Ernst en Bobbie als duo verder

Beslissing onvermijdelijk na onthulling SS-verleden van de rest


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wij zijn altijd een duo geweest en denken helemaal niet aan het verleden maar juist voluit aan de toekomst. Wij denken in de toekomst ook aan u en we kunnen nog mooie partijen voor u ritselen als u via onze website contact opneemt. Uiterst voordelig allemaal!!

Reageer
gravatar

Denk hierbij wel aan een strategische distributie op tijdelitaire basis, zodat het omtuinbaarheidsgehalte van de traditionele Demogoochelitische Bendes tot onbekende hoogte zal stijgen.
Vervul deze wens en ik schenk u beiden een achternaam die u ongetwijfeld reeds kent: de Piep-Hoera.

gravatar

Zo ben ik jarenlang sympatisant geweest van de belgische partij BLA/ONG, die aardig wat stemmen haalde. Maar je hoorde verder weinig van ze.

Reageer
gravatar

Ik wil de zetels van iedereen die blanco stemt of niet naar de stembus gaat, zo kom ik makkelijk in een positie die mij snel aan een meerderheid helpt, zit ik niet vast aan verkiezingsbeloften en omdat al die zetels van mij zijn heb ik geen andere kamerleden nodig en stem ik gewoon voor 80 zetels zonder dat men weet waarvoor ik sta, als dat niet duidelijk is dan weet ik het ook niet meer. Conclusie hieruit is dat ik dan ook geen ss’rs meer nodig heb, dus kunnen ze dan ontslagen worden uit de gevolgen van hun dienstbetrekking.

gravatar

Toen duidelijk werd dat we zouden blijven zitten met die enorme restschuld begon het bij mij al te dagen, dat de rest nooit zo onschuldig kon zijn als die zich voordeed. Dat het zó erg zou zijn had zelfs ik niet kunnen bevroeden.

Reageer
gravatar

Kuifje was al eerder ontmaskerd als voormalig lid van de Waffen SS, als Ganz-und-gar-obersturmbahnfehler-klasse-eins-mit-3-Sterne-usw..
Daarom heeft Ernst zich opgeofferd en heeft de plaats van Kuifje belangeloos ingenomen. Edel, hè ?

Reageer
gravatar

Ook over Bobbie deden geruchten de ronde, als zou hij lid zijn geweest van de zgn, Schweinhundenbrigade van de Wafwaf-ss, maar sluitende bewijzen zijn nooit gevonden.
Voor alle zekerheid is na het verscheiden van Bobbie een menselijke naamgenoot in zijn voetsporen eh pootsporen getreden, zodat het duo op zuivere voet kon doorgaan en nu dit, met de rest; snik.

gravatar

Beste amice Geert,

Kun jij wat doen tegen dat infame en abjecte zootje dat mij geheel ten onrechte uit het ambt hebben gezet, omdat ik mijn huishoudboekje dat klaar lag op de keukentafel, niet heb ingeleverd.

Een motie of zoiets. Je weet zelf wel het beste wat kan worden gedaan aan mijn onverdiende situatie.

gravatar

Beste vriend Bram,

Je moet nog even geduld oefenen.

Ik verwacht de verkiezingen pas na het zomerreces. Ik zet jou op een verkiesbare plaats op mijn lijst. Dat is in ons beider belang. Ik nog meer kiezers uit de onderwereld en jij een baan waarin jij jouw spreeklust kunt botvieren.

Maak je geen zorgen over jouw prominente plaats op mijn kieslijst. Er is niemand die mij kan weerhouden, want ik en niemand anders ben de baas.

gravatar

Beste Bram je zegt onverdiend maar dat geloof ik nu weer niet. Als je er niets aan verdiend zou hebben was je wellicht niet uit het ambt gezet maar je tarieven waren wat aan de hoge kant heb ik begrepen.

gravatar

Kan hij niet gewoon de democratie uitgekocht worden ? dat is goedkoper dan al die beveiliging, anders moet ie achter mij aanlopen en dat vindt ik zo zielig voorum dat kun je hem niet aandoen, toch ?

gravatar

Geert… dat is precies waarom we omroep MAX hebben: jij bent ervan verlost, van die ouderen met een verleden dus. Jan Slagter zorgt dat we allemaal op het rechte pad blijven.

En Ernst & Bobby treden verder (zonder de rest) op voor 55+ publiek.

gravatar

T. Tom; dat gaat zo maar niet. Wel graag specificeren: 55+ VVD publiek. Het Rutterige optimisme van de halfdwaas in het gele jasje en die belerende golfbroek staan er borg voor dat die doelgroep dat begrijpt.
Net zoals dat de mensen die het echte werk doen niet gezien mogen worden, en net doen of je het zelf allemaal gemaakt hebt: het sprookje compleet.

gravatar

Er staat weliswaar schappen, maar ik geloof dat je schrappen bedoeld, dat je dit met de ouderen mag doen is voor mij geen probleem, doe het zou goed mogelijk en schrap de rest van Nederland ook, met uitzondering van de jongeren natuurlijk met name die van onder de 5 jaar zijn erg belangrijk, tegen de tijd dat die stemrecht krijgen weten ze toch wel beter.

gravatar

Oude aardappels moet je niet schrappen, die moet je schillen. De nieuwe aardappels daarentegen kun je beter schrappen dan schillen.

gravatar

Geert, jouw club heeft maar 2 leden, beiden hebben exact dezelfde leeftijd. Om die leeftijd al bij ouderen te categoriseren vind ik ongepast. Beide zijn van 6 september 1963, dus nog geen 50.

gravatar

Een typisch geval van “fout na de oorlog.”
Het CIDI is inmiddels een procedure gestart om herstelbetalingen te vorderen voor hen die aan deze volksmennerij in het verleden zijn blootgesteld.

gravatar

Trendvolger,

Integendeel, ik heb zelfs gehoord dat de nog levende nazi’s de brutaliteit hebben om alsnog reis- en verblijfskosten te gaan vorderen van de overlevenden van hun kz-lagers.

gravatar

@Haai Baai, wacht even, dat gaat zo maar niet! Dit riekt naar een bonnetjes affaire. Suggereert u dat we hier te maken hebben met vastgeroeste politieke tradities?

gravatar

Haai Baai, terug het zwembad in! Schiet een beetje op! Luister je of luister je niet! Hup en snel!


Mijn verontschuldigingen meelezende lezers voor de impertinentie van het lievelingsdier van mijn familie. Hij was er even tussenuit gepiept.