Middelgroot boerenbedrijf blijkt schizofrene zzp’er


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

foei jacob maar een beetje ben ik het wel met je eens het zou me nix verbazen als die 2 lieve jongetjes gepakt zijn door een siezofreen waar blijven de schizo-hunters????????????

Reageer
gravatar

ik weet het niet hoor je hoort altijd zulke rare verhalen en met zo”n hark
kun je mensen behoorlijk pijn doen je leest altijd verhalen in de krant van schizofrene massamoordenaars die in het rond schieten en hun slachtoffers opeten
ik zou mijn kind er niet aan toevertrouwen
kortom matig geslaagde grap.

Reageer
gravatar

Deze schizofreen (nee, ik ben een hele echte, gecertificeerd door ome psychiater) maakt zichzelf zeker belachelijk als hij zegt dat dit een ronduit fascistoȉde grap is? (ach nee, wat wauwel ik nou weer, psychiatrisch patienten worden niet gediscrimineerd, psychiatrisch patienten ZIJN nou eenmaal een lagere diersoort! Ik zie ze gewoon weer vliegen!) Fuck your ass, zooitje huichelaars.

Reageer
gravatar

Voorzichtig, Heer Jeettje. Op die site staat toegelicht wat in Rotterdam onder een goede gehaktbal wordt verstaan. Dat is wellicht veel te moeilijk voor een benedenriviers gepuntmutst kukel. Paulus heeft het al moeilijk genoeg om de weg naar bakker De Groot te vinden.

gravatar

Och, Heer Spaland, als het echt nodig is wil ik hem met de Rotterdamse hartelijke gastvrijheid eigen wel met de Solex halen, anders komt de kleine man nergens. Dat zal tevens de enige manier zijn om Bossche Bollen te bekomen, vrees ik.
Als hij dan zijn kruiwagentje meeneemt, kunnen er ook wat ballen terug: praten ze nog jaaaaren over, wed ik, na al die voorgestoomde caféballen.

gravatar

Dit is geen sluikreclame meer van de partytentenverhuur en de ballentent, maar openlijke reclame.
Waar gaan we heen ? Misschien naar de ballentent, maar ik beloof niets.

gravatar

@HENK VAN MATHENESSE SPALAND: inderdaad geen reclame: pas als de ceasar-salad alleen ZONDER kip geserveerd wordt, met rauw ei -hoe salmonella-dangerous ook- en de croutons van zuurdesembrood gemaakt zijn (zoals het eigenlijk hoort..) en de creme brulee van goede kwaliteit is is het allesbehalve reclame; knoeien aan beproefde oude recepten is a deadly sin in the kitchen. Ik hou niet van kip dus reclame kunt u dit inderdaad niet noemen, intgendeel; het riekt naar anti-reclame. Kip in een ceasarsalade..&@*&^% zoals mijn oma al zei. Als dit structureel en permanent gaat veranderen vind ik het een goed voorstel verder! De chef-kok zal zich moeten aanpassen aan de verleden tijd, het is niet anders..

gravatar

Mocht u de Noordpool en de Zuidpool willen melden bij het Polenmeldpunt, dan kunt u zich de moeite besparen, want dat heb ik al gedaan.
Met name heb ik mij beklaagd over de absurde koude, vooral in het winterseizoen. Erg sneu voor de beestjes.

gravatar

Nitwit het is uiterst merkwaardig dat wij in een beeldcultuur leven terwijl wij hier vroeger de beeldenstorm hebben gehad.

gravatar

Over de oorzaak van schizofrenie wordt veel gespeculeerd. Tot nog toe heeft echter geen enkele deskundige Yvon Jaspers als een van de mogelijke oorzaken aangewezen.

gravatar

Hoe zit het dan met Turken en Marokkanen van de 2e en 3e generatie, zijn die ook allemaal schizofreen want die hebben een dubbele nationaliteit.

Reageer
gravatar

Opvallend dat diegenen die De Speld ervan beschuldigen niet te weten wat schizofrenie is, zelf niet opletten. Waanbeelden zijn toch onderdeel van schizofrenie? Volgens mij zeggen ze zelf nergens dat het om meerdere persoonlijkheden gaat.

