Omvangrijk eurofielennetwerk opgerold

Films van Europees Parlement op computer hoofdverdachte

Samenwerkende Europese politie-instanties hebben een netwerk van eurofielen opgerold. Er zijn arrestaties verricht in onder meer Brussel, Berlijn en Ljubljana. Ook in Nederland heeft de politie een aantal mensen van hun bed gelicht.

Volgens Interpol-woordvoerder Helmut Schreinemacher gaat het om de grootste eurofiliezaak in de Europese geschiedenis. Hij toonde zich aangeslagen en moest tijdens de persconferentie regelmatig even pauzeren. “Ik heb in mijn lange carrière nog nooit zoiets meegemaakt. Het lijkt erop dat deze eurofielen jarenlang ongestoord hun gang konden gaan.”

De contacten van de groep verliepen grotendeels via internet. Via afgesloten fora wisselden de leden afbeeldingen uit van Europarlementariërs, eurobiljetten en landschapsfoto’s uit de eurozone. Schreinemacher: “Wij hebben vreselijke foto’s gevonden van dingen die je echt niet wilt zien. Deze mensen lieten zich fotograferen met Roemeense boerderijen, Maltezer honden en zelfs Ierse vrouwen. Ik ben er kapot van.”

De zaak kwam aan het rollen toen op de computer van de 27-jarige Günther B. uit Berlijn afbeeldingen van Herman Van Rompuy en een exemplaar van de in 2005 verworpen Europese Grondwet werden aangetroffen. Tijdens verhoren bekende de man voorstander te zijn van een Verenigde Staten van Europa. B.’s computer bevatte zelfgemaakte films van de Europese Parlementen in Brussel en Straatsburg, waarmee hij in het wereldje grote status verwierf.

Minister Opstelten maakte bekend dat in Nederland in totaal zeven arrestaties zijn verricht. Eén van de arrestanten is een 18-jarige student uit Leiden, die zich met een interrailkaart toegang verschafte tot Frankrijk en Italië. Hij zit momenteel in zogeheten beperkingen en mag alleen spreken met zijn advocaat. Op het gerucht dat de bekende politicus Alexander P. is aangehouden, wilde Opstelten niet ingaan.

Het is nog onduidelijk hoeveel Europeanen slachtoffer zijn geworden van de praktijken. Volgens Schreinemacher worden de eurofielen ‘vanzelfsprekend’ buiten Europa berecht.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ten aanzien van de foto: is dit de huidige fractie van Berlusconi? Of een ingekleurde foto uit de tijd van de coterie rond Il Duce? De zegsman fier met de rechterarm 45° omhoog, de rechterhand strak in het verlengde en de rest levert instemmend applaus. Avé.

Reageer
gravatar

…Heb zo mijn best gedaan om die gouden Speld met Waxima/Maxine Licht te verdienen …door hier de Speld wel drie ideeen te geven voor een nieuw artikel…

Heb al een marmeren plateau staan om de Speld in te plaatsen…ik wacht en wacht.

Reageer
gravatar

Da’s niet de eerste keer dat u om een gouden speld bedelt, hè? Ik ben bang dat de redactie u ook deze keer niet zo’n collectors item gunt. Misschien moet u ze op een andere manier benaderen en niet via een soort spamgolf. Of met andere onderwerpen?
Doe uw best en nog eens een poging.

gravatar

Frau sagt: Ons Eu lied was alle Menschen wirden euSS Bruder. Ludwig von Beethoven.

We hebben nu wat beschaafders… (Cyclon B is ook uit de tijd…we hebben nu gen tech..)

We hebben onze grenzen verlegd..
Vroeger zat ik in Oost Duitsland-DDR nu zit mijn grens weer terug verlegt naar Africa en tot aan Rusland..

Reageer
gravatar

Ein Reich Ein Eu–ropa Ein Frau…
Dat is een mars.
Het eu-ropa debielen songfestival is en zal alleen in Duitsland gehouden worden en door Duitser gewonnen.

Frau Mitler zingt en laat de gehele dag op de bondsdag-Brussel ein mars horen… Alte Kameraden..

http://www.youtube.com/watch?v=SPmIcSesepk&list=PL290302DEEF67F5A5

Gooit t maar eens lekker uit …doe maar eens gek..
Stamp maar eens lekker met de voetjes…

Links zwei…. links zwei…ein Reich.. ein Frau..

Reageer
gravatar

Bij schoonmaken van Nieuwe Kerk zijn veel rolletjes pepermunt bijeen geveegd ..King natuurlijk…
Ook na verlaten deur Kerk werd door gepeupel de koning met Kings overstrooid……

King boven en King onder…Junta Maxima heeft leren zuigen dat een lieve lust is….

Mijn moppie zuigt als nooit tevoren…jullie unterplebs was de reactie na pepermuntjes regen.

