Jeugdzorg plaatst lesbische baby bij Jehovagetuigen

Homogemeenschap in rep en roer


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wees dankbaar dat de kleine geholpen word.mensen heb ben een vrije wil.dus word zelf pleegouders als je hun niks vind.ik heb een hekel om te wijzen.kunnen goede mensen zijn.

Reageer
gravatar

Schande! En dan te bedenken dat hommoparen slechts met de grootste moeite baby’s kunnen adopteren. Paul de Leeuw, die wel ja. Maar een leuke buschauffeur en zijn man die notabene kinderverzorger is die krijgen er geen.

Reageer
gravatar

Ik kan wel getuigen dat het getuigen zijn, maar van Wie, weet ik niet zeker.

Of Wie met een hoofdletter W moet, weet ik ook niet zeker.

En nu ik het er toch over heb, het kwam zomaar ineens naar boven – tja, dat gebeurt wel eens, hè – wou ik nog maar even zeggen dat ..

Ach nee
zelfs dat weet ik niet zeker.

Reageer
gravatar

Ik ben zelf ook getuige van Jehoffa en ik begreip, ik wort er kostmiselik van, maar het mag niet. Leszbix is v erkeert! Dat werd pas noch op de radio gezegt en ik luisterde er zelf na. Hed mach duz neit! Got is er teegen!

Reageer
gravatar

Hoe weet je eigenlijk of een baby een jongetje of een meisje is Erik, ik heb geen idee, met roze oogjes een lesbisch meisje en met blauwe ogen een homofiel jongetje heb ik altijd geleerd maar dat schijnt ook al niet waar te zijn. Ik heb blauwe ogen en val op meneren, so far so good maar: ik ben geen jongen. Ik voel een enorme identiteitscrisis opkomen; bedankt hé? ps: is het nou Eric of Erik? Of Ed, conclusie: namen die beginnen met een E zijn geen goed idee voor welke baby dan ook, zie hierboven..

gravatar

hoezo lesbische baby .
kan dat ook al die is er vroeg bij .
laten we eens wat beter naar onszelf kijken in plaats van oordelen over een ander .

Reageer
gravatar

Al enkele dagen na mijn geboorte bleek ik jehova getuige te zijn, op de peuterspeelzaal werd het echt goed duidelijk. Ik had babyschoentjes met stalen neuzen, op maat gemaakt.
Mijn hetero-ouders, fervente aanhangers van Hare Krishna, hadden liever een lesbische babydochter gehad.
In mijn pubertijd ben ik eroverheen gegroeid en atheist geworden. Zo hetero als de pest, ook dat nog. Het zat mijn ouders niet mee!
Maar ik zal mezelf nog eens goed onder de loep nemen, wie weet ben ik inmiddels heel streng gereformeerd geworden want gek op zwarte panty’s en sokken..
Wel ben ik bang dat ik dan alsnog naar een pleeggezin moet en waar laat ik mijn eigen kinderen dan weer? Muylijke materie Eric, daar kan jij niet over oordelen en mijn pasgeboren transsexuele kleinkind moet zich helemaal buiten de discussie houden anders: pleeggezin in Kenia; dat zal hem M/V leren!!

gravatar

Kan iemand mij uitleggen wat een lesbische baby is. ZIjn alle babymeisjes lesbisch als ze borstvoeding krijgen? Of zijn kleine meisjes lesbisch omdat ze zich achter moeders rok verschulen?

Reageer
gravatar

Een lesbische vrouw is een vrouw die, altijd of meestal, sexuele relaties heeft met een andere vrouw, en helemaal of meestal, niet met een man.

Maar hoe kan een baby reeds lesbisch zijn?

Reageer
gravatar

Van mensen weet ik dat niet, maar bij ons is dat een heel normaal verschijnsel, dat wij kunstmatige inseminatie noemen.

Moet wel, want bij onze besnijdenis gaat er alles af. Die gaan dan in de frikandellen. Soms met wat gemalen paard.

gravatar

Even ergens van internet geplukt (vooral dat knechtje intrigeert me)

http://www.biblestudytools.com/svv/leviticus/passage.aspx?q=leviticus+12:1-5

Leviticus 12:1-5

1 Verder sprak de HEERE tot Mozes, zeggende:
2 Spreek tot de kinderen Israels, zeggende: Wanneer een vrouw zaad gegeven, en een knechtje gebaard zal hebben, zo zal zij zeven dagen onrein zijn; volgens de dagen der afzondering harer krankheid zal zij onrein zijn.
3 En op den achtsten dag zal het vlees zijner voorhuid besneden worden.
4 Daarna zal zij drie en dertig dagen blijven in het bloed harer reiniging; niets heiligs zal zij aanroeren, en tot het heiligdom zal zij niet komen, totdat de dagen harer reiniging vervuld zijn.
5 Maar indien zij een meisje gebaard zal hebben, zo zal zij twee weken onrein zijn, volgens haar afzondering; daarna zal zij zes en zestig dagen blijven in het bloed harer reiniging.

gravatar

Een dochter baren? Tuchtigen dat vieze, vuile, smerige vrouwspersoon, dat zal haar leeren. Zo sprak de Heere.