Reageer
gravatar

Ik vind het vooral opvallend dat de meeste reacties plaatsvinden binnen de gulden snede van 19 uur 15.
Tevens komt een opvallend groot aantal reacties vanuit een ip adres op loopafstand van het KERKEbosje!!1!! Het Vaticaan is een van de insiders, daar is geen twijfel over. U mag de waarheid niet kennen, maar de waarheid kent u wel. Langzaamaan is men bezig de macht over te nemen door gier te strooien waarin nano bio receptoren verwerkt zijn. 1 druk op de knop en u doet voortaan alleen nog wat de machthebbers willen dat u doet. Maar ik mooi niet, ik heb ze door!!!1!! Ik heb ten alletijde een LED draadsnoer om me heengewikkeld op basis van een accupack. Dit stralingsveld houdt de bio receptoren tegen, zonder dat ZE het merken!!1!!!1.
En het kost maar een paar euro om te maken, sluit u aan bij de Vrijdenkende zelfstandigen!!1!!1

gravatar

Het verbaast mij in deze discussie dat sommigen boos worden wanneer je er op wijst dat twee ziektes door elkaar gehaald worden.
Ik ben b.v. een kankerlijder en ik hou er helemaal niet van om als teringlijder te worden aangesproken. Begrijpt u me nu?

Reageer
gravatar

Nee nog steeds niet sommige mensen sturen een reactie met als titel oude hoer anderen weer zoals het hoort met ouwe hoer.
Daar doe ik ook niet moeilijk over.
Per slot van rekening zei Shake Spier al van What’s in a name?
We komen geen stap verder met u maak nou gewoon die afspraak met Mevr. Knijper hierna volgt automatisch de opname wel.

gravatar

Je gaat me toch niet vertellen dat Reinout Oerlemans hier weer een tv-programma van gaat maken en er daarom en zodoende de camera’s al staan te draaien i.v.m. de opname(‘s)? Zoiets hebben ze al een geprobeerd in een ziekenhuis.. werktitel: van gewone teringlijer tot.. nou ja dat moet Arnie zelf maar verzinnen, niet mijn job en ik verdien er niks mee. Voor mijn eigen vertrouwde ziekte word gewoon gecollecteerd aan de deur; van mij krijgen ze niks!!

gravatar

Wij van de dierenpartij zijn absoluut tegen het neuken van mieren. Hiervoor zijn deze diertjes veel te klein.
Bovendien is seks met dieren verboden. Dit mag alleen door mieren gebeuren.

gravatar

Beste lezers,

De meeste van u verwarren schizofrenie met dissociatieve identiteitsstoornis.

Veel erger is dat de redactie van dit doorgaans betrouwbare tijdschrift, maar nu even niet, hier waarschijnlijk ook een enorme steek laat vallen.

Schizofrenen hebben vaak onlogische gedachtepatronen, wanen, hallucinaties en in wisselende mate emotionele, denk- en gedragsstoornissen. Vaak treedt ook cognitief verval (het vermogen om iets te leren) op. Vroeger werd voor deze aandoening ook de term dementia praecox (=dementie op jonge leeftijd) gebruikt. Inmiddels is de terminologie belangrijk verfijnd.
(Bron: DSM 4, die het weer uit Wikipedia heeft.)

Kortom bij schizofrenie betreft het slechts één patiënt, bij dissociatieve identiteitsstoornis zit vaak mijn spreekkamer vol.

Reageer
gravatar

U zult ongetwijfeld gelijk hebben daar twijfel ik niet aan. Maar al met al komt het er wel op neer dat u ons eerst probeert iets aan te praten om vervolgens ons er ook weer vanaf te willen helpen. Geen wonder dat ik er gek van wordt.

gravatar

als ik een advocaat neem voor de financiele zorgen, zodat ik geen nota krijg, ben ik dan ontoerekeningsvatbaar?

gravatar

Tot mijn verbazing moet ik constateren dat ik nageslacht verwekt of gekregen heb. Ik wil hierbij benadrukken dat ik daar niet van op de hoogte was en ontken iedere schuld. De originele Ikke.

gravatar

Ook ik verwijt De Speld laakbare dingen. Ik weet wel niet precies welke, maar dat doet er in dit verband niet toe. Ik vind het best leuk een keertje mee te huilen met de wolven in het bos. Dus Speld, opgepast en niet meer doen!