Grandioos idee die KING…kon ze tijdens de inhuldiging al zuigen…

Reageer
gravatar

Zoiets overkwam mij ook afgelopen week bij een bepaald topic; het werd aangemerkt als spam.
Bij andere topics lukte het weer wel, en dit weekend zag ik mijn pogingen dubbel weergegeven. Misschien heeft het iets met het verwijderen van de spammer te maken?

Heel vervelend die troll: onsympathieke figuur. Moest verboden worden. Waar zijn Ivo en Fred als je ze nodig hebt?

gravatar

pedophilotomie

Als bekend Europedophilotomaan
(gecertificeerd Euro-kinderpostzegelverbrander)
heb ook ik het na de kroning imiddels moeilijk genoeg.
Na 33 jaar zorgvuldig de achterzijde van
HARE MAJESTEIT gelikt te hebben wordt ik nu ongevraagd geconfronteerd met de oranje billen van ZIJNE MAJESTEIT.
Deze oprechte pedo-philotomaan pikt het niet langer.
Hoezo EUROREGELGEVING ???
Dit is de zoveelste niet te tolereren gehomologeerde inbreuk op mijn mooie werk.
Eurofielen pas op !!
Nog een keer en ik stuur Neel zelf
op je af !!!!!

Reageer
gravatar

Pedodielen misbruiken de kinderen.
Necrofielen misbruiken de doden.
Zoofielen misbruiken de dieren.

Eurofielen misbruiken de Europanen.

Reageer
gravatar

Bah, vieze Eurofielen, en ze zeggen dat die op baantjes afkomen waar ze veel met Euro’s in contact komen. Je moet er niet aan denken wat ze dan met die Euro’s gaan doen, de viezerikken.

Reageer
gravatar

Sommige Eurosceptici zijn stiekem ook Eurofiel. Het schijnt dat Wilders er van wordt verdacht ook Eurofiel te zijn, maar een onderzoek wordt tegengehouden door de staat. Klassenjustitie!

Reageer
gravatar

Dat is het nou precies, beste Milinda. We hebben Alexander P. (niet Alexander Pola) altijd gezien als de man met de stropdas, die altijd keurig met vouwen in zijn broek, vertoefde in de anale sfeer van Bernhard Wientjes’ VNO-NCW. Op gezette tijden kwam hij dan in diens maag Agnes de Vakbondsvrouw tegen die oraal was binnengekomen. Alexander Pechtold, de bekeerde VVD’er die er een levenstaak van maakt Hans van Mierlo’s ideëen over een rechtvaardige samenleving te transformeren naar een liberaler allure. Alexander P. die in dat streven een cloon werd van Hans Wiegel. Ooit meldde een bekende politie-commissaris tijdens een gastcollege aan studenten dat ‘áls de politie mandaat kreeg om alle grote spelers en bazen in het drugscircuit’ aan te pakken, er veel bekende gezichten korte of langere tijd van het beeldscherm zouden verdwijnen. Hij sloot daarbij links/rechts politici niet nadrukkelijk uit. Zou Alexander P. dan toch..? En dan nog wel voor Eurofilie..? Het zou mij niets verbazen.

gravatar

Toen vele jaren geleden een n-euroloog tegen mij zei dat ik nog maar enkele dagen te leven had, en mij daarna de rekening stuurde voor het bedenken voor een oplossing voor een probleem wat dus niet bestond, was voor mij al duidelijk dat alles waar EURO in voorkomt mij veel geld koste, van alles voorloog, geen kennis van zaken had en alleen op zelfverrijking uit is.

Ik ben blij dat de eerste neurofielen/logen eindelijk geidentificeerd zijn !

Reageer
gravatar

Juist gisteren meldden NRC en AD dat er wederom een Nederlandse neuroloog, ditmaal in het Verenigd Koninkrijk werkzaam, ontmaskerd is. We kunnen langzamerhand wel spreken van een collectieve neurologische aandoening van zenuwartsen (geheugenverlies) die het barre Nederlandse werkklimaat ontvluchten om binnen de EU een nieuw praktijkleven te beginnen. Geruchten gaan dat er al Nederlandse boetelingen en belastingvluchters hebben gepoogd in Srebrenica een tweede neurologische praktijk op te bouwen. Van zenuwarts naar zenuwlijder; il n’y a qu’un pas.

gravatar

Waarom posten zoveel mannen hier onder vrouwennamen? Waarom al die travestieneigingen? Laat ons met rust, wie kaatst moet de bal verwachten, we zijn hier niet in India! Bah!

