Rapport: Tweede Kamer verantwoordelijk voor aanblijven Teeven

‘Politieke zelfmoord had voorkomen kunnen worden’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben er trots op, met zo’n doorvechter getrouwd te zijn. Mijn Fred, die nooit genoegen neemt met het voordeel van de twijfel.

En die dus ook de Rus Dolmatov niet het voordeel van de twijfel gaf. Logisch toch? Of moet een Rus daar ineens wel genoegen mee nemen?

Een vechtersbaas dus. En dat heb ik geweten: Fred dacht dat ik vreemd ging met onze buurman Barney. Onzin, maar hij wou mij niet het voordeel van de twijfel geven. Mijn ogen zitten dicht, en ik heb twee gebroken ribben. Fred zegt dat dat niet zijn bedoeling was. Laat ik hem maar het voordeel van de twijfel geven.

Reageer
gravatar

Nee, dat klopt. Volgens zijn moeder is hij vanmorgen met de verkeerde pet uit bed gestapt. Fred heeft dat kenmerkend vlezige hoofd van pas laat tot de VVD bekeerde PvdA’ers; ik schat ‘m maatje 62, 63, dat valt buiten de courante maten. Misschien is er in de categorie bungalowtenten (met luifel) nog iets passends voor hem te vinden. Maar die krijg je nou weer net niet zonder internationaal kampeercarnet. Tja; dat wordt dan toch preventieve hechtenis in het “uitzet”-centrum.

gravatar

Wat zou een geschikt lied zijn voor dhr. Teeven als het zover is? Zoals ‘The wicked witch is death’ voor mevrouw Thatcher maar dan in het Hollands voor dhr. Teeven?

Reageer
gravatar

Trojka hier, trojka daar..
Fredje die doet erg raar.

Trojka hier, trojka daar..
Hij moet zich melden bij Den Oetelaer.

Trojka hier, trojka daar..
Fredje is een moordenaar.

Trojka hier, trojka daar..
Zijn positie is nu laakbaar.

gravatar

Jeettje, wat een allerbelabberdst lied.

Voor Rotterdam kan men zonder meer elke plaatsnaam die uit drie lettergrepen bestaat, invullen.

Overigens moet de sax hoog nodig worden gesmeerd. En de beide andere instrumenten zijn toe aan nieuwe snaren.

Daarmee kan men zelfs niet meevaren op 30 april. De gevolgen zullen veel heftiger zijn dan bij de damschreeuw. De kapiteins van de andere boten van de zilvervloo… pardon oranjevloot zullen denken dat alarmfase één wordt gegeven.

gravatar

Een beetje Tweede Kamer was gewoon afgetreden.
Vroeger toen niet alles, maar wel veel beter was had men nog respect en eergevoel. Kom daar nu nog eens om.
Afgrijselijk, en Trix heeft nog niet eens de hielen gelicht: wat een afscheidscadeau is dit.

Die lui kunnen niet wachten om op 30 april te roepen: ‘de koningin is dood, leve de koning, hoera hoera hoera’.

Reageer
gravatar

Het zou van bijzondere symbolische betekenis geweest zijn als de gehele Tweede Kamer ter gelegenheid van de 165e verjaardag van de Grondwetsherziening van Thorbecke ontbonden werd en de Koning weer verantwoordelijk werd voor het regeringsbeleid.

gravatar

Ik vind dat de verantwoordelijkheid dient te worden genomen waar deze thuishoort. Gewoon een of andere onderknuppel z’n kop eraf en klaar zijn we. Waarom moet in dit vreselijke land de minister of staatssecretaris altijd aan de kamer uitleggen hoe het kan dat een of andere incompetente ambtenaar iets fout heeft gedaan? Gewoon niet zeiken, mouwen opstropen en weer aan het werk, het kabinet heeft wel wat beters te doen dan vragen beantwoorden die nergens toe doen…

Reageer
gravatar

Teeven: “Met het geven van het voordeel van de twijfel aan de Tweede Kamer kan ik niet door als staatssecretaris.”

Reageer
gravatar

Geef Teeven het voordeel van de twijfel en voer ‘m af naar het Europarlement. Hij zal ongetwijfeld teleurgesteld zijn met de salarisverhoging, maar dat moet de twijfel bij de bevolking wegnemen.

gravatar

Heel vervelend dat de kamer voor de zoveelste keer haar verantwoordelijkheid niet durft te nemen.
Stelletje slappelingen. Dat zal wel weer de schuld van die Halve Zijlstra zijn.

Reageer
gravatar

Ik vind dat het ‘Russische ei’ dat Teeven gebruikelijk nuttigt in de bedrijfskantine dan ook niet meer gedeclareerd mag worden maar door hemzelf betaald dient te worden.

We moeten dan ook man en macht inzetten ter voorkoming van de ‘wodkacultuur’. Nog even en dan krijgen we protestsongs tegen Mark Rutte door hysterische half ontklede meidengroepjes, en dat zou een slecht begin zijn voor koning Willem – of zou deze toch symphatie koesteren voor de minima?

Reageer
gravatar

Sorry, Minima: ik bedoelde dan ook een chimpansee die bier nuttigt. Wellicht moeten we voor koning Willem een nieuw biermerk lanceren: ‘Cheetah’, als opvolger van ‘Oranjeboom’.