Reageer
gravatar

Ik volg De Speld omdat ik juist goed tegen leedvermaak kan. Ik wijs u er in dit geval op dat u een grote fout maakt. U spreekt over schizofrenie en U bedoelt DIS (dissociatieve Identiteitsstoornis) en dat is iets heel anders. Als u grapjes maakt, doe het dan goed! Google eerst even of laat u informeren.

Reageer
gravatar

Ah zo: dus als er DIS had gestaan was het minder erg geweest en was De Speld niet gegispt over walgelijke grapjes? Hoe apart.

Overigens kan ik nergens in “de tekst” vinden dat het hier gaat om wat men er van maakt: een gespleten persoonlijkheid.
De kopregel stelt dat iemand schizofreen is, en de rest van het verhaal verzinnen de reageerders er zelf bij.

Daar is vast een mooie psychiatrische term op van toepassing.

gravatar

@Nitwit: U wilt niet weten hoeveel psychiaters zich bevinden onder de Speld-reageerders, maar ongetwijfeld bent u ook één van ons.

gravatar

Mijn huisarts noemde het MPS en ik kreeg er blauw-witte pilletjes tegen. Ze helpen wel alleen voel ik me soms verdomd halloween, dat wel helaas.
Ook in de zomer en dan heb ik nog hooikoorts ook.

gravatar

Er is er één die madeliefjes kan verdragen, die krijgt ook een iets ander pilletje extra omdat ze anders is dan de rest van ons, allemaal dus. Niet alleen van wij.

gravatar

Spadinges hoe je het wilt noemen introduceert mij niks maar het betaalt beter dan de ziektewet.

gravatar

Walgelijk om grapjes te maken over een zeer ernstige ziekte. Daarnaast is het behoorlijk fout niet eens te weten wat schizofrenie is. Aan domheid is iets te doen. Zoek hulp!!!

Reageer
gravatar

Mevrouw er is geen vermaak zo leuk als leedvermaak. Maar u mag een andere mening hebben natuurlijk. U zult echter weinig medestanders vinden bij de speld.

gravatar

Nou, weer zo’n genie: leg eens uit wat er fout is dan? En bedenk dat dit een satirische site is waar letterlijk op uitspraken ingegaan wordt: aan domheid is wellicht iets te doen, maar een gebrek aan humor gaat nooit over.

gravatar

Als iedereen die deze SATIRISCHE digi-krant bezoekt, leest en schatert dáár al hulp voor moet zoeken zitten alle schizofrenen met een hulpvraag nóg langer in de wachtkamer..
Dat moet u toch niet willen? Je hoort ze mompelen “we wachten al zo lang op een afdoende medicijn maar ja, harklachten zijn ook niet leuk dus leggen we ons er bij neer”
Als domheid te genezen is zou ik gráág van u willen horen waar ik dan terechtkom, als ik mijn a.s. exman en schoonfamilie hoor kakelen is daar heel wat werk aan de winkel en kunnen er heel wat IQ-verhogende sessies tegenaan. Gemiddeld IQ daar: rond de 75.
En ach, als ik PMS heb zo eens in de maand lijk ik wel iemand met een MPS. Moet ik ook hulp? Morgen toch naar de dokter, pil halen, niet nog meer Annies a.u.b. Daar hebben ze wel een pilletje tegen uitgevonden!! De dokters zijn zoooo knap tegenwoordig; nu de clientele nog M/V.

gravatar

Tnx voor de tip, dat scheelt een hoop tijd en geld. Ff regelen voor de scheiding erdoor is. Ze mogen gewoon bij A-achterlijk D-debiel,dom en de rest bij O =onbenullig of Overig als ik het sorteren zat ben?
Of moet Dominante Kakeltrut toch netjes bij de D, van dom ook weer. Of P-passief agressieve schoonvader of pleurislijer of allebei goed? Toch nog beetje ingewikkeld. En de 2 werkloze ZZP-ers, bij de Z of de N, nee G van Geheel Nutteloos volluk.