Dat het grijze muisje met haar afgesleten schoentjes, vale overjas en een oude boekentas vol opruiende blaadjes op zondagochtend van heere Jehova de straat mag bezoedelen, verbaast mij zeer.

Jammer, want ik had er stilletjes misschien nog wat van kunnen maken.

gravatar

Zeker heer Varken,

Vijf babyvoorhuidjes per persoon, licht gestoofd met een halve verse varkensscrotum, wat dille en een snufje zout. Lekker als voorafje op een bedje van stro. Bordrand opsieren met een streepje paardenkwak.

Hmmmmm.

gravatar

Naar aanleiding van de vraag van heer Varken willen wij het volgende opmerken;
Alvorens de rechtbank in hoger beroep tot uitspraak komt in een zekere rechtzaak waarbij wij als raadsheer optreden, willen wij, ter ontlasting van onze cliënt, er op wijzen dat onze cliënt een liefhebber is van het hiervoor door de kokkin gememoreerde recept. Abuisievelijk trachtte onze cliënt echter het gerecht te nuttigen op een moment dat het voorhuidje nog vast zat aan de oorspronkelijke eigenaar.
Wij verzoeken de rechtbank derhalve het OM in deze zaak niet-ontvankelijk te verklaren en de kokkin ter verantwoording te roepen daar zij in haar receptuur de kennelijke omissie heeft begaan er uitdrukkelijk op te wijzen dat het preputium, alvorens dit in het gerecht verwerkt wordt, al dan niet ritueel van de bezitter dient te worden afgescheiden.

gravatar

ik vind dat jeugdzorg in deze niet goed zijn werk doet , als dit kind een ongeluk krijgt en in het ziekenhuis behandeld moet worden ? bloedtranfusie of iets dergelijks vind ik het onverantwoord dat deze pleegouders er nee tegen gaan zeggen, ik denk dat jeugdzorg in deze zijn werk alweer eens niet goed doet

Reageer
gravatar

Geef jeugdzorg maar weer de schuld; de baby zou in dat geval bezwaar aan moeten tekenen tegen de beslissing van de pleegouders. Iedereen heeft recht op een pro deo advocaat (Bram..??) ook, nee JUIST lesbische baby’s. Als de baby teveel verdiend en derhalve geen recht heeft op een pro deo advocaat mag keiharde cash verstopt in een kistje dure wijn ook.
Terwijl ik dit typ vraagt een jongeman op tv of ik een orang-oetan wil adopteren; DAT is pas vragen om problemen en onoverbrugbare cultuurverschillen vrees ik. Wat als de aap in kwestie doodziek word, tegen euthanasie is en de dierenarts, ik en de hele buurt machteloos toe moeten kijken hoe mijn terminale orang-oetannetje pijn lijdt en ieder spuitje resoluut van de hand wijst? Ik zou er niet tegen kunnen maar heb de wensen van mijn aapje wel te respecteren want anders: pleeggezin!

gravatar

Dat ben ik nou eens helemaal met jou eens. Maar er is nog iets anders.

Je kunt zo’n kindje toch niet aandoen, dat ze maar kort te leven heeft, omdat de wereld van Jehova binnenkort wel weer zal vergaan.

gravatar

Paulientje,

Wat dacht je van die kleine, tere voetjes. Ze schijnen al heel jong het “vak” te moeten leren.

gravatar

Waar ben ik nu weer getuige van ? Liever een potje dat later de Wachttoren rondbrengt dan die saaie hetero Jehovagetuigen met hun slappe tasjes.
En homogemeenschap lijkt me vrij lastig in rep en roer; waarom niet gewoon in bed of onder de douche ?

Reageer
gravatar

Lijkt me een ideale oplossing! Tegen de tijd dat dat kind uit de kast komt is ze goed opgevoed en bijna zelfstandig en dan wordt ze uit de Jehovagemeenschap gezet. De echte ouders kunnen het kind dan nog een paar jaartjes opvangen zonder echt voor haar te hoeven zorgen. Iedereen blij.

Reageer
gravatar

Ja Paula,

Minstens tien miljoen opgewonden Fransen zouden meteen oprukken naar de koninkrijkszaal in Apelfoort*.

*(Daar woont het gedoodverfde pleegpaar dat altijd met pijnlijke voeten rondstrompelt met kwezelige huichelblaadjes in een ouderwetse boekentas, toch?)

gravatar

Erg schandalig, weer mist de Speld een kans om prof. dr. Bert Bokhoven als de deskundige bij uitstek hierover aan het woord te laten! Zo langzamerhand daalt wel het niveau van de artikelen in dit prikkelende nieuws-ezine!!

Reageer