Onderwijsraad slaat alarm na dreigbrief Leidse scholier

‘Niveau Engels op middelbare scholen dramatisch’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Listen carefully, I only tell this once: gemeten naar multiculturele maatstaven tonen the Low Countries ook hier weer in de EU dat men zich (qua steenkolen-Engels) met gemak in de onderste regionen kan handhaven, op gelijk niveau met Bulgarije; in een swapdeal krijgen zij onze huur-, zorg- en kindertoeslagen en wij hun yoghurt. Frans Weekers wacht in Sofia een heiligverklaring als schutspatroon van de Bulgaarse economie. Frans W. mag echter niet weg van coalitiecollega Frans T. de BuZa-minister; er zijn nog wat problemen met zijn uitreisvisum: i.v.m. illegale belastinggeld-vlucht en belangenverstrengeling: Gerd Leers had hem nog zó gewaarschuwd.

Reageer
gravatar

Zijn vader is een Brit, maar dàt is nou iets waar John, die toen hij 1 jaar was naar Nederland kwam, echt niets aan kan doen…

gravatar

Nu ja, dat zeg ik ook niet, dat hij er wat aan kan doen: Wimlex kan er ook niks aan doen dat zijn ouders superuitkeringstrekkers zijn, maar het gaat om de genen natuurlijk.

Dus 1 (semi)Brit + 1 (semi)Italiaan = 1 kutlied. Permettez le mot.

gravatar

Vermenigvuldig dat met een Hollandse J. van den Ende je hebt een nationaal door de strot geduwd kutlied. Wat door 60% van de Nederlanders ten zeerste gewaardeerd wordt, aldus de beste man.

gravatar

Ja maar Plien, dat komt omdat die Joop van den Ende voor de zekerheid alle cd’s al had opgekocht voordat ze van de pers kwamen.

gravatar

Nee, Zielenknijper, die 60% spookt misschien door het hoofd van Joop, maar graag éérst de bewijzen daarvan: die Joop vertrouw ik niet.

Bovendien moet u kwantiteit niet verwarren met kwaliteit: die is daar namelijk niet aan af te meten. Dat heeft ene Adolf ook al eens ondervonden.

gravatar

Als dit het niveau van de leraren is snap je wel waarom het Koningslied van hetzelfde gehalte is.
Ik vermoed dat de schrijver van de dreigbrief een zekere John E is geweest.
Die heeft natuurlijk niet kunnen verkroppen dat de leraren hem niet beter les hebben gegeven en daardoor de hoon van een hele natie over zich heen kreeg.

Reageer
gravatar

Na alle beledigingen en kritiek aan mijn adres, pik ik het niet langer.

Ik trek hierbij mijn bedreiging in en wens u veel plezier met bedreigingen van andere groeperingen.

Reageer