Reageer
gravatar

Vergelijk het met de voorkeur van mannelijke varieté-artiesten om als vrouw ten tonele gevoerd te worden. Snip en Snap, Paul de Leeuw, Koot en Bie, Maarten ‘t Hart, Dominee Gremdaat; niet allen zijn homo of trafo, maar het voelt blijkbaar lekker om als ‘vrouw’ dingen te uiten die men zich als man niet zou durven veroorloven. Blijkbaar schuilt in veel mannen ook iets van ‘das ewig Weibliche’, wellicht is het ook een kwestie van Yin en Jang. Ernstige gevallen komen na verloop van tijd vanzelf bij de genderkliniek van de VU terecht. Zo wordt ‘Kelly’ in sommige kringen beschouwd als een geslaagd(?) voorbeeld van transformatie. Het wachten is nu op de coming-out van bekende politici.

gravatar

Lieve Audette,

Ik ben een echte man, die zich als echte man voordoet. Weliswaar naai ik graag. Met naald en het liefst rode garen. En ik wip graag. Natuurlijk in de sportschool. Ik ben de tien al gepasseerd en ik heb een baard die ik elke dag afscheer. Mijn ballen zijn in orde. Mijn neefjes voetballen er zonder klachten elke dag mee met hun vriendjes. En mijn zak neem ik altijd mee naar Appie Hein, want dat scheelt weel plastic wegwerpzakken.

Nu wij elkaar wat beter hebben leren kennen, kunnen we dan ergens afspreken? Wij met z’n tweetjes?

gravatar

Inderdaad, meneer Immergeel, zijn wij hier niet in India. Wij zijn in Europa. Tenslotte hebben we hier de euro, niet de roepie.
En voordat India deel uit kan gaan maken van Europa zal er eerst nog heel wat zwaar vervuild water door de Ganges moeten stromen.

gravatar

Geachte heer Viesman, wilt u alsteplease ophouden met uw smerige verwerpelijke avances? Als ik u zou willen ontmoeten, wat ik dus niet wil, zou ik u kunnen vertellen dat ik morgenmiddag om 14:05 uur pepernoten en chocoladeletters ga kopen bij Albert Hein, ik zal een blauwe roos op mijn boezems dragen. Draagt u altijd uw kunstgebit uit? Dat trekt me wel. Maar, waagt u het niet te komen!

gravatar

Zoals gewoonlijk wordt er weer met 2 maten gemeten. Hoe is het anders te verklaren dat een van de grootste eurofielen nog niet is aangehouden.
Want als er van het kwaadaardigste soort eurofielen is zij het wel.
Ik zou opteren voor de brandstapel.
Maar aangezien die lid is van de VVD zal Opstelten wel weer gedwongen moeten worden maatregelen te nemen.

Reageer
gravatar

Ik werd laatst door zo’n eurofiel aangesproken. Of ik interesse had om mezelf in te zetten om in het buitenland als strijder op te komen voor de eurofilie aldaar.
Ik zou er een goede zaak mee dienen.

Helaas bleek het een undercover agent te zijn…..

Reageer
gravatar

Beste Caltex van Beurden. Dat heeft van
Oldebarneveldt helemaal niet goed gezien.
Die ziet al heel lang niets meer toen hij zijn hoofd is kwijtgeraakt.

gravatar

Wat mij niet geheel duidelijk is, wat doen die fielen in dat netwerk met de Euro? Kan iemand mij dat uitleggen? Volgens mij kun je een Euro maar één keer uitgeven. Toch? En wat koop je vandaag de dag nog voor een Euro? Nog niet eens een brood, of een liter benzine. Kortom, een Euro is weinig om je druk over te maken.

Reageer
gravatar

Het geheime hoofdkwartier van de eurofielen zetelt in Brussel, alwaar satanische rituelen worden gehouden, onder een metershoog gouden euroteken.
Het geheel wordt gesponsord door multinationals en gefluisterd wordt dat een eurolied gebaseerd op een Rabobankreclamesong, bijna gereed is. Brrrr.
Ene Neelie K. is de hogepriesteres en ook Herman van R. schijnt een leidende figuur te zijn. Zeer kwalijk allemaal.

Reageer
gravatar

Luister nou eens goed naar mij Blauwerik.

Je kiest niet zelf voor pecuniafilie. Je wordt ermee geboren alsmede ben je ermee behept. Mijn oude vader zaliger was nog guldenfiel, maar een Bommel gaat met de tijd mee. Daarom ben ik een oprechte eurofiel, als je begrijpt wat ik bedoel.

gravatar

Beste B.B.B.: als er nou een euro viel, kan je die oprapen, maar zonder flauwekul, in Apelfoort schijn je alleen een neuofiel of zeurofiel te kunnen zijn, dus een belangwekkende keuze.

