard de gang van zijn buurvrouw Jansen niet verontreinigt, maar z’n behoefte doet in de zijne.

gravatar

Louis van Gaal houdt de toespraak. Wir sind die beste von Amsterdam, wir sind die beste von Fluthol und wir sind die beste von Holland!

Reageer
gravatar

Vandaag viert ze haar vrijheid samen met haar broer in Amsterdam, lekker bbq-en. Met paardenvlees van kips; bekend van de leverworst.
In een handomdraai een mixed-grill!
Geen balkonscene dus voor alle duidelijkheid, het feest is in volle gang op een dakterras ergens in 020 as we speak.