Maar IK kan het nog volgen hahaaaa!!! Morgen zijn ze opgeruimd en dat staat netjes als ik nu een beestje haastmaak. *gaat haast maken*

gravatar

Als scheidend voorzitter van de vereniging betreur ik deze eenzijdige berichtgeving. Enkele jaren geleden zijn we begonnen met de introductie van de gemengde boerenbedrijven. Om deze boerenbedrijven tot een succes te kunnen maken, zochten we naar multifunctionele boeren die zelfstandig een boerenbedrijf in al haar facetten kon draaien, en die dus van alle (boeren)markten thuis was; én veeteler, én fruitteler, én pluimveehouder, én maïsverbouwer, en zo voorts. In deze tijd van de schaalvergroting zagen wij juist daar een gat in de (wederom boeren)markt en de mogelijkheid om als boerenbedrijf een compleet voedsel- en warenpakket bij de consument te krijgen. Wij vinden het dan ook erg jammer dat deze hardwerkende boeren als “schizofrene zzp’ers” worden neergezet en zouden gaarne respectificatie willen zien in deze.

Reageer
gravatar

Waarde Heer Kerkbouwer.
Persoonlijk vindt ik het erg jammer dat u uw huidige functie niet langer uit wenst te oefen. Hopelijk is dit niet ingegeven door gezondheidsomstandigeheden?
Wordt er nog een afscheidsreceptie georganiseerd?
Alle succes voor de toekomst toegewenst.
Hertog Jan

gravatar

Heer hertog,
Er was niet zo zeer sprake van dat ik mijn functie niet langer wenste uit te voeren. Onder het mom van “we mesten de stal eens flink uit” ben ik zogezegd “gewipt”. Een afscheidsreceptie was me niet gegund. Het doet me dan ook deugd te moeten vernemen dat het sinds mijn vertrek niet de goede kant op is gegaan met de verening.

gravatar

A. Kerbouwer,

Het werd tijd dat je al na een week oprotte als voorzitter van VVV. Hoe jij als quasi-landbouwondernemer dat ooit geworden bent is mij en alle andere leden een raadsel.

Daarom kreeg jij geen gouden verenigingsspeld met briljant en evenmin een afscheidsreceptie bij jouw vertrek. Maar dat vertelde jij wijselijk er niet bij.

gravatar

Blauw,

Ik heb ook nooit begrepen, dat een vereniging, die vooruitstrevendheid zo hoog in het vaandel heeft staan, een landbouwpionier als ik eerst met de nodige pers, tamtam, fanfare en boerenbruiloften heeft binnengehaald, en nog geen week later weer de tent werd uitgebonjourd. Heeft de vereniging dan met het aannemen van een zwaargewicht als ik, niet te veel hooi op de vork genomen? Maar ik heb inmiddels wel begrepen dat het slecht aardappelen eten is met het huidige bestuur; dat zijn van die nieuwerwetse boeren die eten alleen nasi enzo.

gravatar

Fijn dat dit in elk geval bewijst dat schizofrenie hetzelfde is als een dubbele persoonlijkheid. Dat spraken de kenner alijd tegen. Nare mensen.

Reageer
gravatar

Het is gelogen, ik heb geen middelgroot bedrijf, waarom vervolgt de Speld me zo? Het is niet waar, bovendoen die ik het met zijn zessen en kan je op een achtbaan niemand inhallen. Keith wel. Ik word nog gek van al die papparazi in de wei en achter de bomen. Op die foto had ik ook mijn snor laten staan dus dat ben ik niet. Waarom pest u me zo, laat me toch gewoon lekker harken, is dat teveel gevraagd, ben ik te min?

Reageer