PS: redactie de Speld, ook ik heb al 2 keer een “reageer” bij een bovenliggende reactie terecht zien komen en zo verstrooid ben ik nou ook weer niet. Nu overkomt B.B.B. hetzelfde, dus ik vermoed een systeemfout !

gravatar

Wat mij betreft mogen zij ook gewoon aan een Europese eik worden opgeknoopt. De hoogste bomen staan namelijk niet in Europa en dan worden we opgezadeld met extra kosten en loop je het risico dat er een of meer ontsnappen.

gravatar

Een gezonde EU heeft veerkrachtige burgers, maar er zijn grenzen! Grensoverschrijdend eurofielachtige gedragingen heeft veel invloed op de veerkracht van EU-ingezetenen. Grensoverschrijdend gedrag door railrunners en interrailkaarthouders verzieken het reis & werkverkeer van internationale forenzen en kan leiden tot langdurige storingen en algehele uitval. Het behoeft nauwelijks betoog dat het ondertussen internationaal probleem is.

Reageer
gravatar

In het jaar 32, 1 jaar voor zijn overlijden, is Jezus gesignaleerd in Lutetia (het latere Parijs).

Het gerucht gaat dat hij daar samen met een meisje was die luisterde naar de naam Maria Magdalena.

Waarschijnlijk waren beiden daar illegaal.

Fred Teeven kan of wil dit niet bevestigen. Hij verwijst naar een congres op 12 maart waar een zekere Diederik S. uitleg komt geven

gravatar

Schijnt dat Geert Wilders op een foto staat samen met Alexander Pechtold.

De RVD doet er alles aan om publicatie te voorkomen, maar volgens de nieuwe koning valt deze foto niet onder de mediacode.

Reageer
gravatar

Encrypted: TqGQtHDyAjZndDOxeyWK0umDDb3fGWjewNSfByQDplgWM2ky
Passphrase: DESPELD
Cipher: 3DES
Hash: Haval(256bit, 5 passes)
Decrypted:
Klopt!

gravatar

Dat geloof ik direct; ik ben -tegen wil en dank- van huis uit een Pijnackernaresse en heb daar nog steeds last van. Mijn omgeving ook, al ruim 30 jaar. Z.s.m. teruggekeerd naar de stad mijner voorvaderen; lang geleden maar toch net te laat (16 jaren oud).
Met lieve groet en heel veel sterkte, Annie, Haagsche Annie!!! (godzijgeloofdengeprezen)

gravatar

Wat een viespeuken, bah! Hoe kan je nu voor de Verenigde Staten van Europa zijn als je weet hebt van alle kwalijke praktijken van de Zuidelijke staten. Daarbij komt dan nog dat de Oostelijke staten ook niet geheel gevrijwaard zijn van potentiele ellende. Ik zou ze boven zee uit een vliegtuig gooien, daar schijnen we eventueel nog wel een mannetje voor te hebben…

Reageer
gravatar

Dat er eurofielen rondlopen wil ik niet ontkennen, maar we kunnen ze genezen met gebed.

Wat ik en de Heere erger vinden, is dat eurofielen met elkaar mogen trouwen. Daar heeft de Heere volgens het oude testament het huwelijk NIET voor bedoeld. En dan te bedenken dat een eurofielenpaar ook geld mag adopteren! Vreselijk! De Heere zal de verloedering van deze wereld straffen, als wij gelovige beschermers van de goede zeden niet de straat op gaan.

Ik roep deshalve op tot burgeroorlog in alle hoofdsteden van de EU, maar hou je wel veilig.

Reageer
gravatar

Onderdaan Kees,

Wij, den door den Heere gezonden Staatshoofd der Nederlanden, zullen voorgaan in den strijd tegen den atheïstische bedreigingen, zoals het een Oranje van oudsher betaamt.

gravatar

Nu worden de berichten van Ons, jullie Majesteit, waarop gans Ons volk zit te wachten, aangezien als spam!

Marechaussee, gaat onverwijld de redactie van Den Speld op dat vieze spawater en die verschrikkelijke Bossche bollen zetten!

gravatar

Het eerste gebed zal nog verhoord moeten worden,maar zolang je jezelf bedriegd,gaan je ogen nooit open.
En de wekelijkse hersenspoeling houd u inslaap.

gravatar

Mag ik namens de VS mijn oprechte deelneming betuigen voor deze wandaad!

Ik heb overigens wel een ideale locatie voor ondervragingen en detentie in de aanbieding, wij gaan ‘m binnenkort sluiten, maar voor deze misdadigers houdt ik ‘m graag open. Over de huur komen we wel uit.

Reageer
gravatar

Je bedoelt zeker die onfrisse locatie met die ouwe Barack. Met dat doorrotte waterboard. En nu moeten we zeker dankbaar zijn dat je – nadat je die niet aan de straatstenen kwijt kon, je ‘m voor een ‘redelijk prijsje’ beschikbaar stelt. Mooi niet, daar trappen wij niet in mannetje.