Nieuws bevat BMW steeds vaker sluikreclame


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er wordt te snel en te impulsief gereageerd; zodoende worden pareltjes zoals van Cocktailtrio op 11 gemist. Bernhard (Marinus?) Wientjes, Beschermheer der Werkgevers, Icoon der Tripartiten, Boegbeeld van Het Grote Geld in Nederland, Wegbereider der Nieuwe Feodaliteit, Bridgemaat van Donner en Klaverjasmaat van Wiegel, doet er naast zijn vele commissariaten ook nog reclame voor BMW bij door overal visitekaartjes uit te delen met alleen zijn initialen. Bernard: een naam met een roemruchte historie in “franchise”.

Reageer
gravatar

Ik niet! Heb nog een hoop geld van ze tegoed, dat ze destijds hebben ingehouden bij de grote staking. Ondanks rechterlijke uitspraken betaalt dat bedrijf nog steeds niet.

gravatar

Heer Bøs, ongaarne aan mij uw weekend te verknallen, maar een waarschuwing moet gegeven worden:
‘Pensioengeld uitlenen aan bedrijven’ -Trouw zaterdag 13/4.

Dat gaat dan betekenen dat u met uw geld Connexxion gaat ondersteunen, onderwijl een korting genietend.

gravatar

Heer Jeettje, dank voor uw medeleven. Wees maar niet gerust, het wordt heus nog wel erger. Dit weekend is toch reeds naar de vaantjes: Sparta heeft gisteren vrijwel zeker het kampioenschap verspeeld, waarmee -God betere het!- die volendarmen nu aan de haal zullen gaan. Daar komt bij dat ik dit gehele weekend late dienste zal moeten werken, waardoor ik de eerste momenten van aangename buitentemperaturen dit jaar in dat verfoeide uniform waarschijnlijk achter het stuur zal moeten doorbrengen. Dat is voorwaar geen pretje, sinds ik een gedwongen transfer naar onze stedelijke vervoerder heb moeten ondergaan.

gravatar

@Bøs: dacht ik het niet, u bent aanhanger van een club die in of naast een kasteel speelt en nu wat lagere ogen gooit naar de eerste plek in de op één na hoogste divisie.
Altijd beter dan de club met een gezellig stadionnetje, vechtend voor de laatste plaats in diezelfde divisie.

gravatar

Waarom al die sluikreclame? Persoonlijk vind ik reclame met heel veel krullen veel leuker. En als het -zoals te doen gebruikelijk- supersnel moet zijn, met die reclame, is kaal veel handiger dan sluik.

Reageer
gravatar

Ha Heer Carotte, natuurlijk zou ik kroes niet willen uitvlakken (behalve dan als het Neelie Kroes betreft). Ik meende dat te hebben ondervangen in krullen. Als u er echter op gesteld bent kroes apart vermeld te zien, wil ik u dat genoegen zeker niet ontzeggen. In dat kader kan ik u tevens een vakantie aanraden met zodanige klitten, dat gesproken kan worden van drea locks.

gravatar

Het is mooi dat dit probleem hier aan de mariakaak wordt gesteld, maar De Speld heeft zelf ook Echte Boter op het hoofd.
Zij maakt voortdurend (en dat tegen alle wettelijke verboden in) tabaksreclame. Onder de kop “De Speld Nieuwsbrief” toont zij zonder blikken of blozen een filtersigaret, vermomd als inschrijfhulpmiddel.
Voor een astmalijder als ik is dat zeer confronterend. Al bij een eerste blik op een pagina moet ik weer aan de extra pufjes. Bah!

Reageer
gravatar

Over DE bedrijven die Aldi onschuldige burgers Miss Leiden door zo nu en dan NS wat geld te betalen om tijdens de Spits op de Radio Veronica te laten zeggen dat haar Alex zo’ Binck is.

gravatar

Mijn Axe heeft ook bij een sluikreclamebureau gewerkt. Zij vertelde mij dat hoewel dat bureau met Head & Shoulders boven de rest uitstak, ook de sluikreclame van een lager Nivea in ESSENTie nog bijzonder vaak doel Dreft. voORAL-Bij tandenborstels schijnt dit makkelijk te zijn. Het werkt echter niet bij iedereen, want ieder Menzis anders. Dat kan je leuk vinden, of niet leuk vinden… ‘t Esso.

Reageer
gravatar

Collega hoofdredacteur,

Ik wijs afkorting van ‘bij mijn weten’ met BMW, dus in hoofdletters en zonder punten, ten stelligste af.

Zoals u kunt zien, begrijpen tot nu toe al minstens twintig lezers niet wat u bedoelde.

Als u zoiets nog eens doet, vertel ik het de strenge maar onrechtvaardige Juf! U bent gewaarschuwd.

Reageer
gravatar

Plientje toch,

Die kinderlijke en luie engelstalige internetafkortingen in hoofdletters heb ik jou nooit geleerd.

Wat is er mis met woorden als ‘trouwens’ en ‘overigens’?

Dat wordt overblijven!

gravatar

Volgens mij Paardenslagerij Van Beek is het zinloos om tegen sluikreclame te reclameren, omdat je zoals hier in het eerste deel van de zin probleemloos en bijna onzichtbaar een reclameboodschap kunt verstoppen? Zag u hem?

Reageer
gravatar

Ik las “Reclame BMW bevat steeds vaker sluikreclame”.

Ik vind dat wel een goed idee, namelijk. Ik zie een concept voor me waarbij Audi aan BMW betaalt voor Audireclame tijdens de BMW-reclame.

Reageer
gravatar

Eindelijk alle nieuws vervangen door reclame, gaan ze d’r weer sluiknieuws tussendoor proppen.
Moet ik alweer gaan zappen om dat sluikse nieuws te omzeilen.

gravatar

De ontwikkelingen zijn gunstig. Sluiknieuws neemt zo snel af dat het bijna Vanishd is en straalt als nooit te voren.