KNMI meldt nieuw weerrecord

‘Sinds 1926 niet zoveel over weer gezeurd als nu’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

1926? Was dat niet het jaar dat onze grote rivieren overstroomden? Toen had men pas echt reden om te klagen.
Bovendien, de vorige drie winters waren kouder dan die van dit jaar, dus waar hebben we het nou helemaal over?!?!

Reageer
gravatar

Ja, die kennen we nou wel Paulus; nou probeer je er wéér onderuit te komen, want dat feest van jou gaat op wonderbaarlijke wijze samenvallen met de huldiging van Feyenoord op de Coolsingel – als je het over de mooiste stad van het land hebt.

gravatar

Het is een onbestemd gevoel… ik ben hier al eens een keer geweest… ik heb dit al eens eerder gezien… ik heb dit al eens eerder beleefd… dat feestje heb ik vaker iets over gehoord…

Zijn er mensen die dit herkennen?

gravatar

Jeettje,

Noem jij dronkenschap, het leegroven van winkels op het Rotterdamse Stadhuisplein en het molesteren van omstanders een feest? Het huldigen van jouw Feyenoord was toch niet anders dan een excuus voor dollemans gedrag, slogisch.

gravatar

@JC: ja, daar doen jullie in Amsturdam toch ook aan: voetbaltraditie? Beetje mannelijke contactsport, volgens Johan Derksen, en dan moet je niet zeiken, we zijn geen mietjes. Zijn woorden, niet de mijne.

Heer Spaland, straks belooft Paulus nog op Bossche Bollen te tracteren als we niet oppassen.

gravatar

@ Heer Jeettje

Ik begrijp niet dat u Johan Derksen citeert. Die riep aan het begin van het seizoen telkens weer dat Graziano Pelle
de miskoop van de eeuw was en dat die nog nooit een doelpunt had gescoord.

gravatar

Heer Jeettje, die Bossche Bollen komen me ook al zo bekend voor. Net alsof-i dat al eerder heeft beloofd.

Wat betreft die sigaar uit eigen doos: een voordeel is natuurlijk wel dat men zeker weet dat het geen klapsigaar is.

gravatar

Heer van Mathenesse Spaland. Daar kunt u absoluut niet zeker van zijn. Dat kan u zelfs wel eens heel zwaar tegen vallen.
U kunt dit nalezen in Opa – Herrie in huize Roest Rust deel 1.

gravatar

Ik aarzel niet langer, Heer Spaland, op te merken dat we hier met een déjà vu te maken hebben: een verschijnsel toch niet onbekend bij Speldlezers vanwege het feit dat De Speld nogal vooruit loopt op gebeurtenissen. Kennelijk is dat overgeslagen op de kleine man: het zal de puntmuts zijn welke dienst doet als antenne.

Heer Zerk: men moet toch iemand citeren? Het schijnt dat heer Derksen verstand heeft van én bevriend is met JC: wellicht kan de laatste er chocola van maken.

gravatar

Jawel, het staat mij weer helder voor de geest: Bossche Bollen van bakker De Groot. Welnu Paulus, die laten wij niet aan de aandacht ontsnappen.

@Crosby, Stills, Nash & Young: aangezien de Bossche Bollen nu echt moeten worden geoogst, lijkt het album “Harvest” mij meer gepast.

gravatar

@Henk van Mathenesse Spaland: Dit klinkt als een typisch geval van deja-voodoo. Niks aan doen; gaat vanzelf weer over en kan geen kwaad voor de gezondheid. Hoewel ik me er verder wel nadrukkelijk van distancieer en niet aansprakelijk ben voor evt. schade, geestelijk/lichamelijk of anderszins.

gravatar

Gekke Henkie,

Hou jezelf een beetje in, wil je. Wij hebben het niet op met gewelddadige reacteuren, die ook nog eens hun naam verdraaien.

gravatar

Hoofdreacteur u heeft zich weer op uw oorspreklijk grensgebied teruggetrokken na uw uitstapje naar Frankrijk

gravatar

Beste Paulus
Niet het vele is goed maar het goede is veel.
Ik heb geen enkele ambitie om te wedijveren met de duizenddichter.
Ik heb wel belangrijker diepgravend werk te doen.
A propos volgens mij heb jij ook belangrijker werk te doen.
Je correspondentie eens even bij te werken door alle gestelde vragen over het feestje eens te beantwoorden.

gravatar

Ik heb heel veel post gekregen van mijn vrienden. Teveel om te beantwoorden, dus wil ik hun langs deze onsympatieke weg dank zeggen. Maar ik wil twee personen er even uitlichten.

Laurens Janszoon Coster,

Mijn verzoeken waren gericht aan de letterzetter van de e-zine De Speld en niet aan de na-aper van Johannes Gutenberg.

G. Raf Zerk,

Bemoei je met jouw eigen zaken.

gravatar

Het is natuurlijk zeurweer, buiten kijf, maar er is geen wetenschappelijke verklaring voor dit zeuren. Het blijft een kwestie van perceptie. En Frederik, zeik niet over Boschkabouters, dan worden ze ziek!

Reageer
gravatar

Beste Chriet natuurlijk is daar een antwoord op. De personen in klwestie hebben last van een chronische onstekeing aan de zeurzak

gravatar

Gisteren werd via het 8 uur journaal bekend dat -in sommige waterwingebieden-de kwaliteit van het drinkwater in gevaar komt. Ik denk dan meteen aan de Bies-bosch, waar al die urine van megavarkens- en kippenstallen wordt geloosd. Tragisch dat dit gebied ook de natuurlijke biotoop is van Bosch-kabouters, notoire wildplassers.

Reageer